19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Hımm valla daha Bizim ki bişey demedi ama geneli öyledir galiba başka doktora da gitmek istemiyorum bende devlette ilgilenmezler bu kadar muhtemelen özel de buluruz bizde
aynen bende buldum bakalım şimdilik bir tane özel muaynanesi var ona gidicem bakalım

Kızlar ben pazartesi ilk testi verdim ya doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi çarşamba mı verecem perşembe mi? Ay her şeyi o kadar ince düşünüyoruz ki‍♀

Kızlar bende 24 kasımda transfer oldum. Gebelik değerim çok güzel ilerliyor. O günden beri de sizi takip ediyorum. Bugün keseyi görelim dediler (bu tüp bebek doktorum değil) ancak keseyi göremedi. Cuma tekrar bakalım dediler sizce neden görünmemiştir

Transfere kadar sigara içmeye devam ettiniz mi? İlaç kullanıyorum hazırlık aşamasındayım ay sonu transfer olacak muhtemelen de sigara içerken canım çok sıkılıyor etkiliyor mu acaba diye

Kızlar ben pazartesi ilk testi verdim ya doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi çarşamba mı verecem perşembe mi? Ay her şeyi o kadar ince düşünüyoruz ki‍♀
Pazartesi verdiyseniz ikincisini 48 saat sonra yani çarşamba vermeniz gerekir

Daha önce bir düşük ve bir kimyasal gebelik yaşadım ilk transfer denememiz çift embriyo transferi oldu yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkçası
Sizi çok iyi anlıyorum. Ama inanın olacağı varsa oluyor. Benim bir kızım var oda tüp bebekle ilk denemede tek embriyoydu hamile kaldım. Sizinde iki embriyo bence hiç korkmayın.

Öncelikle hayırlı olsun vajinal mi baktı göremedi

Kızlar banada bu cuma kese randevusu verdiler t+19.gün oluyor sat 7 kasım kese görünür mü ki vajinal olacak

O zaman korkma canım daha çok minik görünmez ki
Tüp bebek doktorum cuma vajinal baktırın demişti buradaki doktor karından baktı. Bir de t+15. Bugün 4760 çıktı değerim ondan da çekindim açıkçası çok yüksek dediler. Ama iki günde bir baktırdım hep düzenli artıyor. Anlayacağınız kafam çok karıştı

Karından görünmesi için 5000-6000 beta olması lazım ki buna rağmen çoğu kadında görünmeyebilir en net karından görünmesi için betanın 10.000 olması lazım görülmemesi çok çok normal

Banada doktorum cuma günü vajinal bakıcak betam o zamana kadar sizin bugün ki değerinizden biraz daha fazla çıkıyor ona ragmen vajinal dedi karından degil içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…