19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Hangi markalardan yaptınız? Ben de perşembe yapacağım ama temin edemedim daha testi

Artı med, prodictor, labmen, freely hepsinde çizgi ilk 5 dakikada çıktı oğlumu prodictor ile 8. Gün öğrenmiştim
Tamam teşekkür ederim, prodoctor erken gebelik olan demi ondan alayım bari bulurum onu. Perşembe yapcam inşallah cuma kan vereceğim. Sizinle aynı gün aslında da çatlama iğnesi etkisi olursa diye yanılmak istemiyorum. Siz kanı ne zaman vereceksiniz

Evet erken gebelik testi eczanede bulduğu tüm markaları almış eşim perşembe günü test günüm benim

Evet erken gebelik testi eczanede bulduğu tüm markaları almış eşim perşembe günü test günüm benim
Çok iyi şanslısınız ben eşimden gizli yapacağım çünkü zamanında önce kızıyor benim test günü cumartesi ama mecbur cuma vereceğüm. Acile gitmek rica etmek istemiyorum. Güzel haberler alalım inşallah

Amin canım inşaAllah bende aslında yarın versem ikinciyi de cuma vereyim diyorum oğlum kreşte oluyor perşembe verirsem birde cumartesi vermem gerekecek oğlumla zor olacak gidip gelmek ama eşim gününde yaptıralım diyor

Sizin düşünceniz de mantıklı ama bu sefer doltor tekrar 3. Yü isterse bir daha bir daha zahmet olacak size

Kızlar t+8deyim hala ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor aynı şekilde pozitif görüp ağrı yaşanlarınız var mı

Kızlar t+8deyim hala ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor aynı şekilde pozitif görüp ağrı yaşanlarınız var mı
Benim bugün T+6 bacaklarım ve belim ağrımaya başladı. Ara ara kasıkta da ağrı oluyor geçiyor hemen

Ben aşırı aşırı duygusalım deliricem sanırım ya dün eşime yemek yapıcam diye girdim mutfağa, üzerime bi yorgunluk çöktü birden yani inanılmaz bi şekilde yapamıyorum dedim ağlamaya başladım çok garipti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…