• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

Dünden beri okuyorum konuyu, ben bile merak edip KKyı açtığım an bu konuya bakıyorum,
siz nasıl hala aramadan durabiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor.
Gururu kenara bırakın da aklınızdaki sorulara cevap bulun, belirsizlik sizi çok daha yıpratır.
Gerçeği ne kadar erken öğrenseniz o kadar iyi.

kızlaar düştü kazana :)) en son ki mesajı attıktan sonra mesaj attım ." pekı sen düşün 5 dk snra ben olmayacağım " dedim . Hemen aradı.İlk açmadım sonra tekrar aradı.Şakaymış..Bi güzel şakayı hakıkaten kaka ettim sen bana nasıl kıyabiliyosun diye.Oda sen başlattın kızdım sana ağzımdan laf alıyomuş gibi yersiz şakalar yaptın bir dahada yapmazsın bu tür şeyler dedi.
mutlu oldum kızlarr seni çok seviyorum nasıl aldatırım yarın senınde sınavın var kıyamam dedi:38: hepinize binlerce kez teşekkürlerr derdime derman olduğunuz içiiin :kkk:

kızlaar düştü kazana :)) en son ki mesajı attıktan sonra mesaj attım ." pekı sen düşün 5 dk snra ben olmayacağım " dedim . Hemen aradı.İlk açmadım sonra tekrar aradı.Şakaymış..Bi güzel şakayı hakıkaten kaka ettim sen bana nasıl kıyabiliyosun diye.Oda sen başlattın kızdım sana ağzımdan laf alıyomuş gibi yersiz şakalar yaptın bir dahada yapmazsın bu tür şeyler dedi.
mutlu oldum kızlarr seni çok seviyorum nasıl aldatırım yarın senınde sınavın var kıyamam dedi:38: hepinize binlerce kez teşekkürlerr derdime derman olduğunuz içiiin :kkk:

HAdi gözün aydın şükür bir vaka daha kazasız belasız atlatıldı:)

Ayyy... içime su serpildi ya... Valla billa. Oyy tirlediiim haaaaaaa:60: :60: :60:

Gözün aydın arkadaşım...
Hakikaten bi daha böyle şakalar yapmazsın heralde
Bende hiç hoşlanmam böyle şakalardan
Sevgilin anlamış şaka olduğunu bu da güzel^^

Seninki de az acımasız değilmiş yani haa, ama iyi tarafından bakarsak kafası çalışıyor :34:

Onun söylemesi önemliydi, sevindim ve rahatladım :74:
Bir dahada bu tür şakalar yapmazsınız, Allah mutluluğunuzu daim etsin. :nazar:

eveet kızlarr bir daha böyle şakalarmı yandı dilim bir kez akıllandım uslandımm :))) bide bana diyo bı yanın konduramadı bı yanında yapmıştır demı diyee :)))) yokk dedim hiç öyle şeyler düşünürmüyüm been :1:

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 30 kullanıcı konuyu okuyor. (22 üye ve 8 ziyaretçi)

berranurum,boldergirl,biosciences,yakaib,firarperest,mzy,delikanli_kiz,didosum_35,kkontess,balizza,kalbimin,deligibi,tnnc,neleroluyorhayatta,citkirildim,gecikmeliyim,denizaslim,limonlu_bahce,hemra,neenone,
Konu Etiketleri

konu tavan yaptıı :68:

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 30 kullanıcı konuyu okuyor. (22 üye ve 8 ziyaretçi)

berranurum,boldergirl,biosciences,yakaib,firarperest,mzy,delikanli_kiz,didosum_35,kkontess,balizza,kalbimin,deligibi,tnnc,neleroluyorhayatta,citkirildim,gecikmeliyim,denizaslim,limonlu_bahce,hemra,neenone,
Konu Etiketleri

konu tavan yaptıı :68:

eveet hayatım çünkü tüm kızlarr herbiriniz merak ettniz benle üzüldünüz şaşırdınız şimdide benle seviniyorsunuz hepiniz harıkasınıız :54:

ayyy sonunda ya.. geldim geldim baktım.. valla pembe dizi gibi :1: fatmagül ün suçunu bile bu kada heyecanla takip etmemiştim bu hafta :18: neyse bu 1 nisanı hiç unutmassın herhalde.. mutluluklarr :82:

Back
X