Ben yaptım canım 5. Günde çok silik çizgi gördüm sonra koyulaşarak devam etti yarın 11. Gün kan vericem inşallahKızlar aranızda test yapan oldu mu gününden önceee
Merhaba ben dün sabah yaptım silik çıktı akşamda silik çıktı az önce yaptım hiçbişey çıkmadı bundurumla karşılaşamçn oldumu acabaBen yaptım canım 5. Günde çok silik çizgi gördüm sonra koyulaşarak devam etti yarın 11. Gün kan vericem inşallah
Aciller benim yaşadığım şehirde de almıyor canım ben de yarın vericem özelde en son 200 tl gibi bir ücreti vardı üstelik bir saatten daha az bir sürede çıkıyorKızlar acilde kan verilmiyor mu? Bugün gittim askeri hastanenin aciline hiç bi acilde verilmiyor dedi hafta sonu diye mi acaba
Merhaba kusura bakmazsanız devlettemisiniz birde avrupa yakasındayım ben ama yapmazlar diye gitmeye korkuyorumBen hastanede çalışıyorum bizim acilde gebelik için test veriliyor
Bugün benzerini yaşadım. Artimed marka yaptım birinde belirgin silik birinde belirsiz silik çıktı negatif saydım onu. Sanırım testler hatalıMerhaba ben dün sabah yaptım silik çıktı akşamda silik çıktı az önce yaptım hiçbişey çıkmadı bundurumla karşılaşamçn oldumu acaba
Ya bi tuhaf oldum önce sevindim böyle oluncada kaldım öle bende ınd diye test ile yaptımBugün benzerini yaşadım. Artimed marka yaptım birinde belirgin silik birinde belirsiz silik çıktı negatif saydım onu. Sanırım testler hatalı
Yok maalesef karşılaşmadım ama test bozuk olabilir mi acaba iki kere silik çıkıp sonra çıkmaması biraz tuhaf yani farklı marka mıydı testlerMerhaba ben dün sabah yaptım silik çıktı akşamda silik çıktı az önce yaptım hiçbişey çıkmadı bundurumla karşılaşamçn oldumu acaba
Artimed marka çok yanlış sonuçlar verebiliyor canım benim şu 2 senede artimedde çook pozitif görüp boş yere sevindiğim oldu maalesefBugün benzerini yaşadım. Artimed marka yaptım birinde belirgin silik birinde belirsiz silik çıktı negatif saydım onu. Sanırım testler hatalı
Evet özellikle aynı markayı satın aldım çok su içmiştim biraz bekleyip yine yapacağım inşallah bozuktur testYok maalesef karşılaşmadım ama test bozuk olabilir mi acaba iki kere silik çıkıp sonra çıkmaması biraz tuhaf yani farklı marka mıydı testler
Ne zaman transfer olmustunuz acabaEvet özellikle aynı markayı satın aldım çok su içmiştim biraz bekleyip yine yapacağım inşallah bozuktur test
22 kasımda transferim olduNe zaman transfer olmustunuz acababen 24 Kasım da oldum bakmak istiyorum ama aşırı korkuyorum
Teşekkür ederim yarın iğne için gittiğimde bi bakıcam verebiliyormuyuz diye sağlık ocağında da ertesi gün çıkıyor sanırım sonuçlar biliyomusunuzAciller benim yaşadığım şehirde de almıyor canım ben de yarın vericem özelde en son 200 tl gibi bir ücreti vardı üstelik bir saatten daha az bir sürede çıkıyor
Evde vardı diye tutamadım kendimi yaptım. Başka marka alıp yapmam. O zaman bu durumda sonuç negatif mi oluyor yani benimArtimed marka çok yanlış sonuçlar verebiliyor canım benim şu 2 senede artimedde çook pozitif görüp boş yere sevindiğim oldu maalesefEğer başka marka alabiliyorsan öyle dene bence
Merhaba hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen 4. Gün itibari ile yapıyorum. 6. Gün itibari ile gözle görülmeye başladı ekte ki gibi 7. Gün kan verdim 78 çıktı
Sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur sanki istersen yarına kadar bekle hem varsa biraz daha belirgin çıkarEvet özellikle aynı markayı satın aldım çok su içmiştim biraz bekleyip yine yapacağım inşallah bozuktur test
Yok hemen kötü düşünme yokken bile var çıkarabiliyor varken de pozitif çıkarır. Sen canını sıkma sadece hiç bu testi yapmamışsın gibi düşün ne artısı ne eksisi olsun sende benceEvde vardı diye tutamadım kendimi yaptım. Başka marka alıp yapmam. O zaman bu durumda sonuç negatif mi oluyor yani benim
Herkeste aynı olmayabiliyor canını sıkma çok erken daha moralini bozup strese sokma kendini bende yapmıştım ama çıkmazsa kötü etkilenmeyeceğim çünkü daha erken diye kendimi hazırlayarak yapmıştım çook silikti gözle zor görünüyordu belki senin de öyledirBen 24 kasımda oldum transfer fazla bir belirti yok erken test ve normal test yaptım idrarda silik çizgi bile yok bir çok arkadaşta silik çıkanlar var yadın tekrar bakıcam böyle oluncada insan üzülüyor ama çok erkende aslında bakmamak en iyisi
Canım bunların ilk idrarla yapılması gerekiyor zaten yalancı bir test negatif dahi çıksa yalancı olduğu için şüphe duyacaksın pozitif olsada aynı şekilde çok çok merak ediyorsan ilk idrarla predictor marka öneririmEvde vardı diye tutamadım kendimi yaptım. Başka marka alıp yapmam. O zaman bu durumda sonuç negatif mi oluyor yani benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?