Hiiç sıkma canını. Geçici bunlar:teselli:
Elbetteki tepki verecektir, elbetteki ağlayacaktır, kızacaktır ama göreceksinki hepsi zamanla geçecek. Alışacak çünkü. Artık sabahları kendi kalkacak, gitmek isteyecektir.
geçtiğimiz Eylül ayında 4 yaşındaki oğlumu verdim kreşe. Neredeyse 1 ay kan kusturdu bize. Kızımda bu kadar zorlanmamıştım yeminle. Ağladı sızladı, yalandan ben hastayım gitmiycem dedi.Servisine binmek istemedi. İşten 1 hafta izin alıp gözlemledim oğluşumu, herşey okula gidene kadarmış. Gittikten sonra yarım saate kalmadan ortama uyum sağlıyormuş meğer. 3- 4 gün ara ara öğretmenine "annem beni sevmiyor beni akşam almaya gelmiyorlar (servisle geliyor çünkü) demiş. Öğretmeniyle konuştuk, lütfen servisle göndermeye devam edin şimdi tepki vermesi normal alışacak dedi. Vee okulda ona hiç görünmemeye özen gösterdim. Çünkü gördüğü anda yine ağlayacak yine kıymameti koparacak biliyorum.
Çok şükür atlattık hepsini. Şimdi çok rahatız. Kreşe başladıktan sonra el becerileri arttı, boya bile yapmaya başladı( ki hiç alakadar değildir defterle boyayla filan) yemek düzenimiz süper oldu. Kilo aldı. Konuşması düzeldi(konuşma problemimiz vardı çünkü)
Kreş çok şey kattı oğluşuma, sizinki biraz küçük ama alışacaktır emin olun. Şimdi sinir harbi yaşamanız, suçluluk hissetmeniz o kadar doğal ki, ama vazgeçmek yok, pes etmek yok.:teselli:vereliniortak