Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızKarından görünmesi için 5000-6000 beta olması lazım ki buna rağmen çoğu kadında görünmeyebilir en net karından görünmesi için betanın 10.000 olması lazım görülmemesi çok çok normal
Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsunBanada doktorum cuma günü vajinal bakıcak betam o zamana kadar sizin bugün ki değerinizden biraz daha fazla çıkıyor ona ragmen vajinal dedi karından degil içiniz rahat olsun
Benimde var aynı ağrı sanki regl olucakmışım gibi akıntı geliyor sadece düşünmemek için uyudum bile bilmiyorum yaKızlar bugün 5+2 hiçbir belirtim yokken tamamen normalken dün akşam bel ağrısı, sağ kasık ağrısı başladı. Ve bugün sürekli yokladı. Normal mi bu? Korku oluyo ister istemez.
Tek taraflı olunca ben de endişe ettim.bi şey hissetsek niye diyoruz hissetmesek de niye diyoruz. Bariz bi sağ kasık bıçak sızısı var bende bilemedimBenimde var aynı ağrı sanki regl olucakmışım gibi akıntı geliyor sadece düşünmemek için uyudum bile bilmiyorum ya
Aynısı bendede var bilmiyorum ya birşey olucak diye korkudan düşünmemek için uyudum yani birde ben çok terliyorum bilmiyorum normal miTek taraflı olunca ben de endişe ettim.bi şey hissetsek niye diyoruz hissetmesek de niye diyoruz. Bariz bi sağ kasık bıçak sızısı var bende bilemedim
Bugün çok ayakta kalıp kendini yorduysan ondan olabilirTek taraflı olunca ben de endişe ettim.bi şey hissetsek niye diyoruz hissetmesek de niye diyoruz. Bariz bi sağ kasık bıçak sızısı var bende bilemedim
Oturdum çok fazla aslında benim bu transferden beri var tutunma belirtisi olarak görmüştüm beş ve altıncı günler başlamıştı sonra kesildi şimdi yine aynı sızıBugün çok ayakta kalıp kendini yorduysan ondan olabilir
Benim transferin üçüncü gününden beridir hiç ama hiç geçmedi hep devam etti kasık ağrısı. Özellikle de sağ taraf ağrıdı hep. Çok şiddetli değil ama. Her sorduğumda normal dediler.Oturdum çok fazla aslında benim bu transferden beri var tutunma belirtisi olarak görmüştüm beş ve altıncı günler başlamıştı sonra kesildi şimdi yine aynı sızı
Benim de şu an tam öyle, sağ kasık sızlaması başka bir şey yok. İnşallah öyledir yani ona da rahim büyüyo diyorlar amaBenim transferin üçüncü gününden beridir hiç ama hiç geçmedi hep devam etti kasık ağrısı. Özellikle de sağ taraf ağrıdı hep. Çok şiddetli değil ama. Her sorduğumda normal dediler.
İnşallah normaldir gerçekten
Şiddetli ağrı ve kanama yoksa normal diyorlar. Yine de doktoruna danış mutlaka. Benim sağda kist ve miyom var solda iki kist var belki de onlar agriyordur her insanın sağlık durumu farklıBenim de şu an tam öyle, sağ kasık sızlaması başka bir şey yok. İnşallah öyledir yani ona da rahim büyüyo diyorlar ama
Beta her iki günde bir aynı şekilde artmıyor maalesef önemli olan minimum %60 artması merak etmeyin bol dua edin5. Gün embriyosu
11. Gün 96
15. Gün 333 çıktı benim pek umudum kalmadı. İki gün sonra tekrar kan vereceğim