16. haftada cinsiyette yanılma olur mu?

dirtygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
14
1
merhabalar,

16. haftada cinsiyette yanılma mümkün mü?
doktorum çok tecrübeli ama insan emin olamıyor.
bebeğime erkek dedi. üç nokta görülüyor. ortadaki daha uzun.
yabancı sitelerde araştırma yaptığımda, genelde bu üç nokta erkek demek anlamına gelse de nadir olarak ileriki haftalarda kıza da dönüşmüş... böyle bir tecrübesi olan var mı?

teşekkürler.

Son düzenleme:
benim 13 haftalıkken kız dendi %70
16 haftada %100 kız dendi canım bence yanılma olmaz gördügünüz şey paşanız pipisi sanırım :)

merhabalar,

16. haftada cinsiyette yanılma mümkün mü?
doktorum çok tecrübeli ama insan emin olamıyor.
bebeğime erkek dedi. üç nokta görülüyor. ortadaki daha uzun.
yabancı sitelerde araştırma yaptığımda, genelde bu üç nokta erkek demek anlamına gelse de nadir olarak ileriki haftalarda kıza da dönüşmüş...

teşekkürler.

Valla pek degismez canim erkek daha net ve erken ogreniliyor.
Ben ilk hamileligmde bi doktra gidiyodum bana 15.haftaydi sanirim yanlmiyosam %99erkek dedi
18 haftada yok bu kiza benzio kiz demeye basladi bende kesin bisi syleyn bilim kizmi erkekmi bende herkese erkek dedim ona gre blim kiyafet alim dedim yok kiz dedi tabi benm aklm karisti
Ertesi gun baska doktra gttim erkek dedi smdi 9 aylik bi oglum var erkekmis :))

Bence pek yanilma olmaz. Benim doktorum 12.ci haftada cinsiyeti soyledi, 14.cu haftada da degismedi. 17.ci haftada baska bi doktorda erkek dedi. Yani sonuc olarak ben pek degisme olacagini sanmiyorum.

Merhabalar şuan benim öyle 16. Haftada üç çizgi gördüm bende sizin gibi erkek dedi acaba sizin cinsiyetiniz ne oldu

Merhabalar şuan benim öyle 16. Haftada üç çizgi gördüm bende sizin gibi erkek dedi acaba sizin cinsiyetiniz ne oldu

X