İnşallah durabilirsem sabah yapacağım olmadı geceSabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur sanki istersen yarına kadar bekle hem varsa biraz daha belirgin çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah durabilirsem sabah yapacağım olmadı geceSabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur sanki istersen yarına kadar bekle hem varsa biraz daha belirgin çıkar
Gözünüz aydın hayırlı olsun bebişinizMerhabalar transferimin 7 gününde beta hcg 80 çıktı çok şükürsatışı
Transferim 7 günü dün beta 80 geldi yarın tekrar edilecek değer artışı inşallah rabbim isteyen herkese versin kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah![]()
Gözünüz aydın hayırlı olsun bebişinizKızlarr bugün test günümdü transfer+9. gün değerim 188 çıktı inşallah pazartesi tekrar baktıracağım 2 katı artış olur![]()
3 4 saatlik idara ile test yaptım bilemedim ya. Hiç yapmadım saymak istiyorum nerden uydum şeytanaCanım bunların ilk idrarla yapılması gerekiyor zaten yalancı bir test negatif dahi çıksa yalancı olduğu için şüphe duyacaksın pozitif olsada aynı şekilde çok çok merak ediyorsan ilk idrarla predictor marka öneririm
Testi atmış mıydınızBen yaptım canım 5. Günde çok silik çizgi gördüm sonra koyulaşarak devam etti yarın 11. Gün kan vericem inşallah![]()
Merhaba çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin anladığım kadarıyla bir evladınız var bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz benimde bir oğlum var oda tüp bebek ile oldu pazartesi günü tekrar transfer oldum 2 adet dondurulmuş 5. Gün ama hiç dikkat edemedim oğlumla ilgilendim yemek çamaşır bulaşık hep yaptım
Evet öyle yapayım. Güvenilir bir test değil zaten. Boş yere bir de bunu takmayayim. Ama tuhaf yani bir test negatif biri pozitifYok hemen kötü düşünme yokken bile var çıkarabiliyor varken de pozitif çıkarır. Sen canını sıkma sadece hiç bu testi yapmamışsın gibi düşün ne artısı ne eksisi olsun sende bence
Teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallahGözünüz aydın hayırlı olsun bebişiniz
Transferiniz 3. Gün embriyosumuydu 5 mi acaba
Evet devlet hastanesindeyim canımMerhaba kusura bakmazsanız devlettemisiniz birde avrupa yakasındayım ben ama yapmazlar diye gitmeye korkuyorum
Yok baya ışıkta falanda baktım kuruma çizgisi bile olmadıHerkeste aynı olmayabiliyor canını sıkma çok erken daha moralini bozup strese sokma kendini bende yapmıştım ama çıkmazsa kötü etkilenmeyeceğim çünkü daha erken diye kendimi hazırlayarak yapmıştım çook silikti gözle zor görünüyordu belki senin de öyledir
Aynen herşey nasip bende sadece transfer günü dinlenebildim biraz onun dışında hep bir hareket halindeydim oğlum 4 yaşında aşırı hareketli kendi kendine oyun oynamayı vs asla sevmez hep bizi ister sürekli eğil kalk yere otur kalk vs transfer gününden beri hep yaptım olacağı varsa her türlü oluyor ama insan yinede tedirgin oluyor inşaAllah olmuşturda oğlum çok istediği kardeşine kavuşurMerhaba çok teşekkür ederimevet 1 kızım var 10 yaşında onada tedaviyle hamile kalmıştım. Benim çocuk büyük beni çok zorlamıyor artık ama okulu kahvaltısı yemeği ütüsü çamaşırı derken tabiki hep ayaktayım genelde hatta kardeşimin hastane işi vardı 2 gün akşama kadar dışarıda koşturdum yani yatıp uzanma dinlenme fırsatım çok az oldu tabi dinlenebilseniz daha iyi ama olmayınca da olmuyor maalesef nasip tabiki rabbim ol derse oluyor
![]()
Artımed çok güvenilir bir marka değil erken gebelik testi alıp tekrar yapın benceYa bi tuhaf oldum önce sevindim böyle oluncada kaldım öle bende ınd diye test ile yaptım
İlk fotoğraftaki 5. Gün ikinci fotoğraftakiler de 10. Gün bugün yaniTesti atmış mıydınız
Fotoğraf çekmiştim hemen. Şimdi baktım iki testte 10 dk içinde silik çizgi çıkarmış biri çok silik biri daha görünür halde. Yani ikisi de pozitif sayılır ama hiçbir önemi yok güvenilir testler değil. Pazartesi gününü bekleyeceğimArtımed çok güvenilir bir marka değil erken gebelik testi alıp tekrar yapın bence
Aynen öyle hiç moralini bozmaEvet öyle yapayım. Güvenilir bir test değil zaten. Boş yere bir de bunu takmayayim. Ama tuhaf yani bir test negatif biri pozitif![]()
Teşekkür ederim bende bugün 5. Gün test yaptım aşırı silik merak etmiştimİlk fotoğraftaki 5. Gün ikinci fotoğraftakiler de 10. Gün bugün yani
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim bende bugün 5. Gün test yaptım aşırı silik merak etmiştim
Aminnn inşallaahhhRica ederim ne demekbenim de çook silikti belli bile olmuyor baksana ama sonra koyulaştı inşallah rabbim sana da pozitif sonuç görmeyi nasip etsin
![]()
İnşaAllah pozitif görürsünüz yineFotoğraf çekmiştim hemen. Şimdi baktım iki testte 10 dk içinde silik çizgi çıkarmış biri çok silik biri daha görünür halde. Yani ikisi de pozitif sayılır ama hiçbir önemi yok güvenilir testler değil. Pazartesi gününü bekleyeceğim![]()
Çook sevindim hayırlı olsun inşallahKızlar dün 8. Gün kan vermeye ben gitmiştim sonucum 78 çıktıdarısı size inşallah çok güzel sonuçlar alıp yaz buraya
![]()