2+1 kiralık evimmm..

güzel yorumlarınız ve güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. allah razı olsun.

çok güzel döşenmiş güle güle oturun, aşkla :KK68:

Mutfak perdesi halısı ve sandalyeler birbiri ile uyumsuz olduğundan mutfak olduğundan küçük ve karışık duruyor.salondaki konsolun üstündeki minik minik objeler çok sıradan ve basit.oraya daha gösterişli bişeyler yada iki yana şamdan ortaya geniş bir kayık tabak filan koysan daha hoş olur..yatak odandaki oyuncak ayı ne alaka kaldır bence onu.yatak odasının güzelliğini bozmuş..salonda orta sehpa üstü boş kalmış çok.oraya renkli mumlar birkaç dergi atsan daha yaşanır bir hava verir..onun dışında koltuklarını çok çok beğendim.güle güle otur..

Mutfak aşırı desenden karışık duruyor halı ve perde sade olabilirmiş. Onun dışında koltuklar çok güzel yatak odası gardrop beyaz kapaklı ferah durmuş

Mutfak perdesi halısı ve sandalyeler birbiri ile uyumsuz olduğundan mutfak olduğundan küçük ve karışık duruyor.salondaki konsolun üstündeki minik minik objeler çok sıradan ve basit.oraya daha gösterişli bişeyler yada iki yana şamdan ortaya geniş bir kayık tabak filan koysan daha hoş olur..yatak odandaki oyuncak ayı ne alaka kaldır bence onu.yatak odasının güzelliğini bozmuş..salonda orta sehpa üstü boş kalmış çok.oraya renkli mumlar birkaç dergi atsan daha yaşanır bir hava verir..onun dışında koltuklarını çok çok beğendim.güle güle otur..
öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu evimin ilk hali. mutfak halısın değiştirdim.konsolun üstündeki küçük objeler nikah süslerimiz ve diğerlerini de annem almış nazar duası yazıo tabakta takım şeklinde yine eşimin hediyesi olan şeyler var açıkcası kaldırmayı düşünmüyorum. orta sehpaya da bi süs aldım şu an boş değil. diğer yorumlar ve önerileriniz için çok teşekkürler.
Mutfak aşırı desenden karışık duruyor halı ve perde sade olabilirmiş. Onun dışında koltuklar çok güzel yatak odası gardrop beyaz kapaklı ferah durmuş
çok teşekkür ederim yorumlarınız için mutfağa el attım :) yorumlarınızdan yola çıkarak.
Aynen katılıyorum size mutfak çok göz yoruyor perde sade olabilirdi onun dışındakiler güzell
teşekkür ederimmm yorumlarınız için.

güle güle oturun allah ağzınızın tadını bozmasın,ancak mutfak çok sıkıcı.halı,sandalye kılıfları ve perde açık renk olsa daha ferah olur gibime geliyor.

Ev çok güzel kocaman inşallah daha büyüğüne sahip olursunuz. Salona bayıldım. Ben sadece orta sehpa sevmiyorum birde mutfakta halı karışık olmuş

Ev çok güzel kocaman inşallah daha büyüğüne sahip olursunuz. Salona bayıldım. Ben sadece orta sehpa sevmiyorum birde mutfakta halı karışık olmuş
orta sehpa yı bende aldığıma pişman oldumm. ama ilerde inşallah kendi evimizi alıp oturma odası yaparsam oraya kesinlikle orta sehpa almycamm. teşekkür ederimm yorumlarınız için.

güle güle oturun allah ağzınızın tadını bozmasın,ancak mutfak çok sıkıcı.halı,sandalye kılıfları ve perde açık renk olsa daha ferah olur gibime geliyor.
teşekkür ederimm canım mutfakta halıyı değiştirdim inşallah zamanla herşeyi daha güzelhale getiricemm yorumlarınızla birlikte.

orta sehpa yı bende aldığıma pişman oldumm. ama ilerde inşallah kendi evimizi alıp oturma odası yaparsam oraya kesinlikle orta sehpa almycamm. teşekkür ederimm yorumlarınız için.
halınla ilgili yorumu da sonradan okudum yeni halinide eklemeni isterim :)

güle güle oturun eviniz çok güzel eviniz Ama gözümüzden kaçmadı pastalar hazır misafir bekliyorsunuz sanki

yatak örtüsü, hazır dantel tarzı ortüler
mutfaktdakı halı sandalye ve perde desenlerının coklugu olmasa cokta guzel olacakmıs ama goz yormus malesef

X