Kızlar bugün 5+2 hiçbir belirtim yokken tamamen normalken dün akşam bel ağrısı, sağ kasık ağrısı başladı. Ve bugün sürekli yokladı. Normal mi bu? Korku oluyo ister istemez.
Karından görünmesi için 5000-6000 beta olması lazım ki buna rağmen çoğu kadında görünmeyebilir en net karından görünmesi için betanın 10.000 olması lazım görülmemesi çok çok normal
Banada doktorum cuma günü vajinal bakıcak betam o zamana kadar sizin bugün ki değerinizden biraz daha fazla çıkıyor ona ragmen vajinal dedi karından degil içiniz rahat olsun
Kızlar bugün 5+2 hiçbir belirtim yokken tamamen normalken dün akşam bel ağrısı, sağ kasık ağrısı başladı. Ve bugün sürekli yokladı. Normal mi bu? Korku oluyo ister istemez.
Oturdum çok fazla aslında benim bu transferden beri var tutunma belirtisi olarak görmüştüm beş ve altıncı günler başlamıştı sonra kesildi şimdi yine aynı sızı
Oturdum çok fazla aslında benim bu transferden beri var tutunma belirtisi olarak görmüştüm beş ve altıncı günler başlamıştı sonra kesildi şimdi yine aynı sızı
Benim transferin üçüncü gününden beridir hiç ama hiç geçmedi hep devam etti kasık ağrısı. Özellikle de sağ taraf ağrıdı hep. Çok şiddetli değil ama. Her sorduğumda normal dediler.
İnşallah normaldir gerçekten
Benim transferin üçüncü gününden beridir hiç ama hiç geçmedi hep devam etti kasık ağrısı. Özellikle de sağ taraf ağrıdı hep. Çok şiddetli değil ama. Her sorduğumda normal dediler.
İnşallah normaldir gerçekten
Şiddetli ağrı ve kanama yoksa normal diyorlar. Yine de doktoruna danış mutlaka. Benim sağda kist ve miyom var solda iki kist var belki de onlar agriyordur her insanın sağlık durumu farklı