• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Evet kızlar transfer 14. Gün 46
15. Gün 58
16. Gün 72
21. Gün 594 rabbim nasip ederse cuma günü inşallah keseyi görmeye gelirsin dedi doktorum. İlk aradığında beni biyokimyasal olabilir dedi..ve ben günlerdir ne yaptığımı bilmiyorum allahtan ümit kesilmez rabbimin mucizesi işte. Umarım hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler ve kucağımıza sağlıkla alırız. Çoook AMİİNN🤲
Merhaba benimde 12.günde sonucum 29,2 geldi yarın test vereceğim yeniden yükselmezse diye korkutuyor beni şuan gebeliğiniz devam ediyor mu?

Merhaba benimde 12.günde sonucum 29,2 geldi yarın test vereceğim yeniden yükselmezse diye korkutuyor beni şuan gebeliğiniz devam ediyor mu?
Merhabalar evet çok şükür devam ediyor. Asla korkup benim gibi paniğe kapılmayın. Sadece dua ve tevekkül. İnşallah bebişiniz sizinledir. Cuma günü rabbim nasip ederse kese görmeye gidecegim🤲 daha yeni yeni hafif sancilarim v3 ağrılarım oluyor. Hiç endiselenmeyin🌸

Hayırlı olsun😍 benim transfer+11 de 476 çıktı değerim. Size tek mi
Kızlae belirtileriniz ne durumda pozitifi görenler benim miniğim sessiz sessiz büyüyor hiç belirtim yok bazen gaz o kadar
Benim de dün belirtilerim vardı bugün yok geceleri uyurken çok hareket ediyorum sağa sola dönüyorum dönerken karnım kasılıyor bebeğime zarar mı verdim diye düşünüyorum🤦🏻‍♀️

Merhabalar evet çok şükür devam ediyor. Asla korkup benim gibi paniğe kapılmayın. Sadece dua ve tevekkül. İnşallah bebişiniz sizinledir. Cuma günü rabbim nasip ederse kese görmeye gidecegim🤲 daha yeni yeni hafif sancilarim v3 ağrılarım oluyor. Hiç endiselenmeyin🌸
Daha önce bir düşük ve bir kimyasal gebelik yaşadım ilk transfer denememiz çift embriyo transferi oldu yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkçası

Benim de dün belirtilerim vardı bugün yok geceleri uyurken çok hareket ediyorum sağa sola dönüyorum dönerken karnım kasılıyor bebeğime zarar mı verdim diye düşünüyorum🤦🏻‍♀️
Valla kızlar bende uyanırken kendimi gerinmiş halde buluyorum uykum çok derin gerçekten korkuyorum birşey olacak diye

Birde kızlar size dün sordum ama büyük ihtimalle görmediniz 25 kasımda transfer oldum değerlerim 1000i geçti artık İstanbul’daki doktorum perşembe yada cuma kese görebileceğimizi söyledi T+17 olacağız cuma günü yaşadığım şehirden başka bir doktora randevu aldım sizce kese gözükür mü

Birde kızlar size dün sordum ama büyük ihtimalle görmediniz 25 kasımda transfer oldum değerlerim 1000i geçti artık İstanbul’daki doktorum perşembe yada cuma kese görebileceğimizi söyledi T+17 olacağız cuma günü yaşadığım şehirden başka bir doktora randevu aldım sizce kese gözükür mü
T+19 da kese gördüm canım bence görünür sıkıntı olmaz

Kaç haftalık olacak son adet tarihine göre canım

Sadece kalp atışına kadar bakıyormuş benim doktorum ilk 3 ay iletişim halinde olacağız ama kontrolleri yaşadığım şehirde olucak
Hımm valla daha Bizim ki bişey demedi ama geneli öyledir galiba başka doktora da gitmek istemiyorum bende devlette ilgilenmezler bu kadar muhtemelen özel de buluruz bizde

Back
X