19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Fitil kullanıyorsan ondan olabilir tahriş olmuştur korkma akıntı benm bildiğimin kahverengi gibi geliyor ona bile normal dedi doktor
Teşekkür ederim akıntı aşırı yoğun değil ara sıra oluyor
Ben yine de gidip bi idrar yolu enfeksiyonu tahlili yapayım ne olur ne olmaz
Enfeksiyonla başım belada resmen

Evet çift embiryo transferi doktor ptesi çağırdı ultrason için çift olabilir mi acaba doktor bişey demedi hiç
Bugün de kese görmeye giderken tahlil vereyim dedim 4560 çıktı ..Kese muayenesini alttan yaptılar ..bir tane kese kesin hatta yolk kesesi de göründü iyiymiş buikincisi olabilir de olmayabilir de ufak bir kararti gördü 10 gün sonra gel dedi sürpriz olacak bize bakalım 6. 7. Haftada görünüyormus ikiz olanlar benim bugün 5. Haftam ondan emin olamadi

Canım verdim beta 53 çıktı ama
Yaaa çok sevindim hayırlı olsunnn dun doktorla konuştum genelde 100 üstü olunca daha rahat ederiz ama pgtli embriyolar genelde sağlam tutunur endişe etme demisti. Seninki de pgtli
Çok mutlu oldum gerçekten ya. İnşallah sağlıkla ilerler doğar

Amin inşallah canım gerçekten hani negatif diye düşünerek gittim şok oldum elim ayağım titredi direkt hastaneyi aradım aynısını sordum korkuyorum kimyasaldan diye başlangıç için iyi dedi inşallah ikimizinkide sağlıkla hayırla ilerler

Haklısın insan doğal olarak korkuyor ama kimyasal gebeliklerin çoğu kromozom bozukluğundan oluyor. Bizim embriyolar pgtli olduğu için inşallah bizimle kalırlar dua edelim.
Biraz da tevekkül etmek gerek, her şey olacağına varir

Evet kan verirken bile çok dua ettim rabbim daim etsin sevincimizi inşallah

Maşallah ne güzel insan şu seviyede baya bi rahatlıyor ya darısı bizlere olsun

Merhaba, bende 10-11 aralık gibi olacağım transfer. Bende pkos var ama asıl erkek faktörü nedeniyle başladık sürece eşimde oligoospermi var yani sperm sayısı ve hareketi cok az morfolojide cok iyi değil. Eğer bir sıkıntı çıkmazsa 3.gün embriyosu transfer edilecek. Embriyolog en iyi kalite diyemem ama kötü de değil, orta iyi kalite diyebiliriz dedi. İçinizde bu şekilde hamile kalan var mı? Çok endişeliyim umudumu da kaybediyorum yavaş yavaş yorumlar okudukça

Çok su için ilaclar vücudu susuz bırakıyor ama tabi doktor da görmeli

kızlar ben de az önce progesteron iğnemi oldum ama farklı birisi vurdu ve hiç hissetmedim yani manyağa bağladım acaba yanlış yere mi vurdu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…