Teşekkür ederim akıntı aşırı yoğun değil ara sıra oluyorFitil kullanıyorsan ondan olabilir tahriş olmuştur korkma akıntı benm bildiğimin kahverengi gibi geliyor ona bile normal dedi doktor
Canım verdim beta 53 çıktı ama
Hayırlı olsun sağlıkla artsın inşaAllahKimyasal olmasından korkuyorum tekrar kan vericem yarın
Amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla artsın inşaAllah
Bugün de kese görmeye giderken tahlil vereyim dedim 4560 çıktı ..Kese muayenesini alttan yaptılar ..bir tane kese kesin hatta yolk kesesi de göründü iyiymiş buEvet çift embiryo transferi doktor ptesi çağırdı ultrason için çift olabilir mi acaba doktor bişey demedi hiç
Yaaa çok sevindim hayırlı olsunnnCanım verdim beta 53 çıktı ama
Amin inşallah canım gerçekten hani negatif diye düşünerek gittim şok oldum elim ayağım titredi direkt hastaneyi aradım aynısını sordum korkuyorum kimyasaldan diye başlangıç için iyi dedi inşallah ikimizinkide sağlıkla hayırla ilerlerYaaa çok sevindim hayırlı olsunnndun doktorla konuştum genelde 100 üstü olunca daha rahat ederiz ama pgtli embriyolar genelde sağlam tutunur endişe etme demisti. Seninki de pgtli
Çok mutlu oldum gerçekten ya. İnşallah sağlıkla ilerler doğar
Haklısın insan doğal olarak korkuyor ama kimyasal gebeliklerin çoğu kromozom bozukluğundan oluyor. Bizim embriyolar pgtli olduğu için inşallah bizimle kalırlar dua edelim.Amin inşallah canım gerçekten hani negatif diye düşünerek gittim şok oldum elim ayağım titredi direkt hastaneyi aradım aynısını sordum korkuyorum kimyasaldan diye başlangıç için iyi dedi inşallah ikimizinkide sağlıkla hayırla ilerler
Evet kan verirken bile çok dua ettim rabbim daim etsin sevincimizi inşallahHaklısın insan doğal olarak korkuyor ama kimyasal gebeliklerin çoğu kromozom bozukluğundan oluyor. Bizim embriyolar pgtli olduğu için inşallah bizimle kalırlar dua edelim.
Biraz da tevekkül etmek gerek, her şey olacağına varir
Maşallah ne güzel insan şu seviyede baya bi rahatlıyor ya darısı bizlere olsunBugün de kese görmeye giderken tahlil vereyim dedim 4560 çıktı ..Kese muayenesini alttan yaptılar ..bir tane kese kesin hatta yolk kesesi de göründü iyiymiş buikincisi olabilir de olmayabilir de ufak bir kararti gördü 10 gün sonra gel dedi sürpriz olacak bize bakalım 6. 7. Haftada görünüyormus ikiz olanlar benim bugün 5. Haftam ondan emin olamadi
İyi düşünelim iyi olsun. Nasibi varsa doğacak inşallahEvet kan verirken bile çok dua ettim rabbim daim etsin sevincimizi inşallah
İnşallahİyi düşünelim iyi olsun. Nasibi varsa doğacak inşallah
İkizdir aynı şekilde öğrendim bende artış hızı fazla iki kese gördük çok şükür bizdeEvet çift embiryo transferi doktor ptesi çağırdı ultrason için çift olabilir mi acaba doktor bişey demedi hiç
Çok su için ilaclar vücudu susuz bırakıyor ama tabi doktor da görmeliİdrarda yanma ve hafif sari akıntım var dün hemşireye sordum akinti için normal dedi ama yanma da var diyince kadın doğuma git dedi. Daha dün testte pozitif gördüm korkuyorum bişey olur diye
Başına gelen var mı arkadaşlar böyle bişey
Tahlil verdim idrar yolları enfeksiyonu için. Yoktur inşallah ama bakalımÇok su için ilaclar vücudu susuz bırakıyor ama tabi doktor da görmeli
Çok su için ilaclar vücudu susuz bırakıyor ama tabi doktor da görmeli
Çok az su içiyorum ama ya. Unutuyorum hepTahlil verdim idrar yolları enfeksiyonu için. Yoktur inşallah ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?