• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Evet göbekten bakıldı. Tüp bebek için gittiğim doktorda cuma günü demiştik o zaman vajinal baktırın dedi. Kendisi Ankara da olduğu için bize uzak o yüzden gidemiyoruz. Bir de değerim 2 günde bir 3 kat arttı ona şaşırdı. 3 kat artması korkuttu biraz da
Ne çıktı değeriniz paylaşmak isterseniz tabi

Evet göbekten bakıldı. Tüp bebek için gittiğim doktorda cuma günü demiştik o zaman vajinal baktırın dedi. Kendisi Ankara da olduğu için bize uzak o yüzden gidemiyoruz. Bir de değerim 2 günde bir 3 kat arttı ona şaşırdı. 3 kat artması korkuttu biraz
Çift embriyo mu?

Kızlar selam bir şey sorcaam transferden sonra sürekli uzanmak mı gerekiyor yatmak mı gerekiyor gerçekten bu konu beni aşırı geriyor ya tamam evdeyim falan ama uzanırken falan bile düşünüyorum lavaboya falan kalkınca geri yatınca geri uzanınca illaki insan oturup kalkınca karın kasları çalışıyor falan onu bile kafaya takıyorum yani düşünün. Bu süreçte özellikle pozitif alanlardan konu hakkında yorumlar bekliyorum 🙏🥹

Kızlar selam bir şey sorcaam transferden sonra sürekli uzanmak mı gerekiyor yatmak mı gerekiyor gerçekten bu konu beni aşırı geriyor ya tamam evdeyim falan ama uzanırken falan bile düşünüyorum lavaboya falan kalkınca geri yatınca geri uzanınca illaki insan oturup kalkınca karın kasları çalışıyor falan onu bile kafaya takıyorum yani düşünün. Bu süreçte özellikle pozitif alanlardan konu hakkında yorumlar bekliyorum 🙏🥹
İnanın transfer günü ilk nir kaç saat dışında dinlenmedim oğlum var 4 yaşında onunla ilgilendim eğildim kalktım, yere oturdum yerlerde emekledim, yemek, çamaşır bulaşık ev toplama herşeyi yaptım sadece süpürge ve vileda yapmadım ağır kaldırmadım yükseğe uzanmadım, oğlum kaç kere sinirlenip kasık bölgeme vurdu olmadı diye ağladığım oldu şükür pozitifi gördüm

İnanın transfer günü ilk nir kaç saat dışında dinlenmedim oğlum var 4 yaşında onunla ilgilendim eğildim kalktım, yere oturdum yerlerde emekledim, yemek, çamaşır bulaşık ev toplama herşeyi yaptım sadece süpürge ve vileda yapmadım ağır kaldırmadım yükseğe uzanmadım, oğlum kaç kere sinirlenip kasık bölgeme vurdu olmadı diye ağladığım oldu şükür pozitifi gördüm
Maşallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız😍

Pozitif görüp kese gören arkadaşlar süpürge vs açmaya başladınızmı ben bugün yavaş yavaş mutfağı süpürdüm dik süpürge ile en düşük ayarda 🤭

9. Gün 189
11.gün 542
13.gün 1674
15.gün 4762 bu şekilde
Benim oğlumda
10. Gün 918
12. Gün 11.400 çıkmıştı
Tek gebelik doktorum hiç sorun görmedi şimdikinde ise
10. Gün 396
14. 2714 çıktı gayet güzel dedi bir sorun vs demedi yine

Benim oğlumda
10. Gün 918
12. Gün 11.400 çıkmıştı
Tek gebelik doktorum hiç sorun görmedi şimdikinde ise
10. Gün 396
14. 2714 çıktı gayet güzel dedi bir sorun vs demedi yine
Sizinki daha fazla keseden ötürü de ben biraz gerildim erken olmasına rağmen takıntı yapıyorum biraz . İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız teşekkür ederim

Back
X