- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Canim sabah iyiydi ama akşam misafir vardi bende dolmaya dayanamıyorum yedim bu gun oruc tutacam Yoksa![]()
Miladcim basiniz sağolsun...
Destinamm gecmis olsun bendede ayni sorun var sanırım,
Tambakcim cok iyi gidiyorsun ama sekere dikkat canım
Sara, rana, tomurcuk, wetu hejpinizde cok iyi gidiyorsunuz.tomurcugum ameliyatın ertelenmesine bende cok sevindim en zayif halinle olmak en iyisi ve o günler cok yakin...
Cok özledim sizleriii
hoşgeldin canım yeniden hep beraber birbirimizi motive ederek verecez bu kiloları
Cok guzel menu canim
Sagol canim faydasi olur ve devam edebilirim insallah uc gundur ekmek yemedigime inanamiyorum:)
Senin de menun cok guzel canim. Bu hafta ghatırı sayılır bir kilo vereceğin kesin..
Sekerleme uişine gelince şu zencefilli kahveli şekerleri cikaramiyrum hayatimdan cok seviyorum ama hergun de KKullanmıyorum zaten haftada en fazla bir iki kere
Sekeri birakmana sevindim. Cunku kalorisi cok yüksek cok cayda icince haliyle yemek yemessen bile butun kaloriyi şekerden almış oluyorsun..
Bulgur konusuda karatay da var mi bilmiyorum ama ben yemiş bulundum:)
inşallah canım kilo versem ne güzel olur geçen hafta hiç veremedim çünkü
ekmek beyaz ekmek olmamak koşuluyla günde üç ince dilime kadar yiyebilirsin diye biliyorum canım ben ekmek hiç yemezsem midem ağrıyor bi yerden sonra hani ekmek midenin suyunu çeker derler ya iyi geliyo demekki ama abartmamak şartıyla