Dayanmaya çalışıyorum bendeSen bence bi kaç gün daha bekle ya emin olmak İçin
Bende suan aşırı adet olcak rahimde baskı var ve olcak gibiyim bence belirti olmaması daha iyi bu seferde adet mi olcam diye stres oluyorDayanmaya çalışıyorum bendehiç belirtim yok sadece sol bacağım ara ara agrıyor
Ben kullanılan ilaçlar adet yapmıyor diye biliyorum bana görede belirtisizlik kötü çok farklı bir psıkoloji gerçekten bugün avmye gidicem kafa dagıtmayaBende suan aşırı adet olcak rahimde baskı var ve olcak gibiyim bence belirti olmaması daha iyi bu seferde adet mi olcam diye stres oluyor
Evet biraz hava almak iyi gelirBen kullanılan ilaçlar adet yapmıyor diye biliyorum bana görede belirtisizlik kötü çok farklı bir psıkoloji gerçekten bugün avmye gidicem kafa dagıtmaya
Hayırlı olsun benim t+5 bugün yarın bi yapsammı diyorum oğlumu idrarda 8. Gün baya koyu olarak öğrenmiştimBen 4. Gün itibari ile yapıyorum. 6. Gün itibari ile gözle görülmeye başladı ekte ki gibi 7. Gün kan verdim 78 çıktı
Henüz sonuç almadım bekliyorumMemnun musunuz ? Şişli memorialdan bizde tüp bebek düşünüyoruz o merkez için
Bende t+5teyim bugün iğne için hastaneye gidince kan mı versem dedim ama cesaret edemedimHayırlı olsun benim t+5 bugün yarın bi yapsammı diyorum oğlumu idrarda 8. Gün baya koyu olarak öğrenmiştim
Ay çok sevidim sizin adınızaKızlarr bugün test günümdü transfer+9. gün değerim 188 çıktı inşallah pazartesi tekrar baktıracağım 2 katı artış olur
Teşekkür ederim inşallah darısı bekleyen herkesin başınaAy çok sevidim sizin adınızadarısı bize ilk deneminiz miydi
hayır olsun böyle çok fazla denemesi olanlara ayrıca çok seviniyorum ben birinci denemede yamuldum yani Çok şükür Allah nasip etmiş size inşallah güzel artışlar olurTeşekkür ederim inşallah darısı bekleyen herkesin başınabenim 5.denememdi
Evet süreç çok zor ve yıpratıcı aslında benim daha öncede 2 defa tuttu ama düşük oldu o yüzden bundan sonrasındaki bekleyişte benim için stresli oluyor ne diyelim Allah hayırlısını versin hepimiz içinhayır olsun böyle çok fazla denemesi olanlara ayrıca çok seviniyorum ben birinci denemede yamuldum yani Çok şükür Allah nasip etmiş size inşallah güzel artışlar olur
Artık stres yapmayın güzel düşünelimEvet süreç çok zor ve yıpratıcı aslında benim daha öncede 2 defa tuttu ama düşük oldu o yüzden bundan sonrasındaki bekleyişte benim için stresli oluyor ne diyelim Allah hayırlısını versin hepimiz için
Maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlarr bugün test günümdü transfer+9. gün değerim 188 çıktı inşallah pazartesi tekrar baktıracağım 2 katı artış olur
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlarr bugün test günümdü transfer+9. gün değerim 188 çıktı inşallah pazartesi tekrar baktıracağım 2 katı artış olur
Sakın verme çok pişman olursun ben verdim kalan günleri kendime zehir ettimBende t+5teyim bugün iğne için hastaneye gidince kan mı versem dedim ama cesaret edemedim
Burada çok fazla yorum okudum. Şunu anladım eğer belirti yoksa hissizlik varsa yüksek ihtimalle sonuç pozitif oluyor. Ve içimde senin pozitif alacağına dair güzel bir his var. Aksine adet agrilari çeken kişilerin durumu daha sıkıntılı. Sonuç pozitif de olabilir, gerçekten adet belirtiisi de olabilir. Çok daha zor de karmaşık. Kendini üzme ve test gününü bekleDayanmaya çalışıyorum bendehiç belirtim yok sadece sol bacağım ara ara agrıyor
Sakın verme çok pişman olursun ben verdim kalan günleri kendime zehir ettim
Benim dünden beridir ciddi adet sancım var. Yaptığım yanlış biliyorum ama dünden beridir ağlıyorum. Neye yarayacaksa sankiBurada çok fazla yorum okudum. Şunu anladım eğer belirti yoksa hissizlik varsa yüksek ihtimalle sonuç pozitif oluyor. Ve içimde senin pozitif alacağına dair güzel bir his var. Aksine adet agrilari çeken kişilerin durumu daha sıkıntılı. Sonuç pozitif de olabilir, gerçekten adet belirtiisi de olabilir. Çok daha zor de karmaşık. Kendini üzme ve test gününü bekle
Dayanmaya çalışıyorum bendehiç belirtim yok sadece sol bacağım ara ara agrıyor
Saglikla kucaginiza alin inşallah darısı başımızaTeşekkür ederim inşallah darısı bekleyen herkesin başınabenim 5.denememdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?