Benimde ayakta durdukça bel agrısı oluyor o kadar onun dışında belirtim yokKızlae belirtileriniz ne durumda pozitifi görenler benim miniğim sessiz sessiz büyüyor hiç belirtim yok bazen gaz o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ayakta durdukça bel agrısı oluyor o kadar onun dışında belirtim yokKızlae belirtileriniz ne durumda pozitifi görenler benim miniğim sessiz sessiz büyüyor hiç belirtim yok bazen gaz o kadar
Bemde kilodan çok korkuyorum ya spor yapmak istiyorum 4. Aydan sonra hattaBende hiç tartılmadım ama bu ara gören herkes zayıflamışsın diyoroğlumda 18 kilo almıştım bunda az almak için dikkat ediyorum 2 öğün yiyorum sadece
![]()
Ben doktoruma danışıcam malum kış geliyor dışarı çıkmaz zor ama ev koşu bandım vs var sıkıntı olmaz derse kalp atışınınduyduktan sonra hergün en az 30 dk yürümek istiyorumBemde kilodan çok korkuyorum ya spor yapmak istiyorum 4. Aydan sonra hatta
Benim de kilo alma lüksüm yok kilolu başladım zatenBende hiç tartılmadım ama bu ara gören herkes zayıflamışsın diyoroğlumda 18 kilo almıştım bunda az almak için dikkat ediyorum 2 öğün yiyorum sadece
![]()
Bende aynı şekilde hayatım boyunca hep kilo problemi yaşadım zaten elimden geldiğince az almaya çalışcamBenim de kilo alma lüksüm yok kilolu başladım zaten![]()
Tabi önce sağlıklı olsunlar sonra hepsi yapılır inşallah bende koşu bandı istiyorum katlanabilir olan sizde var mıBen doktoruma danışıcam malum kış geliyor dışarı çıkmaz zor ama ev koşu bandım vs var sıkıntı olmaz derse kalp atışınınduyduktan sonra hergün en az 30 dk yürümek istiyorum
Bende var canım katlanabilir evet ama eski tip olanlardan bu yeni çıkanlardan değilTabi önce sağlıklı olsunlar sonra hepsi yapılır inşallah bende koşu bandı istiyorum katlanabilir olan sizde var mı
Bende aşırı kilolayla başladım korkuyorum ama napalımBenim de kilo alma lüksüm yok kilolu başladım zaten![]()
Bebişleri doğuralım bşrde zayıflama topiği açarızBende aşırı kilolayla başladım korkuyorum ama napalım![]()
İnşallah sadece bebeklere kilo aldırırızBende aynı şekilde hayatım boyunca hep kilo problemi yaşadım zaten elimden geldiğince az almaya çalışcam
İlk üç ay almamaya çalışacağız inşallahBende aşırı kilolayla başladım korkuyorum ama napalım![]()
İnşaAllah canım oğlum 4 kilo doğmuştu buda öyle doğar inşaAllaj çok tatlıydıİnşallah sadece bebeklere kilo aldırırız![]()
MasallahhhİnşaAllah canım oğlum 4 kilo doğmuştu buda öyle doğar inşaAllaj çok tatlıydı![]()
İnşaAllah bakımı çok kolay oluyor ele avuca geliyorMasallahhhbu bebiş de öyle olsun
Tam yemelikİnşaAllah bakımı çok kolay oluyor ele avuca geliyor![]()
Öyle gerçektenTam yemelik![]()
AyBebişleri doğuralım bşrde zayıflama topiği açarız![]()
Bize de nasip olur inşallahÖyle gerçekten![]()
İnşaAllah canımBize de nasip olur inşallah![]()