19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Yaaaa kıyamamm. Bende öyleyim bi anda ağlayıp sonra gülüyorum duygularım karmaşıkkk :) bu kez kavuşmak çok istiyorum hergün dua ediyorum test yapmamak için zor duruyorum geçmiyor günler sankii :)

Yaaaa kıyamamm. Bende öyleyim bi anda ağlayıp sonra gülüyorum duygularım karmaşıkkk :) bu kez kavuşmak çok istiyorum hergün dua ediyorum test yapmamak için zor duruyorum geçmiyor günler sankii :)
Kendime gülüyorum inan o kadar saçma ki eşim diyor yandın senin hamileliğin çok duygusal geçicek ben de test hiç yapmadım cuma günü sabah 9da gidicem merkeze orada yapıcaklar o kadar korkuyorum ki sonucu görmeyi hiç istemiyorum sanki

İlaçlarda bizi mahvetti bence :) Eşimle daha 5 dk oldu konusalı dedim yarın kan veriyim sakın diyo benimde test günüm cumartesi. İlkinde evde test yapmıştım negatif çıkınca çok ağlamıştım bu kez kesin yasakladı gününden önce her türlü test yasak :) Sizin ilk transfer miydi kusura bakmayın gözümden kaçmış olabilir yazdıysanız

Evet ilk transferim bu benim sizin 2. Sanırım

Test günü yaklaştıkça zaman daha da az ilerliyor gibi geliyor. Nerdeyse hiç belirtim yok artık bugün 7. Gün hatta 8 e geçtim bile. Perşembe idrar yapcam cuma kan vereceğim.
Bende aynı durumdayım bugün t+7 hiç bir belirti yok

Ben de öyleyim valla hep ilaçların etkisinden hormanları tavan yapıyor

Bu arada kusura bakmayın hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ve ilkinden sonra 2. Yi ne zaman yaptı donmuş embriyo muydu ben çok soru soruyorum
Estağfurullah sor tabii. Ben ilkinden sonra kendi isteğimle ara verdim psikolojim iyi değildir. Nisanda olmuştu ilk transferim. Donmuş 3. Gün embriyomu çözdürüp 5. Güne getirip transfer yaptılar bu kez. İlk transferim 5. Gün 4aa embriyosuydu.

benim negatif kızlar ilk denememdi zaten basından beri hissetmiştim olmadığını sağlık olsun vardır bi hayır Hamilelere sağlıklı gebelikler diliyorum

Benim de 5. Gün 4bb canım inşallah olmuştur ne zamandır deniyordunuz problem neydi

Kızlar t+8deyim hala ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor aynı şekilde pozitif görüp ağrı yaşanlarınız var mı
Bende t+8 deyim benim sol kasıkta Ağrı var bugün böyle sol kasıkta sanki nabız atar gibi bişey oldu sonra geçti göğüs hassasiyeti var birde

benim negatif kızlar ilk denememdi zaten basından beri hissetmiştim olmadığını sağlık olsun vardır bi hayır Hamilelere sağlıklı gebelikler diliyorum
Kan mı verdiniz bende aynı duyguları hissediyorum olmayacağını düşünüyorum sizin gibi başından beri olumsuzluk vardı içimde . Sizin için üzüldüm ilk denemeniz Allah 2. Denemenizde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok zor ama sizde bende bu duruma kendimizi en başından beri hazırlıyoruz gibi benimde testime 2 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…