Ben de 19 Kasım'da oldum Cuma verdim çıktı verebilirsin bencebende aynısını düşünüyorum 19 kasımdı benimde bişey olur mu kızlar artık vermek istiyorum kararsızım ama
Çok güzel maşallahKızlarr bugün test günümdü transfer+9. gün değerim 188 çıktı inşallah pazartesi tekrar baktıracağım 2 katı artış olur
5. Gün çok hafif belli sanki çıplak gözle daha net görünür kaçıncı gün embriyosu pekiİlk fotoğraftaki 5. Gün ikinci fotoğraftakiler de 10. Gün bugün yani
Hepimiz inşallahhhİnşaAllah pozitif görürsünüz yine
Çok net çıkmış kesin bence varİlk fotoğraftaki 5. Gün ikinci fotoğraftakiler de 10. Gün bugün yani
5. Gün embriyosu canım çift embriyo koyuldu5. Gün çok hafif belli sanki çıplak gözle daha net görünür kaçıncı gün embriyosu peki
İnşallahhÇok net çıkmış kesin bence var
Belirtiniz var mıydı benim adet olcak gibi karnımda çok ağrı varBen de 19 Kasım'da oldum Cuma verdim çıktı verebilirsin bence
Sağlıkla gelsin inşaAllah5. Gün embriyosu canım çift embriyo koyuldu
Benim de üçüncü gün başlayan şiddetli bel ağrım vardı. 6. Gün geçtikızlar ben bitik haldeyim ya bugün t+4, aşırı yorgunluk, bel ağrısı, sol göğsüm ağrıyordu dünden beri bugün sağ da başladı sürekli uyku hali anlamıyorum bunlar ne böyle ya
Benim kasıklarım hala ağrıyor şimdi göğüs hassasiyeti başladıBelirtiniz var mıydı benim adet olcak gibi karnımda çok ağrı var
En net ağzımın tadı bozuk bi uyuşuk gibi hep bi kuruluk var tatlıya bayılırdım hüç istemio canımBelirtiniz var mıydı benim adet olcak gibi karnımda çok ağrı var
Sizin pozitifti değil mi sonuc bende bakalım adet olmazsam pazartesiye kadar tahlil vericem nasip artık bişey diyemiyorumEn net ağzımın tadı bozuk bi uyuşuk gibi hep bi kuruluk var tatlıya bayılırdım hüç istemio canım
Evet ptesi yine vereceğim bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSizin pozitifti değil mi sonuc bende bakalım adet olmazsam pazartesiye kadar tahlil vericem nasip artık bişey diyemiyorum
Hayır negatifNegatif çıkıp pozitifemi döndü sonra peki
İnşallah canım ya her yerim ağrıyo benim kasıklarda pek bi şey yok gerçi arada bi sızlama girip çıkıyo o kadarBenim de üçüncü gün başlayan şiddetli bel ağrım vardı. 6. Gün geçti
Adet sancısı vardı o da geçti şuan 7. Gundeyim
İyiye işarettir inşallah
Göğüs hassasiyetin ne zaman başladı canım?Benim kasıklarım hala ağrıyor şimdi göğüs hassasiyeti başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?