19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bende suan aşırı adet olcak rahimde baskı var ve olcak gibiyim bence belirti olmaması daha iyi bu seferde adet mi olcam diye stres oluyor
Ben kullanılan ilaçlar adet yapmıyor diye biliyorum bana görede belirtisizlik kötü çok farklı bir psıkoloji gerçekten bugün avmye gidicem kafa dagıtmaya

Ben 4. Gün itibari ile yapıyorum. 6. Gün itibari ile gözle görülmeye başladı ekte ki gibi 7. Gün kan verdim 78 çıktı
Hayırlı olsun benim t+5 bugün yarın bi yapsammı diyorum oğlumu idrarda 8. Gün baya koyu olarak öğrenmiştim

Teşekkür ederim inşallah darısı bekleyen herkesin başına benim 5.denememdi
hayır olsun böyle çok fazla denemesi olanlara ayrıca çok seviniyorum ben birinci denemede yamuldum yani Çok şükür Allah nasip etmiş size inşallah güzel artışlar olur

hayır olsun böyle çok fazla denemesi olanlara ayrıca çok seviniyorum ben birinci denemede yamuldum yani Çok şükür Allah nasip etmiş size inşallah güzel artışlar olur
Evet süreç çok zor ve yıpratıcı aslında benim daha öncede 2 defa tuttu ama düşük oldu o yüzden bundan sonrasındaki bekleyişte benim için stresli oluyor ne diyelim Allah hayırlısını versin hepimiz için

Artık stres yapmayın güzel düşünelim

Kızlarr bugün test günümdü transfer+9. gün değerim 188 çıktı inşallah pazartesi tekrar baktıracağım 2 katı artış olur
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bize de dua etmeyi unutmayın

Dayanmaya çalışıyorum bende hiç belirtim yok sadece sol bacağım ara ara agrıyor
Burada çok fazla yorum okudum. Şunu anladım eğer belirti yoksa hissizlik varsa yüksek ihtimalle sonuç pozitif oluyor. Ve içimde senin pozitif alacağına dair güzel bir his var. Aksine adet agrilari çeken kişilerin durumu daha sıkıntılı. Sonuç pozitif de olabilir, gerçekten adet belirtiisi de olabilir. Çok daha zor de karmaşık. Kendini üzme ve test gününü bekle

Sakın verme çok pişman olursun ben verdim kalan günleri kendime zehir ettim
Benim dünden beridir ciddi adet sancım var. Yaptığım yanlış biliyorum ama dünden beridir ağlıyorum. Neye yarayacaksa sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…