• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Sinif öğretmenliği 🥰
Evet 29 yaşındayım. Ben de şiddetli endometriozis var. Eşimin değerleri doğru hatırlıyorsam ileri hız yüzde 3 morfoloji 2 sayı epey bi düşüktü. Değerleri her testte farklı çıktı ilk yaptığımız iki testte azosperm çıktı Şişli'de yaptığımızda biraz daha kullanabilir seviyede çıktı. Çok şükür kötü sperme rağmen çok kaliteli embriyolar elde ettik. Hatta Yücel hoca da dedi bu sperme rağmen çok güzel embriyolar oluşmuş diye. Bu bana göre tamamen hastanenin başarısı. Başka yere gitsek ziyan olacaktık. Biz de 1 buçuk yıldır evliyiz 1 yıldan fazla bir süredir de çocuk için mücadele ediyoruz. Rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda 🤲
Bu arada doktorunuz kim olacak Semra hoca dışında

Yücel hoca yazmışsınız pardon 🥰
Benim eşimin morfoloji 0 ileri hızlılığı yoktu bende Pcos ve tüp tıkanıklığı vardı . Bizimde iyi emriyolarımız oldu . Bende bu sonuçlara nasıl iyi emriyo olabiliyor diye düşünüyordum ilk defa sizinki gibi denk geldi

Benim eşimin morfoloji 0 ileri hızlılığı yoktu bende Pcos ve tüp tıkanıklığı vardı . Bizimde iyi emriyolarımız oldu . Bende bu sonuçlara nasıl iyi emriyo olabiliyor diye düşünüyordum ilk defa sizinki gibi denk geldi
Hem biraz şans hem de hastane başarılı
Her zorlukla beraber bir kolaylık veriliyor 😇

Evet bugün sonucum pozitif geldi çok şükür. Ama değer birazcık düşük geldi bana. İkinci değere göre sevinmeye başlıcam şuan tutuyorum kendimi 🤭
Çok sevindim Allah kucağınıza sağlıkla nasip etsin tek emriyo muydu kalitesi nasıldı bende yarın 8. Gün test yapiyim diyorum çok ğmdidim yok idarat testleri hepsi negatif çıktı sizde idarar testi denediniz mi evde

Çok sevindim Allah kucağınıza sağlıkla nasip etsin tek emriyo muydu kalitesi nasıldı bende yarın 8. Gün test yapiyim diyorum çok ğmdidim yok idarat testleri hepsi negatif çıktı sizde idarar testi denediniz mi evde
Teşekkür ederim. inşallah değerim yükselir devam eder hamileliğim🤲 embriyom kaliteli pgtli
6. Gün bir tane yaptım silik çizgi çıktı ama markası artimed olduğu için dikkate almadım hamile olan olmayan herkese silik çizgi çıkaran bir test 🤭

Ben de dün 4aa 4ab çift embriyo transferi oldum embriyo glue kullanıldı (benim isteğim üzerine).İlaç olarak sadece transferden önce progestan fitil başlanmıştı ona devam ediyorum ekstra bir şey başlanmadı. Doğal siklus ilerleyip yaptık. Transferden sonra da hafif hafif kasıklarımda ağrı oluyor normaldir diye düşünüyorum. Allahım inşallah kucağımızı boş bırakmaz hepimizin yüzünü güldürür pozitifleri görürürüz 🥰🌸
Sonucunuz ne oldu acaba 🥰

Test günü yaklaştıkça zaman daha da az ilerliyor gibi geliyor. Nerdeyse hiç belirtim yok artık bugün 7. Gün 😅 hatta 8 e geçtim bile. Perşembe idrar yapcam cuma kan vereceğim.

Ben kan verdim kızlar 3. kanı. Bi öncekinde artış yüzde yüz iken şimdi yüzde kırk artmış.
Uyku haram anlayacağınız

8. Gün 136
10. Gün 291
12. Gün 410 ( ama tam 48 saat olmadı , 42 saat oldu , bi de merkez farklı )

8.gün 136
10.gün 291
12.gün 637
Ya inanmıyorum hep verdiğim yerde tam 48 saat dolduktan sonra verdim sonuç bu şekilde. Bu kadar fark ediyor mu gerçekten kızlar normal mi çok korkmuştum şimdi çok şükür🙏🏼

8.gün 136
10.gün 291
12.gün 637
Ya inanmıyorum hep verdiğim yerde tam 48 saat dolduktan sonra verdim sonuç bu şekilde. Bu kadar fark ediyor mu gerçekten kızlar normal mi çok korkmuştum şimdi çok şükür🙏🏼
Çok şükür canım demek ki epey fark ediyor bende aynı yerde bugün ikinci kanı vericem nasipse zaten evime yakın tek bir yer var yaşadığım yer küçük bir yer iki özel hastane var sadece onlar da küçük 🤣🙈

Çok şükür canım demek ki epey fark ediyor bende aynı yerde bugün ikinci kanı vericem nasipse zaten evime yakın tek bir yer var yaşadığım yer küçük bir yer iki özel hastane var sadece onlar da küçük 🤣🙈
Şükür canım sağol. Sen de inşallah güzel sonuç al güzelce artmış olsun dilerim. İ Hep aynı yerde vermek önemliymiş iyi ki öyleymiş senin yani

Kızlar merhaba 24 kasımda transfer oldum bugün t+8 yani t+5 den beri hergün test yaptım farklı markalar erken gebelik ve kaset test hepsini denedim hepsinde ilk 5 dakikada silik çizgi çıktı bu sabah yaptığım 2-3 dk içinde çıktı ama hala korkuyorum 4 farklı markanında yanlış olma ihtimali yoktur değilmi? Test günüm perşembe zaman durdu sanki

8.gün 136
10.gün 291
12.gün 637
Canıım endişelenme artık şükür bak her şey yolunda ☺️❤️

Back
X