Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oldum canım ..ama olmuyor işte..bu gün adet oldum 35 gün sonra ve içime bir acı çöktüBir kere daha konu açmıştın sanırım, çok üzülmüştüm o zaman. Tüp bebek tedavisi oldun mu doktorlar ne söylüyor?
Rabbim hayirlisini versin arkadasim..15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...
inş. canım allah razı olsunRabbim o kollarını doldursun inşallah. Üzülme canım sabret.
eşimle bir sıkıntım yok..ama maça oğullarıyla gelenleri görmüş bir gün bana halı sahadan döünce çok isterdim bende dedi ilk defa...Rabbim hayirlisini versin arkadasim..
uzuluyoruz bazen ama her seyde bi sebep, bi hayir var..
esinle araniz nasil?
Rabbim dualarini ellerini bos çevirmesin canim.. bende 3 yildir ugrasiyorum kader kısmet hersey15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...
allahlık yardımcın olsun...Artık bu konulara verecek cevap ve teselli bulamiyorum canim cok zor bir imtihan Allah yardımcımız olsun .bende 5 yıllık evliyim ve bazen çok canım yanıyor
kısmet vardır bir hayır ne deyimmmmRabbim dualarini ellerini bos çevirmesin canim.. bende 3 yildir ugrasiyorum kader kısmet hersey
rabbım banada verir inş...isteyen herkese...Bir tanıdığımın 17 yıl sonra çok tatlı bir kızı olmuştu. Çok zor bir 17 yıldan sonra vazgeçtiklerinde olmuştu. hakkınızda en hayırlısının olmasını dilerim.
bi skntinizin olmamasi inan bana cok muhim.. elele olmak en onemlisi..eşimle bir sıkıntım yok..ama maça oğullarıyla gelenleri görmüş bir gün bana halı sahadan döünce çok isterdim bende dedi ilk defa...
vardır bir vaktı..bende ağlayan bebek sesine uyanırım inş...bi skntinizin olmamasi inan bana cok muhim.. elele olmak en onemlisi..
bi an etkilenmistir ama burda suclamalik veya dovunmelik bi durum yok, uzulme..
dua et.. Rabbim cok yuce..
herseyin bi vakti vardir..
Herhangi bir sorun varmi canim neden olmuyorkısmet vardır bir hayır ne deyimmmm
Bu gece bana uyku yok bütün herkese bebek isteyen herkese duâ edeceğim herkeste etsin.inş. canım allah razı olsun
büyük bir sorun yok...olur dedı doktor bekledik olmadı 2 defa tüp denedım kısmet...Herhangi bir sorun varmi canim neden olmuyor