16 haftalik hamileyim kahverengi akinti

Askimef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
37
18
37
Herkese merhaba

Ben dun wc gittigimde pecetede kahverengi leke vardi yurt disinda yasiyorum burdaki hastane turkiyenin saglik ocagina benziyor. Jinekolog yoktu normal bi doktor bakti pazartesi doktora gidersin dedi. Bu sekilde lekelenen oldumu arada kahverengi pihtilarda geliyor peceteye. Kimse bu durumla karsilastimi ne yaptiniz hamileliginiz devam ettimi yardim lutfenn

Bebek yerleşirkrnde oluyormuş bu tarz lekelenmeler hatta kanamalar ihmal etmeden yinede doktora gidin geçmiş olsun

evet oldu. 1 hafta surdu. doktor ultrasonda baksın, kesede görünmezse sorun olmaz diye biliyorum

Korkma herkeste ayni olacak diye birsey yok ama ben kahverengi akintilari 6.haftalarda yasayip ardindan kanama gecirdim.bence dojtora gidene kadarr ayaga kalkma ve en kisa zamanda doktoruna gorun.

Bendede vardı kaç ay yattım o yüzden sırt üstü yat ve doktora gidene kadar lavabo hariç kalkma kahve rengi akıntının sebebi rahimde kanama olması ama çok fazla olmadığı için içerde birikip de dışarı çıkıyo o yüzden rengi kahverengi oluyo

Türkiye de ilaç veriyorlar bunun için
öncelikle ultrasonla bakılması şart tabi

2 cocugum daha var dinlenmeye dikkat ediyorum ama bi düşük daha geçti başımdan 4 sene önce sımdı yıne leke gelınce korktum Allahım kucagıma almayı nasip etsin inşaAllah. Burda ultrasyona kolay kolay gıremıyorsun 9 ay boyunca sadece 2 kez gırılıyor ultrasyona. Olmazsa özele gidicem pazartesi oda bır milyar(350€) sağlıklı olsunda tek dılegım hayırlısıyla kucagıma almak.

Canım geçmiş olsun ben 7+5 ken kanama geçirdim acil Dr gittim kalp atışı var olunca yatırdılar beni düşük olmaması için birçok şey veriyorlar burda iğne yaptılar kanama sonrası lekeye çevirdi iki hafta oldu hağla yatıyorum dinlenmen lazım tuvalet çoçuklarla yemek dışında hiç bişey yapma asla eğilme uzanma ağır kaldırma çocuklarında gözünün önünde oynasın sen uzan öyle bak

Canım geçmiş olsun ben 7+5 ken kanama geçirdim acil Dr gittim kalp atışı var olunca yatırdılar beni düşük olmaması için birçok şey veriyorlar burda iğne yaptılar kanama sonrası lekeye çevirdi iki hafta oldu hağla yatıyorum dinlenmen lazım tuvalet çoçuklarla yemek dışında hiç bişey yapma asla eğilme uzanma ağır kaldırma çocuklarında gözünün önünde oynasın sen uzan öyle bak
Bu arada korkma dikkat et yeter

Herkese merhaba

Ben dun wc gittigimde pecetede kahverengi leke vardi yurt disinda yasiyorum burdaki hastane turkiyenin saglik ocagina benziyor. Jinekolog yoktu normal bi doktor bakti pazartesi doktora gidersin dedi. Bu sekilde lekelenen oldumu arada kahverengi pihtilarda geliyor peceteye. Kimse bu durumla karsilastimi ne yaptiniz hamileliginiz devam ettimi yardim lutfenn
Kan pıhtılaşman varmı ona baktır bende var kan sulandırıcı kullanıyorum düşük riski çünkü pıhtılaşma

2 cocugum daha var dinlenmeye dikkat ediyorum ama bi düşük daha geçti başımdan 4 sene önce sımdı yıne leke gelınce korktum Allahım kucagıma almayı nasip etsin inşaAllah. Burda ultrasyona kolay kolay gıremıyorsun 9 ay boyunca sadece 2 kez gırılıyor ultrasyona. Olmazsa özele gidicem pazartesi oda bır milyar(350€) sağlıklı olsunda tek dılegım hayırlısıyla kucagıma almak.
YURT dışında nerdesin??Neden acile hastaneye gitmiyorsun??paralida değil. ..

YURT dışında nerdesin??Neden acile hastaneye gitmiyorsun??paralida değil. ..
Finlandiyadayım. Dün acile gittim jinekolog yok öyle uzmanı olmayan bi doktor baktı pazartesı jınekologu ara bi baksın dedı ama öyle ultrasyonla geniş çaplı bi araştırma yapmıcak. Buranın hastanesı türkiyenin sağlık ocagı gibi. Rabbim hastanenin yokluğunu vermesin ama düşürmesinde. Resmen rezıl oluyorsun burda.

ayyy bnm de kanamam vardı progesteron iç tutunmayı kolaylaştrr
Bugün 3. Gün şükür leke gelmesi azaldı ara ara gelıyor. Dün doktora dedim türkiyede ılac yada igne yapıyorlar düşügü önlemek için ama ne ilaç ne bişey 30 dk sonra cıktım olmazsa özele giderim bebeğim hayırlısıyla doğsun inşaAllah.

Finlandiyadayım. Dün acile gittim jinekolog yok öyle uzmanı olmayan bi doktor baktı pazartesı jınekologu ara bi baksın dedı ama öyle ultrasyonla geniş çaplı bi araştırma yapmıcak. Buranın hastanesı türkiyenin sağlık ocagı gibi. Rabbim hastanenin yokluğunu vermesin ama düşürmesinde. Resmen rezıl oluyorsun burda.
Hmm anladim canım geçmiş olsun. Valla o zaman hemen özel e git lütfen....

Geçmiş olsun kanama zor oluyor ama türkiyedesin hemen müdahale ediyorlar. Ben 4 sene önce bi düşük yaptım türkiyede doktor evinden eşortmanlarıyla geldi hemen ultrasyona aldı baktı. Başımdan bi düşük geçtiği için ister istemez korkuyorum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.

doktora ulaşana kadar ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın wc harici kalkmayın bendede olmuştu ve iki gün sonra kananmam oldu ihmale gelmez ama bende proges.. kullanıp sürekli yattım bir sorun olmadı çok şükür.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bugün jinekoloğa gittim plasentada kücük bi kanama varmış plasenta asagıdaymıs bebek buyudukce plasenta yukarı cıkacakmıs bol bol dinlenmemi söyledi şükür bebekte bişey cıkmadı.

X