Bende senin gibi stresim ama artık rahat bıraktım kendimi belirtiler zaten ilaçtan normal yolla gene kalan hiçbir kadın şu an gebeliğini anlayamaz bizlerin belritileri ilaçlardan tutacaksa her türlü tutar ağlamanın artık etki ettiğini düşünmüyorum sonuçta tutunduysa tutundu. Rabbim hepimizin burada oldu mesajını yollamayı nasip etsinSağlikla kucağınıza alırsınız inşallahburadan birinin pozitif sonucunu görünce sanki kendim almışım gibi içten sevinip dualar ediyorum onun için. İnşallah buradaki herkes böyle güzel sonuçlar alır kimse üzülmez
Teşekkür ederim. Kan sonucunu görene kadar dua etmeye devam edeceğim Allah'tan ümit kesilmez
Haklısınnn. Uzulmenin hiçbir faydası yok. Her şey olacağına varir. Dua edelimBende senin gibi stresim ama artık rahat bıraktım kendimi belirtiler zaten ilaçtan normal yolla gene kalan hiçbir kadın şu an gebeliğini anlayamaz bizlerin belritileri ilaçlardan tutacaksa her türlü tutar ağlamanın artık etki ettiğini düşünmüyorum sonuçta tutunduysa tutundu. Rabbim hepimizin burada oldu mesajını yollamayı nasip etsin
Ben bilmiyorum bu markayı ama yapmak istiyorsanız yapın içiniz kötü olursa bir tane daha alırsınızYa benim de pazartesi 7 gün olacak sma ovitrelle kullandım diye yanılırım diyorum. Aslında çok yapasım var
Benimde ilk transferim ben niye hissedemiyorum ya 25 kasımda oldum bende27 Kasım'da transfer oldum. 3.gunum, çok heyecanlı degilmi yaİlk trasferim olduğu için mi nedir. Ben bayağı hamile gibi hissediyorum
Tüp bebek tedavisi görüyorum sonucs göre ignem ve ilaç kullanmam lazım derseniz bazı yerler yardımcı olabiliyor insiyatife kalmış bir şeyKızlar acilde kan verilmiyor mu? Bugün gittim askeri hastanenin aciline hiç bi acilde verilmiyor dedi hafta sonu diye mi acaba
Bu test değilde çatlatma iğnesi, sanırım yalancı pozitiflil veriyormuş o yüzden erken yapınca onunla karışırsa diyorumBen bilmiyorum bu markayı ama yapmak istiyorsanız yapın içiniz kötü olursa bir tane daha alırsınız
10 gün bekleyin diyorlar amaBu test değilde çatlatma iğnesi, sanırım yalancı pozitiflil veriyormuş o yüzden erken yapınca onunla karışırsa diyorum
Aslında fiziksel olarak hissettigim birşey yok canim. Az belim ağrıyor ama progesteron yapıyor onu da sanirim. Ya ben transfer videosunu istedim tüp bebek merkezinden, embriyoların resimlerini de istedim. Onları görünce iyice moda girdim galibaBenimde ilk transferim ben niye hissedemiyorum ya 25 kasımda oldum bende
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin anladığım kadarıyla bir evladınız var bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz benimde bir oğlum var oda tüp bebek ile oldu pazartesi günü tekrar transfer oldum 2 adet dondurulmuş 5. Gün ama hiç dikkat edemedim oğlumla ilgilendim yemek çamaşır bulaşık hep yaptımBen transferden sonra 7 gün hiçbir belirti ağrı yaşamadım ama 7. Gün itibariyle 2 gündür ciddi adet belirtileri yaşamaya başladım. Bugün pozitif sonucu gördüm ama adet belirtilerini hala yaşıyorum stres yapmayın benim 5. Denemem ve bu tutan 3. Transferim ama hepsinde belirtilerim farklı zamanda oluyordu yada hiç olmuyordu
Ben hastanede çalışıyorum bizim acilde gebelik için test veriliyorKızlar acilde kan verilmiyor mu? Bugün gittim askeri hastanenin aciline hiç bi acilde verilmiyor dedi hafta sonu diye mi acaba
Evet evet biliyorum da işte merak herkes test yapınca10 gün bekleyin diyorlar ama
Yarın bi soracağım tekrar olmazsa pazartesi günü sağlık ocağında veririm artıkBen hastanede çalışıyorum bizim acilde gebelik için test veriliyor
Büyük acile gidip yarın sorarım olmadı yapmazlarsada pazartesi günü artık sağlık olsun teşekkür ederimTüp bebek tedavisi görüyorum sonucs göre ignem ve ilaç kullanmam lazım derseniz bazı yerler yardımcı olabiliyor insiyatife kalmış bir şey
Umarım güzel haberler alırsınızYarın bi soracağım tekrar olmazsa pazartesi günü sağlık ocağında veririm artık
Aslında fiziksel olarak hissettigim birşey yok canim. Az belim ağrıyor ama progesteron yapıyor onu da sanirim. Ya ben transfer videosunu istedim tüp bebek merkezinden, embriyoların resimlerini de istedim. Onları görünce iyice moda girdim galibabirde etrafimda herkes hamile gibi davranıyor ondan olabilir. Tabiki tutmama olasılığı var ama olumluyu düşünme hissini daha çok sevdim. En azından on günüm bil üç
Valla canım ben bazen unutuyorum bile transfer olduğumu birde ben erkek faktöründen dolayı tüp bebek görüyorum yani biraz zorlu bir süreçten geçtik belkide o yüzden kendimi umutlandırmak istemiyorumAslında fiziksel olarak hissettigim birşey yok canim. Az belim ağrıyor ama progesteron yapıyor onu da sanirim. Ya ben transfer videosunu istedim tüp bebek merkezinden, embriyoların resimlerini de istedim. Onları görünce iyice moda girdim galibabirde etrafimda herkes hamile gibi davranıyor ondan olabilir. Tabiki tutmama olasılığı var ama olumluyu düşünme hissini daha çok sevdim. En azından on günüm güzel geçsin.
Evde kaset test vardı artimedKızlar aranızda test yapan oldu mu gününden önceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?