- 18 Temmuz 2023
- 143
- 50
- 28
- 26
aynen bende buldum bakalım şimdilik bir tane özel muaynanesi var ona gidicem bakalımHımm valla daha Bizim ki bişey demedi ama geneli öyledir galiba başka doktora da gitmek istemiyorum bende devlette ilgilenmezler bu kadar muhtemelen özel de buluruz bizde
Ben de İstanbulda iyi bir doktor bulabilirim inşallahaynen bende buldum bakalım şimdilik bir tane özel muaynanesi var ona gidicem bakalım
Görürsen keseyi canım5 kasımda regli oldum dondurulmuş embriyo transfer edildi 25 kasımda uygulamalara göre 4+5 bugün
Ay hadi inşallah yaGörürsen keseyi canım
Transfere kadar sigara içmeye devam ettiniz mi? İlaç kullanıyorum hazırlık aşamasındayım ay sonu transfer olacak muhtemelen de sigara içerken canım çok sıkılıyor etkiliyor mu acaba diyeTatlım ben kahve değilde çay ve sigara bağımlısıydım sigarayı transferden 1 gün önce çayı da transferle kestim. Günde 1 açık bardak içiyorum kahve hiç içmiyorum bu konuda özel olarak doktorum sigara alkold kafeinden uzak dur dedi ama günde 1 bardak kahveden zarar gelir mi bilmiyorum gebeler içiyo genelde
Pazartesi verdiyseniz ikincisini 48 saat sonra yani çarşamba vermeniz gerekirKızlar ben pazartesi ilk testi verdim ya doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi çarşamba mı verecem perşembe mi? Ay her şeyi o kadar ince düşünüyoruz ki♀
Sizi çok iyi anlıyorum. Ama inanın olacağı varsa oluyor. Benim bir kızım var oda tüp bebekle ilk denemede tek embriyoydu hamile kaldım. Sizinde iki embriyo bence hiç korkmayın.Daha önce bir düşük ve bir kimyasal gebelik yaşadım ilk transfer denememiz çift embriyo transferi oldu yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkçası
Çok teşekkürlerPazartesi verdiyseniz ikincisini 48 saat sonra yani çarşamba vermeniz gerekir
Öncelikle hayırlı olsun vajinal mi baktı göremediKızlar bende 24 kasımda transfer oldum. Gebelik değerim çok güzel ilerliyor. O günden beri de sizi takip ediyorum. Bugün keseyi görelim dediler (bu tüp bebek doktorum değil) ancak keseyi göremedi. Cuma tekrar bakalım dediler sizce neden görünmemiştir
Çok teşekkür ederim. Hayır vajinal değil karından usg ile baktıÖncelikle hayırlı olsun vajinal mi baktı göremedi
Teşekkür ederim içim rahatladı birazSizi çok iyi anlıyorum. Ama inanın olacağı varsa oluyor. Benim bir kızım var oda tüp bebekle ilk denemede tek embriyoydu hamile kaldım. Sizinde iki embriyo bence hiç korkmayın.
O zaman korkma canım daha çok minik görünmez kiÇok teşekkür ederim. Hayır vajinal değil karından usg ile baktı
Benim ki gayet ne göründü içindeki yolk sac bile belliydiKızlar banada bu cuma kese randevusu verdiler t+19.gün oluyor sat 7 kasım kese görünür mü ki vajinal olacak
Benimki geç yerleşme oldu canım ya ondan dedim inşallah banada nasip olurBenim ki gayet ne göründü içindeki yolk sac bile belliydi
Tüp bebek doktorum cuma vajinal baktırın demişti buradaki doktor karından baktı. Bir de t+15. Bugün 4760 çıktı değerim ondan da çekindim açıkçası çok yüksek dediler. Ama iki günde bir baktırdım hep düzenli artıyor. Anlayacağınız kafam çok karıştıO zaman korkma canım daha çok minik görünmez ki
Karından görünmesi için 5000-6000 beta olması lazım ki buna rağmen çoğu kadında görünmeyebilir en net karından görünmesi için betanın 10.000 olması lazım görülmemesi çok çok normalTüp bebek doktorum cuma vajinal baktırın demişti buradaki doktor karından baktı. Bir de t+15. Bugün 4760 çıktı değerim ondan da çekindim açıkçası çok yüksek dediler. Ama iki günde bir baktırdım hep düzenli artıyor. Anlayacağınız kafam çok karıştı
Banada doktorum cuma günü vajinal bakıcak betam o zamana kadar sizin bugün ki değerinizden biraz daha fazla çıkıyor ona ragmen vajinal dedi karından degil içiniz rahat olsunTüp bebek doktorum cuma vajinal baktırın demişti buradaki doktor karından baktı. Bir de t+15. Bugün 4760 çıktı değerim ondan da çekindim açıkçası çok yüksek dediler. Ama iki günde bir baktırdım hep düzenli artıyor. Anlayacağınız kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?