- 27 Kasım 2025
- 43
- 10
- 3
- 29
Yok artııık hepsi farklı marka iken nedem yanlış çıkma ihtimali olsun ki canım içini ferah tut ve kan ver bence, benim de 24 kasım transfer tarihim bu arada ben de cuma kan vereceğim sabahtanKızlar merhaba 24 kasımda transfer oldum bugün t+8 yani t+5 den beri hergün test yaptım farklı markalar erken gebelik ve kaset test hepsini denedim hepsinde ilk 5 dakikada silik çizgi çıktı bu sabah yaptığım 2-3 dk içinde çıktı ama hala korkuyorum 4 farklı markanında yanlış olma ihtimali yoktur değilmi? Test günüm perşembe zaman durdu sanki
Kan için acele etmek istemiyorum değer düşükse boşuna endişe etmeyeyim diye eşimde ısrarla perşembeyi bekleyelim 2 gün kaldı zaten diyor. Testler hep silik ama net gözüküyor test markaları pek güvenilir değil diye farklı markalar yaptım idrara en son karıştığı için testler siliktir değil mi?Yok artııık hepsi farklı marka iken nedem yanlış çıkma ihtimali olsun ki canım içini ferah tut ve kan ver bence, benim de 24 kasım transfer tarihim bu arada ben de cuma kan vereceğim sabahtan
Bence doğrudur, hepsi de yanılıyo olamaz canım emin olKan için acele etmek istemiyorum değer düşükse boşuna endişe etmeyeyim diye eşimde ısrarla perşembeyi bekleyelim 2 gün kaldı zaten diyor. Testler hep silik ama net gözüküyor test markaları pek güvenilir değil diye farklı markalar yaptım idrara en son karıştığı için testler siliktir değil mi?
İnşaAllah kandada pozitifi görürüz hepimizBence doğrudur, hepsi de yanılıyo olamaz canım emin olperşembeyi bekle istersen daha doğru olur o şekilde
Hepsinin yanlış olma ihtimali yok, biz işin içindeyken bazen göremiyoruz inanamıyoruz evham yapıyoruz ama olmuş sizinKızlar merhaba 24 kasımda transfer oldum bugün t+8 yani t+5 den beri hergün test yaptım farklı markalar erken gebelik ve kaset test hepsini denedim hepsinde ilk 5 dakikada silik çizgi çıktı bu sabah yaptığım 2-3 dk içinde çıktı ama hala korkuyorum 4 farklı markanında yanlış olma ihtimali yoktur değilmi? Test günüm perşembe zaman durdu sanki
Teşekkür ederim sağlıkçısınız sanırım kanda düşük değer görmek istemiyorum o yüzden doktorumun dediği günü beklicemHepsinin yanlış olma ihtimali yok, biz işin içindeyken bazen göremiyoruz inanamıyoruz evham yapıyoruz ama olmuş sizin
Yüksekle öğrenmek istiyorsanız 2 gün bekleyin. Beklerken kendime zararım olur diyorsanız kanda baktırın. Ben 8. Gün baktırmıştım ama benim test günüm 9. Gündü ondan. Yine doktorunuz ne derse o tabi ki
Peki çok bariz koyulaşma olmaması farklı markalar olduğu için olabilir mi?Hepsinin yanlış olma ihtimali yok, biz işin içindeyken bazen göremiyoruz inanamıyoruz evham yapıyoruz ama olmuş sizin
Yüksekle öğrenmek istiyorsanız 2 gün bekleyin. Beklerken kendime zararım olur diyorsanız kanda baktırın. Ben 8. Gün baktırmıştım ama benim test günüm 9. Gündü ondan. Yine doktorunuz ne derse o tabi ki
olabilir tabi ki, çok bariz bi koyulaşma da beklemeyelim zaten benim de öyleydi silikti yani 8.günPeki çok bariz koyulaşma olmaması farklı markalar olduğu için olabilir mi?
Bence iki gün daha bekleyip kan vermelisin. Şuan düşük bir değer görmek çok moralini bozacak. Zaten pozitif görmüşsün çok şükür. 9. Gününde de güzel bir değerle öğrenmiş olursunKan için acele etmek istemiyorum değer düşükse boşuna endişe etmeyeyim diye eşimde ısrarla perşembeyi bekleyelim 2 gün kaldı zaten diyor. Testler hep silik ama net gözüküyor test markaları pek güvenilir değil diye farklı markalar yaptım idrara en son karıştığı için testler siliktir değil mi?
Bugün veya yarın kan testinde dede rahatlıkla pozitif çıkar kaçıncı gün embriyosuKızlar merhaba 24 kasımda transfer oldum bugün t+8 yani t+5 den beri hergün test yaptım farklı markalar erken gebelik ve kaset test hepsini denedim hepsinde ilk 5 dakikada silik çizgi çıktı bu sabah yaptığım 2-3 dk içinde çıktı ama hala korkuyorum 4 farklı markanında yanlış olma ihtimali yoktur değilmi? Test günüm perşembe zaman durdu sanki
Pozitif çok şükürSonucunuz ne oldu acaba
Evet çift embiryo transferi doktor ptesi çağırdı ultrason için çift olabilir mi acaba doktor bişey demedi hiçCift embriyo transferi miydi. Benim çift embriyo transferi de ..333 den 986 ya sonrada 2315 e çıktı da yarın kese için gideceğim tek mi iki mi diye
Teşekkür ederim perşembe 10.gün perşembe kan vericem ☺Bence iki gün daha bekleyip kan vermelisin. Şuan düşük bir değer görmek çok moralini bozacak. Zaten pozitif görmüşsün çok şükür. 9. Gününde de güzel bir değerle öğrenmiş olursun
5. Gün embriyosuBugün veya yarın kan testinde dede rahatlıkla pozitif çıkar kaçıncı gün embriyosu
2 gün ara ile verdim canım valla değer düşüklüğü önemli değil artış güzel olsunİkinciyi kaç gün sonra verdin canım acaba ? Ben yarın vericem dün vermiştim ilkini benim düşük ama değerim nasipse yarını duyucam işte iki günde mi artışı
çok geçmiş olsun korkmayın inşallah bi şey olmaz bol su için. antibiyotik vermişler miydi transfer başında 5 günİdrarda yanma ve hafif sari akıntım var dün hemşireye sordum akinti için normal dedi ama yanma da var diyince kadın doğuma git dedi. Daha dün testte pozitif gördüm korkuyorum bişey olur diye
Başına gelen var mı arkadaşlar böyle
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun korkmayın inşallah bi şey olmaz bol su için. antibiyotik vermişler miydi transfer başında 5 gün
Fitil kullanıyorsan ondan olabilir tahriş olmuştur korkma akıntı benm bildiğimin kahverengi gibi geliyor ona bile normal dedi doktorİdrarda yanma ve hafif sari akıntım var dün hemşireye sordum akinti için normal dedi ama yanma da var diyince kadın doğuma git dedi. Daha dün testte pozitif gördüm korkuyorum bişey olur diye
Başına gelen var mı arkadaşlar böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?