Hangi markalardan yaptınız? Ben de perşembe yapacağım ama temin edemedim daha testiKızlar merhaba 24 kasımda transfer oldum bugün t+8 yani t+5 den beri hergün test yaptım farklı markalar erken gebelik ve kaset test hepsini denedim hepsinde ilk 5 dakikada silik çizgi çıktı bu sabah yaptığım 2-3 dk içinde çıktı ama hala korkuyorum 4 farklı markanında yanlış olma ihtimali yoktur değilmi? Test günüm perşembe zaman durdu sanki
Artı med, prodictor, labmen, freely hepsinde çizgi ilk 5 dakikada çıktı oğlumu prodictor ile 8. Gün öğrenmiştimHangi markalardan yaptınız? Ben de perşembe yapacağım ama temin edemedim daha testi
Tamam teşekkür ederim, prodoctor erken gebelik olan demi ondan alayım bari bulurum onu. Perşembe yapcam inşallah cuma kan vereceğim. Sizinle aynı gün aslında da çatlama iğnesi etkisi olursa diye yanılmak istemiyorum. Siz kanı ne zaman vereceksinizArtı med, prodictor, labmen, freely hepsinde çizgi ilk 5 dakikada çıktı oğlumu prodictor ile 8. Gün öğrenmiştim
Evet erken gebelik testi eczanede bulduğu tüm markaları almış eşimTamam teşekkür ederim, prodoctor erken gebelik olan demi ondan alayım bari bulurum onu. Perşembe yapcam inşallah cuma kan vereceğim. Sizinle aynı gün aslında da çatlama iğnesi etkisi olursa diye yanılmak istemiyorum. Siz kanı ne zaman vereceksiniz
Çok iyi şanslısınız ben eşimden gizli yapacağım çünkü zamanında önce kızıyorEvet erken gebelik testi eczanede bulduğu tüm markaları almış eşimperşembe günü test günüm benim
Amin canım inşaAllah bende aslında yarın versem ikinciyi de cuma vereyim diyorum oğlum kreşte oluyor perşembe verirsem birde cumartesi vermem gerekecek oğlumla zor olacak gidip gelmek ama eşim gününde yaptıralım diyorÇok iyi şanslısınız ben eşimden gizli yapacağım çünkü zamanında önce kızıyorbenim test günü cumartesi ama mecbur cuma vereceğüm. Acile gitmek rica etmek istemiyorum. Güzel haberler alalım inşallah
Amin canım inşaAllah bende aslında yarın versem ikinciyi de cuma vereyim diyorum oğlum kreşte oluyor perşembe verirsem birde cumartesi vermem gerekecek oğlumla zor olacak gidip gelmek ama eşim gününde yaptıralım diyor
Sizin düşünceniz de mantıklı ama bu sefer doltor tekrar 3. Yü isterse bir daha bir daha zahmet olacak sizeAmin canım inşaAllah bende aslında yarın versem ikinciyi de cuma vereyim diyorum oğlum kreşte oluyor perşembe verirsem birde cumartesi vermem gerekecek oğlumla zor olacak gidip gelmek ama eşim gününde yaptıralım diyor
Evet o kısmıda var o yüzden perşembeyi beklicez mecburSizin düşünceniz de mantıklı ama bu sefer doltor tekrar 3. Yü isterse bir daha bir daha zahmet olacak size
Hayırlı olsun önemli olan düzenli artması düşüklüğü çok önemli değilBetahcg 66 değer düşük mü
Su bu dönemde çok önemliÇok az su içiyorum ama ya. Unutuyorum hep
Belki de o yüzden
Hayır değil, ikinci testteki artış önemliBetahcg 66 değer düşük mü
Bende t+8 deyim çok fazla bel ağrım varKızlar t+8deyim hala ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor aynı şekilde pozitif görüp ağrı yaşanlarınız var mı
Benim pozitif ama kasık ağrım vr halaKızlar t+8deyim hala ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor aynı şekilde pozitif görüp ağrı yaşanlarınız var mı
Benim bugün T+6 bacaklarım ve belim ağrımaya başladı. Ara ara kasıkta da ağrı oluyor geçiyor hemenKızlar t+8deyim hala ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor aynı şekilde pozitif görüp ağrı yaşanlarınız var mı
Teşekkür ederimmmBenim pozitif ama kasık ağrım vr hala
İnşallah tutundukları içindir bu ağrılarBende t+8 deyim çok fazla bel ağrım var
Aiy hadi inşallahhBenim bugün T+6 bacaklarım ve belim ağrımaya başladı. Ara ara kasıkta da ağrı oluyor geçiyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?