Merhaba benimde 4. Günüm iki tane vurulmam istendi sabah yaptım.Kızlar benim bugün transfer hariç 6. Günüm ama gonapeptly verdi tek doz tek iğne benim gibi verilen var mı ?
Bende transfer öncesi yaptım. Ayy herkesin tedavisi bir başkaBende Ovitrelle olmuştum transfer 3. Günü vücudu şaşırtmak için yapılıyor galiba
Tam net çıkmamış ama fotoğraftan sanırım hayırlı olsunBenim de 7. Günüm resimde çok belli değil ama çıplak gözle net seçiliyor sizde bakar mısınız
Al benden de o kadar belirtiler gidip geliyo artık kafam karışıyoKızlar hayırlı cumalar cuma vakti birbirimize bol bol dua edelimbende yine hiç bir şey yok turp gibiyim t+5
Ya gününü bekleyip kan verseydiniz belli olmaz7.günde de erken gebelik testim negatif ben elendim arkadaşlar geride kalan tüm herkes umarım güzel haberi alır Aminn
Aynen öyle canım senin ne zaman test zamanınAl benden de o kadar belirtiler gidip geliyo artık kafam karışıyo
Canım ben burda ikinci beta değeri düşük çıkıp 3. De yükselen gördüm kan vermeden sadece testle belli olmaz ki gününde kan ver lütfen7.günde de erken gebelik testim negatif ben elendim arkadaşlar geride kalan tüm herkes umarım güzel haberi alır Aminn
Şu güne bile zor geldim kendimle mücadele ettim test yapmamak içinAy senin yine pazartesi benim 1 hafta var daha T+2 deyim dayanamıyorummmm
Canım bak önceki transferim de 6. Günde negatif görüp 9. Gün pozitif görmüştüm gününü bekle umutsuzluğa kapılma7.günde de erken gebelik testim negatif ben elendim arkadaşlar geride kalan tüm herkes umarım güzel haberi alır Aminn
Şu güne bile zor geldim kendimle mücadele ettim test yapmamak için
Neden 7. Gün canm doktorlar 12. Gün yapın kan tahlılı dıyo lütfen pes etmeyelim hemen bekleyemlım bıraz daha7.günde de erken gebelik testim negatif ben elendim arkadaşlar geride kalan tüm herkes umarım güzel haberi alır Aminn
4 aralık ama insan tedirgin oluyorAynen öyle canım senin ne zaman test zamanın
Yapma yapma ben bi öncekinde yapıp çok ağlamıştım gerek yok en güzeli kan testiŞu güne bile zor geldim kendimle mücadele ettim test yapmamak için
Ben bugün test yaptırdım sonucu bekliyorumTeşekkür ederim. Senin kaç günün kaldı nasılsın
Erken değil mi daha 9 gün düşük değer çıkıp sonra yükselen çok var7.günde de erken gebelik testim negatif ben elendim arkadaşlar geride kalan tüm herkes umarım güzel haberi alır Aminn
1 saate çıkacak sonuç girip bakıyorum sürekliKaç çıktı betanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?