he kanka ya ben reglken bilem çok çekici ve afetim yawwwaklinialirimsmileanladın sen onu anam ben senin pedine kurban olurum benim tek isteğim seninle bi 7lik ped paketini paylaşmak dır kankamyerimsenibenkaydirigubbakcemile3sheker kıskna nan burda afeti endam eden güzeller ne kadannnda sıkı fıkılar:dilcikar:lennn zeboş sana hele yazıklar olsun sattın len beni tüüüü sana tükürüyorum al sanaalsanaalsanasmile:mymeka::mymeka:
:roflol::roflol:Hangi endam nan?
Gülendam mı yoksa?kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
vıstık ıcın 3 sırnasık bı delphın koyu verın kızlar:çok üzgünüm:
gülendam kim kızkaydirigubbakcemile3
Bilmiyorum kibilmiyorumkismile:roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ah vıstık vah vıstık 3 sırnsık bı cıgara eden yok:gitme:
valla sıkıldm kk böyle sessiz noliyi :1shok:anacım ekşında yokki çıkak iki çakak bi tane alsanaalsanasmile
sıcaktan kimse konu açmıyorrrrr akannehir sempatiksalakcinni
bana öle girdilerki zeboşşşş sempatiksalakcinni hatta uyarı da gelmişti :sinifsinif: :sinifsinif:
ahhhhh kelam ne edior acaba şimdi sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol:
tebrik koyuyom kendilerine vereliniortak :enbuyukkk:
sen kkya iyi girişler yapmışsnkim kimi yiyor, şu fazlalıkları da yeseniz de kalan sevgilime kalsaD
yemeyi bende severim ama buradakiler kalorisizler :) evlenince ne olcak yahu.. hem kalorili yiycen hem de spor olmuş olacakD
nikon geberme emi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sizsiz ekşını tadı çıkar mı lahakkaten kelam gibi bi ekşın olsa da gevşesek biraz :Saruboceq: :roflol:enerji alsak :roflol:
kadroyu yazıyorum, alfabetik sıraya göre
akasia olumunekankayizsmile
ank06 olumunekankayizsmile
fascination olumunekankayizsmile
fstk olumunekankayizsmile
mavi olumunekankayizsmile
mjoyy olumunekankayizsmile
nikoncan olumunekankayizsmile
shekerkızcandy olumunekankayizsmile
zebani olumunekankayizsmile
Allahım kadromuz tam tekmil hazır bize bi ekşın :Saruboceq: hazır songül de yok delikafadulden
he dun gittiler abla
onlar gitti ben bittim
ne zormus yaww misafir agirlamak akannehir
bu kızda ne hikayeler vardıırraklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14598501#post14598501
bı bakın irem arkadasımızında basına gelmiş kızlar ablalar yardımcı olunolumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol:he oo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Hangi endam nan?
Gülendam mı yoksa?kaydirigubbakcemile3
hakkat gülmüş :roflol::roflol::roflol:Eki Görüntüle 51157
Al sana Gülendam:roflol::roflol:
he kanka ya ben reglken bilem çok çekici ve afetim yawwwaklinialirimsmileanladın sen onu anam ben senin pedine kurban olurum benim tek isteğim seninle bi 7lik ped paketini paylaşmak dır kankamyerimsenibenkaydirigubbakcemile3sheker kıskna nan burda afeti endam eden güzeller ne kadannnda sıkı fıkılar:dilcikar:lennn zeboş sana hele yazıklar olsun sattın len beni tüüüü sana tükürüyorum al sanaalsanaalsanasmile:mymeka::mymeka:
:roflol::roflol::roflol:he oo :roflol::roflol::roflol:
hakkat gülmüş :roflol::roflol::roflol:
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?