• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben yaptım canım 5. Günde çok silik çizgi gördüm sonra koyulaşarak devam etti yarın 11. Gün kan vericem inşallah ☺️
Merhaba ben dün sabah yaptım silik çıktı akşamda silik çıktı az önce yaptım hiçbişey çıkmadı bundurumla karşılaşamçn oldumu acaba

Kızlar acilde kan verilmiyor mu? Bugün gittim askeri hastanenin aciline hiç bi acilde verilmiyor dedi hafta sonu diye mi acaba
Aciller benim yaşadığım şehirde de almıyor canım ben de yarın vericem özelde en son 200 tl gibi bir ücreti vardı üstelik bir saatten daha az bir sürede çıkıyor 🌼

Merhaba ben dün sabah yaptım silik çıktı akşamda silik çıktı az önce yaptım hiçbişey çıkmadı bundurumla karşılaşamçn oldumu acaba
Bugün benzerini yaşadım. Artimed marka yaptım birinde belirgin silik birinde belirsiz silik çıktı negatif saydım onu. Sanırım testler hatalı

Bugün benzerini yaşadım. Artimed marka yaptım birinde belirgin silik birinde belirsiz silik çıktı negatif saydım onu. Sanırım testler hatalı
Ya bi tuhaf oldum önce sevindim böyle oluncada kaldım öle bende ınd diye test ile yaptım

Yok maalesef karşılaşmadım ama test bozuk olabilir mi acaba iki kere silik çıkıp sonra çıkmaması biraz tuhaf yani farklı marka mıydı testler

Artimed marka çok yanlış sonuçlar verebiliyor canım benim şu 2 senede artimedde çook pozitif görüp boş yere sevindiğim oldu maalesef ☹️ Eğer başka marka alabiliyorsan öyle dene bence

Yok maalesef karşılaşmadım ama test bozuk olabilir mi acaba iki kere silik çıkıp sonra çıkmaması biraz tuhaf yani farklı marka mıydı testler
Evet özellikle aynı markayı satın aldım çok su içmiştim biraz bekleyip yine yapacağım inşallah bozuktur test

Evet özellikle aynı markayı satın aldım çok su içmiştim biraz bekleyip yine yapacağım inşallah bozuktur test
Ne zaman transfer olmustunuz acaba🙏 ben 24 Kasım da oldum bakmak istiyorum ama aşırı korkuyorum

Aciller benim yaşadığım şehirde de almıyor canım ben de yarın vericem özelde en son 200 tl gibi bir ücreti vardı üstelik bir saatten daha az bir sürede çıkıyor 🌼
Teşekkür ederim yarın iğne için gittiğimde bi bakıcam verebiliyormuyuz diye sağlık ocağında da ertesi gün çıkıyor sanırım sonuçlar biliyomusunuz

Artimed marka çok yanlış sonuçlar verebiliyor canım benim şu 2 senede artimedde çook pozitif görüp boş yere sevindiğim oldu maalesef ☹️ Eğer başka marka alabiliyorsan öyle dene bence
Evde vardı diye tutamadım kendimi yaptım. Başka marka alıp yapmam. O zaman bu durumda sonuç negatif mi oluyor yani benim 😔

Ben 24 kasımda oldum transfer fazla bir belirti yok erken test ve normal test yaptım idrarda silik çizgi bile yok bir çok arkadaşta silik çıkanlar var yadın tekrar bakıcam böyle oluncada insan üzülüyor ama çok erkende aslında bakmamak en iyisi

Sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur sanki istersen yarına kadar bekle hem varsa biraz daha belirgin çıkar

Evde vardı diye tutamadım kendimi yaptım. Başka marka alıp yapmam. O zaman bu durumda sonuç negatif mi oluyor yani benim 😔
Yok hemen kötü düşünme yokken bile var çıkarabiliyor varken de pozitif çıkarır. Sen canını sıkma sadece hiç bu testi yapmamışsın gibi düşün ne artısı ne eksisi olsun sende bence

Ben 24 kasımda oldum transfer fazla bir belirti yok erken test ve normal test yaptım idrarda silik çizgi bile yok bir çok arkadaşta silik çıkanlar var yadın tekrar bakıcam böyle oluncada insan üzülüyor ama çok erkende aslında bakmamak en iyisi
Herkeste aynı olmayabiliyor canını sıkma çok erken daha moralini bozup strese sokma kendini bende yapmıştım ama çıkmazsa kötü etkilenmeyeceğim çünkü daha erken diye kendimi hazırlayarak yapmıştım çook silikti gözle zor görünüyordu belki senin de öyledir

Kızlar ben 4.gün predictor vardı evde yapmıştım sırf ilerleyen. Günlerde yapmayayım diye ovitrellenin tam 10. Günüydü tertemiz negatifti landkaks sizden gaza geldim şuan

Canım bunların ilk idrarla yapılması gerekiyor zaten yalancı bir test negatif dahi çıksa yalancı olduğu için şüphe duyacaksın pozitif olsada aynı şekilde çok çok merak ediyorsan ilk idrarla predictor marka öneririm

Back
X