19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Memnun musunuz ? Şişli memorialdan bizde tüp bebek düşünüyoruz o merkez için

Özür dilerim transfer artı 7. Günümdü dün verdiğimde bugün 8. Gün tek embriyo koyuldu

Özür dilerim transfer artı 7. Günümdü dün verdiğimde bugün 8. Gün tek embriyo koyuldu
Maşallah canım sağlıkla kolaylıkla devam etsin inşallah benim yarın T+8 dün yani altıda erken gebelik yaptım var yok arası bir ikinci çizgiydi bilemiyorum ama senin testlerin çok mu netti

Kızlar benimde yarın kan veresim var ya iki gün erkenden bir şey olmaz dimi

Kaçıncı gün embriyosu oldu bende 19 Kasım transfer test 28inde denildi.
Merhaba, sizin testiniz pozitif cıktı diye anladım, tebrik ederim. 5.gün embriyosu mu, sonrasında hangi ilacları kullaniyorsunuz, belki bize de destek olur diye sormak istedim.

Ben 4. Gün itibari ile yapıyorum. 6. Gün itibari ile gözle görülmeye başladı ekte ki gibi 7. Gün kan verdim 78 çıktı

Eklentiler

• 6083F782-9B90-4EB3-9EAA-687D0EDBEAFD.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar dün 8. Gün kan vermeye ben gitmiştim sonucum 78 çıktı darısı size inşallah çok güzel sonuçlar alıp yaz buraya
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın İnşallahh transfer gününü sayıyormusunuz peki pen 22 kasımda oldum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…