19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar hayırlı cumalar cuma vakti birbirimize bol bol dua edelim bende yine hiç bir şey yok turp gibiyim t+5

7.günde de erken gebelik testim negatif ben elendim arkadaşlar geride kalan tüm herkes umarım güzel haberi alır Aminn

7.günde de erken gebelik testim negatif ben elendim arkadaşlar geride kalan tüm herkes umarım güzel haberi alır Aminn
Canım ben burda ikinci beta değeri düşük çıkıp 3. De yükselen gördüm kan vermeden sadece testle belli olmaz ki gününde kan ver lütfen

Canım bak önceki transferim de 6. Günde negatif görüp 9. Gün pozitif görmüştüm gününü bekle umutsuzluğa kapılma

Merhabalar kızlar bende 24 unde transfer oldum 2 adet 5.gün embrıyosu transfer ettıler hayırlısı bakalım
Nefes ve medıtasyon eğitmenıyım bu surecte cok medıtasyon yaptım inşallah işe yarar negatıf olanlar bana ınstegramdan yazsınlar bu sürecte yardımcıı olurum sonraki hamılelık ıcın hazırlarım sizleri cocuk sahıbı olamayalarda bırkac seans ucretsız yardımcu oluyorum ısmım
Didem ile dönüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…