19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bende senin gibi stresim ama artık rahat bıraktım kendimi belirtiler zaten ilaçtan normal yolla gene kalan hiçbir kadın şu an gebeliğini anlayamaz bizlerin belritileri ilaçlardan tutacaksa her türlü tutar ağlamanın artık etki ettiğini düşünmüyorum sonuçta tutunduysa tutundu. Rabbim hepimizin burada oldu mesajını yollamayı nasip etsin

Haklısınnn. Uzulmenin hiçbir faydası yok. Her şey olacağına varir. Dua edelim

Ya benim de pazartesi 7 gün olacak sma ovitrelle kullandım diye yanılırım diyorum. Aslında çok yapasım var

Kızlar acilde kan verilmiyor mu? Bugün gittim askeri hastanenin aciline hiç bi acilde verilmiyor dedi hafta sonu diye mi acaba

Ben bilmiyorum bu markayı ama yapmak istiyorsanız yapın içiniz kötü olursa bir tane daha alırsınız
Bu test değilde çatlatma iğnesi, sanırım yalancı pozitiflil veriyormuş o yüzden erken yapınca onunla karışırsa diyorum

Benimde ilk transferim ben niye hissedemiyorum ya 25 kasımda oldum bende
Aslında fiziksel olarak hissettigim birşey yok canim. Az belim ağrıyor ama progesteron yapıyor onu da sanirim. Ya ben transfer videosunu istedim tüp bebek merkezinden, embriyoların resimlerini de istedim. Onları görünce iyice moda girdim galiba birde etrafimda herkes hamile gibi davranıyor ondan olabilir. Tabiki tutmama olasılığı var ama olumluyu düşünme hissini daha çok sevdim. En azından on günüm güzel geçsin.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin anladığım kadarıyla bir evladınız var bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz benimde bir oğlum var oda tüp bebek ile oldu pazartesi günü tekrar transfer oldum 2 adet dondurulmuş 5. Gün ama hiç dikkat edemedim oğlumla ilgilendim yemek çamaşır bulaşık hep yaptım

Tüp bebek tedavisi görüyorum sonucs göre ignem ve ilaç kullanmam lazım derseniz bazı yerler yardımcı olabiliyor insiyatife kalmış bir şey
Büyük acile gidip yarın sorarım olmadı yapmazlarsada pazartesi günü artık sağlık olsun teşekkür ederim

Valla canım ben bazen unutuyorum bile transfer olduğumu birde ben erkek faktöründen dolayı tüp bebek görüyorum yani biraz zorlu bir süreçten geçtik belkide o yüzden kendimi umutlandırmak istemiyorum

Kızlar aranızda test yapan oldu mu gününden önceee
Evde kaset test vardı artimed
Ne olacaksa olsun artık yeter diyip yaptım testlerden biri belirgin silik çizgi çıkardı diğeri çıkarmadı gibi bişey aşırı aşırı silik. Yani aynı marka biri negatif biri pozitif. Bozuk olduğu bilinen bir marka o yüzden dikkate almamak gerek sanırım. Pazartesi günü kan vermeyi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…