• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Merhabalar
Şişli Memorialda tedavi oluyorum. Bu hafta transferim 22 Kasım Cumartesi gunu inşallah. süreci birlikte paylaşmak, deneyimlerimizi konuşmak isterim.

Yazarsanız çok sevinirim🌸

Ben 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olacağım inşallah
Modifiye doğal siklusla hazırlık yapıyorum bugün adetin 13. günüydü kontrole gittim rahim duvarı 10mm folikul 18mm lh değeri 7 olmuş
Başka bir tahlil yapılmadı transfer gününe kadar kontrole de çağırmayacaklar
İlaçların kullanımı hakkında mesaj attılar
Progesteron
Prednol
Monodoks
Folik asit
Bir de bu akşam ovitrelle kullanacağım
Memnun musunuz ? Şişli memorialdan bizde tüp bebek düşünüyoruz o merkez için

Özür dilerim transfer artı 7. Günümdü dün verdiğimde bugün 8. Gün tek embriyo koyuldu 🙏

Özür dilerim transfer artı 7. Günümdü dün verdiğimde bugün 8. Gün tek embriyo koyuldu 🙏
Maşallah canım sağlıkla kolaylıkla devam etsin inşallah benim yarın T+8 dün yani altıda erken gebelik yaptım var yok arası bir ikinci çizgiydi bilemiyorum ama senin testlerin çok mu netti

Kaçıncı gün embriyosu oldu bende 19 Kasım transfer test 28inde denildi.
Merhaba, sizin testiniz pozitif cıktı diye anladım, tebrik ederim. 5.gün embriyosu mu, sonrasında hangi ilacları kullaniyorsunuz, belki bize de destek olur diye sormak istedim.

Ben 4. Gün itibari ile yapıyorum. 6. Gün itibari ile gözle görülmeye başladı ekte ki gibi 7. Gün kan verdim 78 çıktı

Eklentiler

• 6083F782-9B90-4EB3-9EAA-687D0EDBEAFD.webp
    6083F782-9B90-4EB3-9EAA-687D0EDBEAFD.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar dün 8. Gün kan vermeye ben gitmiştim sonucum 78 çıktı 🥰 darısı size inşallah çok güzel sonuçlar alıp yaz buraya 🙏
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın İnşallahh transfer gününü sayıyormusunuz peki pen 22 kasımda oldum da

Back
X