18 yaşındayım istemeye gelcekler kararsızım kızlar

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
---16. Sayfada son durumları anlattım---
Kızlar şoktayım :KK57:
Beni biliyorsunuz zaten. Haberi alır almaz kararsızlığımla birlikte sizin fikrinizi almak istedim. Ağustosta 19 yaşına gircem, kendi kendime erkek keserdim, hoşlantılarım oldu sevgilim oldu..
Herneyse babannemin akrabası var, ben tam olarak tanımıyorum. Sadece küçükken bi bayramda görmüştüm. Başka şehirlerde yaşıyorlar. Babanneme nerden akıllarına gelmiş bilmem ama haber uçurmuşlar senin toruna dünürlük ancaz diye. Büyük ihtimal çocugun halası beni geçen ay gördü ordan çıktı.O da benden büyük olduğu için halamın kızını ancaklar sanmış ama ısrarla yok kucuk torunun demisler.Çocuk 23 yaşındaymış beni facede ekledi ama haberim yoktu daha bunlardan fotolarımı beğenmiş vs. Bu çarşamba geliyolar bize :KK14: normal akraba ziyareti gibi ama dünürlük anılacak belli.. Uzman çavuşluğa kursa gidecekmiş (nasıl oluyosa bende anlamadım) kendi fırın dükkanları var askerliğini yapmış. Kendine ait ev ve arabası varmış. Ben de onun resmini gördüm. Bana bunları ailem söyledi. Ve babam akraba diye güvenip tabiki benim fikrim alınarak verebilir. Ben bu zamana kadar gerek kardeşimden, gerek maddi yönden o kadar sıkıntı çektim ki. Sanırİm kanım kaynadığından olumlu bakıyorum ama bi yandan da ilerisi nolacak ben yeterince olgun muyum diye düşünüyorum. . Konum taşınır ve ya bu da dert mi denilebilir. Ama beni bildiginiz icin fikrinizi almak istedim

Son düzenleme:
Sumoshh inanmiyoruum, sence yapabilecek misin? Cok sasirdim yaa acele etmesen? Taniyin birbirinizi ilk once derim suan cok erken gibi

Kızlar şoktayım :KK57:
Beni biliyorsunuz zaten. Haberi alır almaz kararsızlığımla birlikte sizin fikrinizi almak istedim. Ağustosta 19 yaşına gircem, kendi kendime erkek keserdim, hoşlantılarım oldu sevgilim oldu..
Herneyse babannemin akrabası var, ben tam olarak tanımıyorum. Sadece küçükken bi bayramda görmüştüm. Başka şehirlerde yaşıyorlar. Babanneme nerden akıllarına gelmiş bilmem ama haber uçurmuşlar senin toruna dünürlük ancaz diye. Büyük ihtimal çocugun halası beni geçen ay gördü ordan çıktı.O da benden büyük olduğu için halamın kızını ancaklar sanmış ama ısrarla yok kucuk torunun demisler.Çocuk 23 yaşındaymış beni facede ekledi ama haberim yoktu daha bunlardan fotolarımı beğenmiş vs. Bu çarşamba geliyolar bize :KK14: normal akraba ziyareti gibi ama dünürlük anılacak belli.. Uzman çavuşluğa kursa gidecekmiş (nasıl oluyosa bende anlamadım) kendi fırın dükkanları var askerliğini yapmış. Kendine ait ev ve arabası varmış. Ben de onun resmini gördüm. Bana bunları ailem söyledi. Ve babam akraba diye güvenip tabiki benim fikrim alınarak verebilir. Ben bu zamana kadar gerek kardeşimden, gerek maddi yönden o kadar sıkıntı çektim ki. Sanırİm kanım kaynadığından olumlu bakıyorum ama bi yandan da ilerisi nolacak ben yeterince olgun muyum diye düşünüyorum. . Konum taşınır ve ya bu da dert mi denilebilir. Ama beni bildiginiz icin fikrinizi almak istedim

senin en son konunu da hatırlıyorum. sen üniversite sınavına hazırlanmıyor muydun? psikoloji istemiyor muydun?

ne oldu?

yaşın çok küçük. bu devirde bu yaşta ne istemesi ne evliliği. garip şeyler bence.

sen ne istediğini bilmiyorsan seni kolay kandırırlar
birde akraba oluşu ben olumlu bakmıyorum akraba evliliğine birde yaşın çok küçük gençliğini yaşamadan evliliğe atılmak mesleğide hep göç yaşarsın ilden ile ,bana göre olumsuz gerçi daha çocuk bir baltaya sahip değil
benim merak ettiğim ailesimi çocuğa baskı yapıyor evlen diye yoksa omu istemiş

Cokkkk ama Cokkkk erken evlilik senin icin..
Bunu dusunmen bile hata yanlis !!
Okuyorsun bence okuluna odaklan ve suan icin evliligi dusunme..
Ailenin senden once karsi cikmasi gerekirdi aslinda..
Evlilik sanildigi gibi kolay ve toz pembe degil sorumluluklarin olucak suan rahat kafayla okudugun okula bin bir dusunceyle gideceksin gidebilirsen oda..
Once okulunu bitir meslegini al eline ilaki ilerde evlenirsin.

senin en son konunu da hatırlıyorum. sen üniversite sınavına hazırlanmıyor muydun? psikoloji istemiyor muydun?

ne oldu?

yaşın çok küçük. bu devirde bu yaşta ne istemesi ne evliliği. garip şeyler bence.
Okumama saygı duyarlarmış. Zaten yaşadığım şehre tasincaklar

Ben bu zamana kadar gerek kardeşimden, gerek maddi yönden o kadar sıkıntı çektim ki. Sanırİm kanımkaynadığından olumlu bakıyorum

Oglanin maddi gucu iyi diosun ardinada bunlari söylüyorsun . Bence sen maddiyat yonunden olumlu bakiyorsun . Canim okuyormussun okumana bak sen . Bosver evlenemeyi . Oku kendini kurtar . Su anda ne oluo babanın eline bakıyorsun. Evlenip o çocuğun eline bakmaktandsa babanin bi sire daha eline bak mesleni al ondan sonra evlenin .

sen ne istediğini bilmiyorsan seni kolay kandırırlar
birde akraba oluşu ben olumlu bakmıyorum akraba evliliğine birde yaşın çok küçük gençliğini yaşamadan evliliğe atılmak mesleğide hep göç yaşarsın ilden ile ,bana göre olumsuz gerçi daha çocuk bir baltaya sahip değil
benim merak ettiğim ailesimi çocuğa baskı yapıyor evlen diye yoksa omu istemiş
Ailesi ona söylemiş o da resmime bakmış beğenmiş o da istiyomus

Nikahta keramet vardır..evlen kız..belki de biz geç evlendik diye bu kadar dert belki de işin sırrı erken evliliktir..belki de..belki de eski bi dost gördümm diyee

X