merabalar kızınız çok küçük kendini anlatamadığından hırçın oluyorlar bu aylarda
bende 2 gün önce kötü bir deneyim yaşadım 25 aylık oğlum 2 aydır kreşe gidiyordu kreşin müdürü arayıp oğlumun arkadaşını ısırdığını söyledi ve ara ara bunu yaptığını, yarında çocuğunuzu alamıcam dedi. tabiki çok üzüldüm ben çalışıyorum ve bırakacak kimsem olmadığı için kreşe verdim başka bir kreşe bakmama müsade bile etmediler.yinede gönderdiğiniz kreş iyiymişki sizi bilgilendiriyorlar bizde böyle birşey olmadı ayrıca bizim şikayetlerimiz vardı kreşten çocuk 2 ay içerisinde 3 kere boğaz enfeksiyonu 1 kere kulak enfeksiyonu ve bir kerede göz iltihaplanması geçirdi. eve ısırılmış yanağı kıpkırmızı geldi yüzü çizik geldi ve biz hep olabilir gözüyle baktık.kreşe doktor getirdik dediler o gün oğlumun ateşi vardı muayenesi yapıldıktan sonra oğlunuzun hiçbirşeyi yok diye bir yazı yazmışlar ve biz ertesi gün tüm günü hastanede geçirdik ateşi düşmedi havale geçirmek üzereydi ve kulak enfeksiyonu çıktı.bütün bunlara hoşgörü ile yaklaştık ama onların bu yaptığını kabul edemiyorum ve sinirlerim çok bozuk.yazıyorum buraya eğer ankara etimesgut elvankent tarafında çocuğunu kreşe gönderecekler varsa minikellerim kreşini tercih etmesin ve malesef sonradan öğrendim orayı şu anda işleten oranın eski bir çalışanıymış eğitimci değil yani.kendime çok kızıyorum araştırma yapmadan gönderdiğim için.
çocuk ısırabilir yada vurabilir ama orda 2 öğretmen (!) var parayla ilişkilendirmek istemiyorum ama kreşler resmen ticarethane olmuş yazık biz oraya o çocukları eğitim alsın diye gönderiyoruz onlar 3-4 saat uyutup sonrasındada bir iki boyama yaptırıp eve gönderiyorlar.bende çareyi bir bayan arkadaşımda buldum güvenilir olduktan sonra bakıcı en iyisi kesinlikle kreşlere olumlu bakmıyorum.iyi günler..