- 27 Kasım 2025
- 51
- 14
- 3
- 29
Bende hiç böyle kasık ağrısı olmadı arada sızı şeklinde sancılar girdi ama acaba bi gariplik mi var bende tutmadı mı yaBenim pozitif ama kasık ağrım vr hala
Yaaaa kıyamamm. Bende öyleyim bi anda ağlayıp sonra gülüyorum duygularım karmaşıkkk :) bu kez kavuşmak çok istiyorum hergün dua ediyorum test yapmamak için zor duruyorum geçmiyor günler sankii :)Ben aşırı aşırı duygusalım deliricem sanırım ya dün eşime yemek yapıcam diye girdim mutfağa, üzerime bi yorgunluk çöktü birden yani inanılmaz bi şekilde yapamıyorum dedim ağlamaya başladım çok garipti
Kendime gülüyorum inan o kadar saçma ki eşim diyor yandın senin hamileliğin çok duygusal geçicekYaaaa kıyamamm. Bende öyleyim bi anda ağlayıp sonra gülüyorum duygularım karmaşıkkk :) bu kez kavuşmak çok istiyorum hergün dua ediyorum test yapmamak için zor duruyorum geçmiyor günler sankii :)
İlaçlarda bizi mahvetti bence :) Eşimle daha 5 dk oldu konusalı dedim yarın kan veriyim sakın diyo benimde test günüm cumartesi. İlkinde evde test yapmıştım negatif çıkınca çok ağlamıştım bu kez kesin yasakladı gününden önce her türlü test yasak :) Sizin ilk transfer miydi kusura bakmayın gözümden kaçmış olabilir yazdıysanızKendime gülüyorum inan o kadar saçma ki eşim diyor yandın senin hamileliğin çok duygusal geçicekben de test hiç yapmadım cuma günü sabah 9da gidicem merkeze orada yapıcaklar o kadar korkuyorum ki sonucu görmeyi hiç istemiyorum sanki
Evet ilk transferim bu benim sizin 2. Sanırımİlaçlarda bizi mahvetti bence :) Eşimle daha 5 dk oldu konusalı dedim yarın kan veriyim sakın diyo benimde test günüm cumartesi. İlkinde evde test yapmıştım negatif çıkınca çok ağlamıştım bu kez kesin yasakladı gününden önce her türlü test yasak :) Sizin ilk transfer miydi kusura bakmayın gözümden kaçmış olabilir yazdıysanız
Evet 2. İnşallah pozitifi görürüz o zaman :)Evet ilk transferim bu benim sizin 2. Sanırım
İnşallah canım, kaçıncı gün embriyosuydu?Evet 2. İnşallah pozitifi görürüz o zaman :)
Bu arada kusura bakmayın hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ve ilkinden sonra 2. Yi ne zaman yaptı donmuş embriyo muydu ben çok soru soruyorumEvet 2. İnşallah pozitifi görürüz o zaman :)
Bende aynı durumdayım bugün t+7 hiç bir belirti yokTest günü yaklaştıkça zaman daha da az ilerliyor gibi geliyor. Nerdeyse hiç belirtim yok artık bugün 7. Günhatta 8 e geçtim bile. Perşembe idrar yapcam cuma kan vereceğim.
Valla bende de progesteron ilacının etkileri dışında bir belirtim yokBende aynı durumdayım bugün t+7 hiç bir belirti yok
Bende de hiç ağrı yok ben de okuyunca tuhaf hissettim ama araştırıyorum hiç ağrısı olmayan da oluyormuşBende hiç böyle kasık ağrısı olmadı arada sızı şeklinde sancılar girdi ama acaba bi gariplik mi var bende tutmadı mı ya
Test yapmaya cesaretimde yok 5. Gün yaptım idrarda negatifti bilmem tutmadı yada çok erkendi anlamadım şimdi yapamıyorum tekrar yine negatif çıkacak diyeValla bende de progesteron ilacının etkileri dışında bir belirtim yokt+8 gün
Ben de öyleyim valla hep ilaçların etkisinden hormanları tavan yapıyorBen aşırı aşırı duygusalım deliricem sanırım ya dün eşime yemek yapıcam diye girdim mutfağa, üzerime bi yorgunluk çöktü birden yani inanılmaz bi şekilde yapamıyorum dedim ağlamaya başladım çok garipti
Estağfurullah sor tabii. Ben ilkinden sonra kendi isteğimle ara verdim psikolojim iyi değildir. Nisanda olmuştu ilk transferim. Donmuş 3. Gün embriyomu çözdürüp 5. Güne getirip transfer yaptılar bu kez. İlk transferim 5. Gün 4aa embriyosuydu.Bu arada kusura bakmayın hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ve ilkinden sonra 2. Yi ne zaman yaptı donmuş embriyo muydu ben çok soru soruyorum
Benim de 5. Gün 4bb canım inşallah olmuşturEstağfurullah sor tabii. Ben ilkinden sonra kendi isteğimle ara verdim psikolojim iyi değildir. Nisanda olmuştu ilk transferim. Donmuş 3. Gün embriyomu çözdürüp 5. Güne getirip transfer yaptılar bu kez. İlk transferim 5. Gün 4aa embriyosuydu.
Bende t+8 deyim benim sol kasıkta Ağrı var bugün böyle sol kasıkta sanki nabız atar gibi bişey oldu sonra geçti göğüs hassasiyeti var birdeKızlar t+8deyim hala ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor aynı şekilde pozitif görüp ağrı yaşanlarınız var mı
Kan mı verdinizbenim negatif kızlar ilk denememdi zaten basından beri hissetmiştim olmadığını sağlık olsun vardır bi hayırHamilelere sağlıklı gebelikler diliyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun İnşallah,benim negatif kızlar ilk denememdi zaten basından beri hissetmiştim olmadığını sağlık olsun vardır bi hayırHamilelere sağlıklı gebelikler diliyorum
Doktora sordum normal dedi belirti olmaması sakince test gününü beklemek gerek artıkValla bende de progesteron ilacının etkileri dışında bir belirtim yokt+8 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?