• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Merhabalar transferimin 7 gününde beta hcg 80 çıktı çok şükür 🤍 satışı

Transferim 7 günü dün beta 80 geldi yarın tekrar edilecek değer artışı inşallah rabbim isteyen herkese versin kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 🙏
Gözünüz aydın hayırlı olsun bebişiniz
Transferiniz 3. Mü 5. Günmüydü acaba

Canım bunların ilk idrarla yapılması gerekiyor zaten yalancı bir test negatif dahi çıksa yalancı olduğu için şüphe duyacaksın pozitif olsada aynı şekilde çok çok merak ediyorsan ilk idrarla predictor marka öneririm
3 4 saatlik idara ile test yaptım bilemedim ya. Hiç yapmadım saymak istiyorum nerden uydum şeytana 🤭

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin anladığım kadarıyla bir evladınız var bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz benimde bir oğlum var oda tüp bebek ile oldu pazartesi günü tekrar transfer oldum 2 adet dondurulmuş 5. Gün ama hiç dikkat edemedim oğlumla ilgilendim yemek çamaşır bulaşık hep yaptım
Merhaba çok teşekkür ederim☺️ evet 1 kızım var 10 yaşında onada tedaviyle hamile kalmıştım. Benim çocuk büyük beni çok zorlamıyor artık ama okulu kahvaltısı yemeği ütüsü çamaşırı derken tabiki hep ayaktayım genelde hatta kardeşimin hastane işi vardı 2 gün akşama kadar dışarıda koşturdum yani yatıp uzanma dinlenme fırsatım çok az oldu tabi dinlenebilseniz daha iyi ama olmayınca da olmuyor maalesef nasip tabiki rabbim ol derse oluyor🤲🏼

Yok hemen kötü düşünme yokken bile var çıkarabiliyor varken de pozitif çıkarır. Sen canını sıkma sadece hiç bu testi yapmamışsın gibi düşün ne artısı ne eksisi olsun sende bence
Evet öyle yapayım. Güvenilir bir test değil zaten. Boş yere bir de bunu takmayayim. Ama tuhaf yani bir test negatif biri pozitif 😀

Herkeste aynı olmayabiliyor canını sıkma çok erken daha moralini bozup strese sokma kendini bende yapmıştım ama çıkmazsa kötü etkilenmeyeceğim çünkü daha erken diye kendimi hazırlayarak yapmıştım çook silikti gözle zor görünüyordu belki senin de öyledir
Yok baya ışıkta falanda baktım kuruma çizgisi bile olmadı

Merhaba çok teşekkür ederim☺️ evet 1 kızım var 10 yaşında onada tedaviyle hamile kalmıştım. Benim çocuk büyük beni çok zorlamıyor artık ama okulu kahvaltısı yemeği ütüsü çamaşırı derken tabiki hep ayaktayım genelde hatta kardeşimin hastane işi vardı 2 gün akşama kadar dışarıda koşturdum yani yatıp uzanma dinlenme fırsatım çok az oldu tabi dinlenebilseniz daha iyi ama olmayınca da olmuyor maalesef nasip tabiki rabbim ol derse oluyor🤲🏼
Aynen herşey nasip bende sadece transfer günü dinlenebildim biraz onun dışında hep bir hareket halindeydim oğlum 4 yaşında aşırı hareketli kendi kendine oyun oynamayı vs asla sevmez hep bizi ister sürekli eğil kalk yere otur kalk vs transfer gününden beri hep yaptım olacağı varsa her türlü oluyor ama insan yinede tedirgin oluyor inşaAllah olmuşturda oğlum çok istediği kardeşine kavuşur🌸

Eklentiler

• IMG_3452.webp
    IMG_3452.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3479.webp
    IMG_3479.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 35
Artımed çok güvenilir bir marka değil erken gebelik testi alıp tekrar yapın bence
Fotoğraf çekmiştim hemen. Şimdi baktım iki testte 10 dk içinde silik çizgi çıkarmış biri çok silik biri daha görünür halde. Yani ikisi de pozitif sayılır ama hiçbir önemi yok güvenilir testler değil. Pazartesi gününü bekleyeceğim 😇

Fotoğraf çekmiştim hemen. Şimdi baktım iki testte 10 dk içinde silik çizgi çıkarmış biri çok silik biri daha görünür halde. Yani ikisi de pozitif sayılır ama hiçbir önemi yok güvenilir testler değil. Pazartesi gününü bekleyeceğim 😇
İnşaAllah pozitif görürsünüz yine 😊

Back
X