• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Benim de 5. Gün 4bb canım inşallah olmuştur ☺️ ne zamandır deniyordunuz problem neydi 🫤
6 senelik evliyiz hiç korunmadık olmadı. Pcos var bende eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şuan değerleri iyi. Bir tüpüm tıkalı. Başka bir sorunumuz yok ama olmadı işte. Siz ne zamandır deniyorsunuz inşallah ilkte kavuşursunuz bebişinize 🙏🙏

benim negatif kızlar ilk denememdi zaten basından beri hissetmiştim olmadığını sağlık olsun vardır bi hayır 🙏🏻 Hamilelere sağlıklı gebelikler diliyorum🙏🏻
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Üzüleceksin, sonra kendini toparlayıp tekrar cesaret edeceksin. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah çok bekletmeden sana gelecek bebişin 🙏

6 senelik evliyiz hiç korunmadık olmadı. Pcos var bende eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şuan değerleri iyi. Bir tüpüm tıkalı. Başka bir sorunumuz yok ama olmadı işte. Siz ne zamandır deniyorsunuz inşallah ilkte kavuşursunuz bebişinize 🙏🙏
Varikosel olmasına rağmen değerleri kaçtı acaba özel değilse eğer benim eşimde de var 39 40 milyon civarı çıkıyor sayısı ameliyat sadece bir doktor olsan iyi olur dedi diğerleri gerek yok dedi benim amh düşük ama amh düşük olmasına rağmen normal yolla gebe kalanlar var yani 😏

Kan mı verdiniz :( bende aynı duyguları hissediyorum olmayacağını düşünüyorum sizin gibi başından beri olumsuzluk vardı içimde . Sizin için üzüldüm ilk denemeniz Allah 2. Denemenizde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok zor ama sizde bende bu duruma kendimizi en başından beri hazırlıyoruz gibi benimde testime 2 gün kaldı
Evet kan verdim ama adet sancılarından dolayı anladım olmadığını ümitsiz olmayın herkesin yolu baska ben hep ümitsiz düşündüm herkesin olumlu düşün demesine rağmen ben yaptım siz yapmayın🙏🏻

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Üzüleceksin, sonra kendini toparlayıp tekrar cesaret edeceksin. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah çok bekletmeden sana gelecek bebişin 🙏
Üzüldüm sabah sonra gecti aslında üzerimden yük kalktı 2 haftadır çok yıprattım kendimi nasip değilmiş diyorum Allah burda pozitif olanlara hayırlı sağlıklı gebelikler versin demekki daha gidecek yolumuz varmış 🙏🏻

Canım benim de işte 2 sene oldu allaha şükür bir sıkıntı yok bende eşimde falan ama nasip olmadı hiç hamile bile kalamadım yani bu zamana kadar inşallah olur amin canım, senin de inşallah olumludur ❤️

Varikosel olmasına rağmen değerleri kaçtı acaba özel değilse eğer benim eşimde de var 39 40 milyon civarı çıkıyor sayısı ameliyat sadece bir doktor olsan iyi olur dedi diğerleri gerek yok dedi benim amh düşük ama amh düşük olmasına rağmen normal yolla gebe kalanlar var yani 😏
Ameliyat öncesi sonuçlarını hatırlamıyorum inanın 2020 de ameliyat oldu bu sene 216 milyon çıktı test sonucu

Üzüldüm sabah sonra gecti aslında üzerimden yük kalktı 2 haftadır çok yıprattım kendimi nasip değilmiş diyorum Allah burda pozitif olanlara hayırlı sağlıklı gebelikler versin demekki daha gidecek yolumuz varmış 🙏🏻
Gecmis olsun canım. Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin 🤲

Kızlar t+8deyim hala ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor aynı şekilde pozitif görüp ağrı yaşanlarınız var mı
Benim t+3 te siddetli bel ağrım başladı 6. Güne kadar sürdü gece uyutmuyordu. 6. Gün akşam bel ağrısı geçti bu sefer de adet sancısı başladı. Olmadı diye ağlayıp durdum karnım agriyinca. Sonra bir anda her şey geçti
İlaçlardan miydi yoksa belirti miydi bilmiyorum
Ama şu süreçte özellikle buradaki arkadaşlarimdan gördüğüm belirti olsun olmasın herkesin sonucu birbirinden farklı geldi. Vücudu dinleyip boş yere stres yapmamak gerekiyormuş 😇

Göğüs hassasiyeti bende 3 gündür var inşallah hayra yoralım ama progesteron etkisi hepsi 🫤
Bende de göğüs ağrısı var ilk transferimde de olmuştu o negatif olunca şimdi yine ağrı olması moralimi çok bozdu. Pozitif gören arkadaşlar sizlerin göğüs ağrınız oldu mu ya da kaçıncı gün başladı

Bende de göğüs ağrısı var ilk transferimde de olmuştu o negatif olunca şimdi yine ağrı olması moralimi çok bozdu. Pozitif gören arkadaşlar sizlerin göğüs ağrınız oldu mu ya da kaçıncı gün başladı
Benim 3 gündür var ama yani bu ilaçtan dolayı diye biliyorum senin ne kadar sürdü göğüs ağrın ne zaman başladı?

Evet kan verdim ama adet sancılarından dolayı anladım olmadığını ümitsiz olmayın herkesin yolu baska ben hep ümitsiz düşündüm herkesin olumlu düşün demesine rağmen ben yaptım siz yapmayın🙏🏻
Bunu ben de çok yaşadım tuvalete gidip sürekli adet olduğumu sanmıştım. Pozitif ama göğüs ağrım veya gebelik belirtim yok hala da yok.

Back
X