Benim eşimin morfoloji 0 ileri hızlılığı yoktu bende Pcos ve tüp tıkanıklığı vardı . Bizimde iyi emriyolarımız oldu . Bende bu sonuçlara nasıl iyi emriyo olabiliyor diye düşünüyordum ilk defa sizinki gibi denk geldiSinif öğretmenliği
Evet 29 yaşındayım. Ben de şiddetli endometriozis var. Eşimin değerleri doğru hatırlıyorsam ileri hız yüzde 3 morfoloji 2 sayı epey bi düşüktü. Değerleri her testte farklı çıktı ilk yaptığımız iki testte azosperm çıktı Şişli'de yaptığımızda biraz daha kullanabilir seviyede çıktı. Çok şükür kötü sperme rağmen çok kaliteli embriyolar elde ettik. Hatta Yücel hoca da dedi bu sperme rağmen çok güzel embriyolar oluşmuş diye. Bu bana göre tamamen hastanenin başarısı. Başka yere gitsek ziyan olacaktık. Biz de 1 buçuk yıldır evliyiz 1 yıldan fazla bir süredir de çocuk için mücadele ediyoruz. Rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda
Bu arada doktorunuz kim olacak Semra hoca dışında
Yücel hoca yazmışsınız pardon
İkinciyi kaç gün sonra verdin canım acaba ? Ben yarın vericem dün vermiştim ilkini benim düşük ama değerim nasipse yarını duyucam işte iki günde mi artışı308.24
Hem biraz şans hem de hastane başarılıBenim eşimin morfoloji 0 ileri hızlılığı yoktu bende Pcos ve tüp tıkanıklığı vardı . Bizimde iyi emriyolarımız oldu . Bende bu sonuçlara nasıl iyi emriyo olabiliyor diye düşünüyordum ilk defa sizinki gibi denk geldi
Evet siz transfer oldunuz mu :)Hem biraz şans hem de hastane başarılı
Her zorlukla beraber bir kolaylık veriliyor
Evet bugün sonucum pozitif geldi çok şükür. Ama değer birazcık düşük geldi bana. İkinci değere göre sevinmeye başlıcam şuan tutuyorum kendimiEvet siz transfer oldunuz mu :)
Çok sevindim Allah kucağınıza sağlıkla nasip etsin tek emriyo muydu kalitesi nasıldı bende yarın 8. Gün test yapiyim diyorum çok ğmdidim yok idarat testleri hepsi negatif çıktı sizde idarar testi denediniz mi evdeEvet bugün sonucum pozitif geldi çok şükür. Ama değer birazcık düşük geldi bana. İkinci değere göre sevinmeye başlıcam şuan tutuyorum kendimi
Teşekkür ederim. inşallah değerim yükselir devam eder hamileliğimÇok sevindim Allah kucağınıza sağlıkla nasip etsin tek emriyo muydu kalitesi nasıldı bende yarın 8. Gün test yapiyim diyorum çok ğmdidim yok idarat testleri hepsi negatif çıktı sizde idarar testi denediniz mi evde
Çok sevindim hep sabırla beklemek gerekiyor iste, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz2. Sonucum çıktı şimdi 1180.72 galiba iyi gidiyor kahverengş akıntı korkutmuştu
Sonucunuz ne oldu acabaBen de dün 4aa 4ab çift embriyo transferi oldum embriyo glue kullanıldı (benim isteğim üzerine).İlaç olarak sadece transferden önce progestan fitil başlanmıştı ona devam ediyorum ekstra bir şey başlanmadı. Doğal siklus ilerleyip yaptık. Transferden sonra da hafif hafif kasıklarımda ağrı oluyor normaldir diye düşünüyorum. Allahım inşallah kucağımızı boş bırakmaz hepimizin yüzünü güldürür pozitifleri görürürüz
Normal değil mi peki bu durum artmış sonuçtaBen kan verdim kızlar 3. kanı. Bi öncekinde artış yüzde yüz iken şimdi yüzde kırk artmış.
Uyku haram anlayacağınız
Ama en az yüzde 60 olması gerekmez mi. Bi önceki 2 katı artmıştıNormal değil mi peki bu durum artmış sonuçta
Merkezden değişiklik olmuş olabilir genelde değerler çok değişiyor8. Gün 136
10. Gün 291
12. Gün 410 ( ama tam 48 saat olmadı , 42 saat oldu , bi de merkez farklı )
Çok şükür canım demek ki epey fark ediyor bende aynı yerde bugün ikinci kanı vericem nasipse zaten evime yakın tek bir yer var yaşadığım yer küçük bir yer iki özel hastane var sadece onlar da küçük8.gün 136
10.gün 291
12.gün 637
Ya inanmıyorum hep verdiğim yerde tam 48 saat dolduktan sonra verdim sonuç bu şekilde. Bu kadar fark ediyor mu gerçekten kızlar normal mi çok korkmuştum şimdi çok şükür
Şükür canım sağol. Sen de inşallah güzel sonuç al güzelce artmış olsun dilerim. İ Hep aynı yerde vermek önemliymiş iyi ki öyleymiş senin yaniÇok şükür canım demek ki epey fark ediyor bende aynı yerde bugün ikinci kanı vericem nasipse zaten evime yakın tek bir yer var yaşadığım yer küçük bir yer iki özel hastane var sadece onlar da küçük
Canıım endişelenme artık şükür bak her şey yolunda8.gün 136
10.gün 291
12.gün 637
Ya inanmıyorum hep verdiğim yerde tam 48 saat dolduktan sonra verdim sonuç bu şekilde. Bu kadar fark ediyor mu gerçekten kızlar normal mi çok korkmuştum şimdi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?