19 yaşındayım

thenovaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
89
8
Hic sevgilim olmadı..Birini sevdim oyle gelip gecenden degil 4 yıl,sonra soyledim olamayacagini soyledi.Bu olaydan 1 yıl gecti ne gordum ne konustum unuttum mu alıştım mı bilmiyirum..Öyle arkadaslarim gibi ayrilip baska birini bulmak birden bire baskasina askim diyebilcek insan degilim..hic sevgilim olmamasiyla birlikte hic seven de olmadi ne bilim kendimi bi hic hissediyorum bomboşum mutlu degerli oldugunu hisseden insan hic olamadim.Cok cirkinim galiba..Bende mutlu olmak istiyorum yok yani olmuyo hayalim tek olsun ilk ve son olsun istedigim icin mi yalnizim bugun birine yarin oburune sevgilim demedigim icin mi yalnizim?
Öyle icimi dokmek istedim okudugunuz icin tesekkurler

Biri seni sevince değerli olmazsın
Sen zaten değerli bir bireysin, kendin farkına varmamışken başkası nasıl varsın
Bi de herşey ilişki demek değil ablacım oku çalış kendini geliştir
Birgün biri olursa da olur yani bugün yarın diye bir kaide yok nasip

Okuyor musun, çalışıyor musun. Kendini değerli hissetmen için illa bir erkeğin varlığına mı ihtiyacın var, bu kadar mı yani, bu kadar basit mi? Önce kendini sev. Öyle bir anlatmışsın ki 19 değil daha büyüksün sanki. Daha 19 yaşındasın ya. :KK12:

sevdigim adami 20 yasinda buldum, ilk oldu, senin istedigin gibi tek oldu. Bugun keske o kadar erken olmasaydi diyorum.

ne université hayatimda, ne de sonrasinda sadece kendimden sorumlu oldugum, kendim icin gezip, kendim icin eglendigim, sadece kendim icin yaptigim hic birsey olmadi.
Bugun evliyim, yine kendim yokum.

Öyle arkadaslarim gibi ayrilip baska birini bulmak birden bire baskasina askim diyebilcek insan degilim.

böyle biri olmak kötü değilki.. Keşke herkesin ilk aşkı son aşkı olabilse.. Ama eğer olmuyorsa, doğru olan önüne bakmaktır.. En güzel yaşındasın :KK66:

Hic sevgilim olmadı..Birini sevdim oyle gelip gecenden degil 4 yıl,sonra soyledim olamayacagini soyledi.Bu olaydan 1 yıl gecti ne gordum ne konustum unuttum mu alıştım mı bilmiyirum..Öyle arkadaslarim gibi ayrilip baska birini bulmak birden bire baskasina askim diyebilcek insan degilim..hic sevgilim olmamasiyla birlikte hic seven de olmadi ne bilim kendimi bi hic hissediyorum bomboşum mutlu degerli oldugunu hisseden insan hic olamadim.Cok cirkinim galiba..Bende mutlu olmak istiyorum yok yani olmuyo hayalim tek olsun ilk ve son olsun istedigim icin mi yalnizim bugun birine yarin oburune sevgilim demedigim icin mi yalnizim?

Benim de 19 yaşında hiç olmadı.. Şİmdi 19 yaşında olmayı çok isterdim. Yaşının kıymetini bil.

Birgun o cocuk seni sevmedigi icin sukur edeceksin. Derslerine asıl okulunu bitir eline mesleğini al kaderindeki kisi bulur seni muhakkak

Okuyor musun, çalışıyor musun. Kendini değerli hissetmen için illa bir erkeğin varlığına mı ihtiyacın var, bu kadar mı yani, bu kadar basit mi? Önce kendini sev. Öyle bir anlatmışsın ki 19 değil daha büyüksün sanki. Daha 19 yaşındasın ya. :KK12:
Üniversiteye baslayacagim
sevdigim adami 20 yasinda buldum, ilk oldu, senin istedigin gibi tek oldu. Bugun keske o kadar erken olmasaydi diyorum.
ne université hayatimda, ne de sonrasinda sadece kendimden sorumlu oldugum, kendim icin gezip, kendim icin eglendigim, sadece kendim icin yaptigim hic birsey olmadi.
Bugun evliyim, yine kendim yokum.
Niye birlikte eglendinizde mutlu olmadiniz mi ne fark ediyor ki
Öyle arkadaslarim gibi ayrilip baska birini bulmak birden bire baskasina askim diyebilcek insan degilim.

böyle biri olmak kötü değilki.. Keşke herkesin ilk aşkı son aşkı olabilse.. Ama eğer olmuyorsa, doğru olan önüne bakmaktır.. En güzel yaşındasın :KK66:
Hep bole takmiyorum kafama ama cok bunaldigim anlar oluyo

Benim de 19 yaşında hiç olmadı.. Şİmdi 19 yaşında olmayı çok isterdim. Yaşının kıymetini bil.
yasadigim anin kiymetinin farknda degilim galiba

Benim de 19 yaşındayken yoktu

22 yaşındayım hala yok :KK70:
Ne hissediyorsun ben mi takintili psikolojisi bozuk birine donusuyorum

Birgun o cocuk seni sevmedigi icin sukur edeceksin. Derslerine asıl okulunu bitir eline mesleğini al kaderindeki kisi bulur seni muhakkak
Belkide cok haklisiniz ama oyle bi an bunaldim anlatabilcek kimsem olmadigi icinde burda paylastim

Benimde ilk aşkım 21 yaşında oldu ve şükür son oldu evlendik bende erken evlilik yaptığımı düşünürüm pişman değilim ama keşke 25 ten sonra olsaydı derim sende daha 19 yasindasin en güzel yaşlar hayatın tadını çıkarmakta fayda var illaki karşı cinse ihtiyaç yok yani eninde sonunda seni de seven değer veren aşık olacağın birini bulursun muhakkak anın tadını çıkar boşver şimdi Hoppa

belkide bu kadar karamsar olduğun için yanlızsındır
:KK43:

daha 19 yaşındasın
ve sanki 40 ına gelmişte
haytta tek başına kalmış gibi konuşuyorsun

önce biraz sosyalleşmen gerektiği izlenmine kapıldım
gez kuluplere üye ol (sosyal kuluplere sanaldakileri kasdetmiyorum)
yeni insanlar tanı ...vs

kendi kabuğunda yaşayan kaplumbağa
kırlarda zıplayan tavşanlarla arkadaş olamaz
yani sen o masalı dikkate alma
aslında kaplumbağa ve tavşan hiçbirzaman yarış yapmamışlardır
çünki kaplumbağa tavşanı tanıyacak ortamlarda değil
kabuğunun içindeki küçük dünyasında yaşar

Niye acele ediyorsun ki?
Yaşın daha çok küçük bence:)
Ben 22 yaşındayım senin yaşındaki düşüncemle şimdikiler çok farklı, aşka bakış açım bile farklı:)
Kasma kendini kalbini ferah tut, güzellikler seninle olsun doğru olan seni bulur elbet:)

Yavrucum daha 19 yaşındasın dur bismillah
4 yıl sevdim falan deyince ben de 30larındasın sandım
19 yaştan 4 yıl geriye gidiyorum 15 :/
15 yaşında bir kız çocuktur daha aşk falan olmuyor yani yaşadığın şey.
Tabii ki daldan dala atlamayarak en doğrusunu yapıyorsun ama dur hele gençliğin tadını çıkar,sevgilisiz de hayatı mutlu şekilde yaşayabilirsin

Hayalin çok güzelmiş ne güzel daldan dala atlamıyosun tebrik ederim seni hiç üzülme zamanı gelince kendiliginden olur :KK19:

Vardır bir hayır hem çok gençsin daha :KK17:

İlk sevgilimle evlenmedim, iyi ki de evlenmemişim. Muhtemelen şimdiye boşanmıştık. Doğru düzgün hayatıma giren ilk adamı 17 yaşımda tanıdım. 17 yaşın kafasıyla tanıdığım aşık olduğum biriyle şimdi anlaşamam. Yapanlar vardır, birlikte büyüyenler, aynı doğrultuda hayat görüşü edinenler ama azınlıktalar... Birileriyle ilişkiler yaşamak, bir kaç karşı cins tanımak kötü değil. Hatta bence iyi bişey... Ben o ilişkileri yaşayıp tecrübe edinmeseydim şimdi doğru insanı seçip iyi bir evlilik yapamazdım.

Daha çok gençsin. Çocukken yaşadığın muhtemelen hayranlık olan şeyi sevdim diye anlatıyorsun burda. O sevgi değil. Sevgi karşılıklı paylaşım olmadan oluşabilen bişey değil. Ben seni şu an sevemem mesela, çünkü tanımıyorum.

Zamanı gelince karşına birileri çıkacak, hayatına birileri girecek. Ama ne olur ilk ve son olsun diye yanlış adamlara taviz verme. İlk olan son olmasın mühim değil, yeter ki sen mutlu ol...

X