• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Benim de 3. Gün embriyosu bugün transferin 4. Günü ben de 5. Gün olmadığı için bir tık üzgünüm ama takdir allahtan
Üzülmeyin rabbim ol der olur
Burdakilerini okumuşsundur bazılarında 5. Gün tutmamış 3.Gün tutmuş
Tamamen nasip işi siz elinizden geleni yapın gerisi takdiri ilahi

Bende 6 yıldır ilk kez bunu gördüm içim buruk olsada tutunabildiğini görmek bile umut verdi. 2. Denememizdi ama bu sene her anlamda yorucuydu umarım 2026 da şans bizede güler teşekkür ederim 🌸
Olucak canım lütfen üzme kendini, allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış 🙏🏻

Hala çok az geliyor. Gördükçe nasıl moralim bozuluyor anlatamam 😔 ne kadar sürdü sizinki peki 🙏
Bide ne zaman oldu pozitif gördükten sonra mı acaba
Çok şükür benimki bitti ama dikkat ettim geldiği gün çok hareket ettim yürüyüş yaptım ona bağladım çünkü iki seferde dedi aynı şekilde oldu yani çok hareket ettiğimde çok belim ve kasıklarım ağrıyor bu arada ben o 22 Kasım’da transfer oldum 1 Aralık’ta ilk testimi yaptım çok şükür pozitifti işte kanamam da iki gün önce oldu ilk defa size bence tavsiyem bol bol dinlenin yani ben en azından öyle tecrübe ettim bir de stres yapmayın

Benim geçen ctesi bi koyu yoğun kahverengi lekelenmem oldu hala çok az peçeteye silince geliyor yada uzun süre ayakta durunca
Bence de tamamen hareketle alakalı yatıp dinlenince hiçbir şey olmuyor yani ben yemek dışında hiçbir şey yapmıyorum

Back
X