Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El2-3 YAŞ KIZ ÇOCUK MEVSİMLİK KIYAFET ARIYORUM./bulunmuştur
Bayanlar sayfalara baktım ama göremedim. kız çocuk için çok kalın olmayan mevsimlik bluz, badi triko hırka arıyorum... temiz ve yıpranmamış olursa sevinirim... kıyafetlerin 24-36 aya uygun olması lazım.. resimleri bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Uzun kollu üstler 10 lira hırka da 15 lira. Markalar gap panco Benetton. Daha önce bu üstlere benzer 6 parçayı 65 liraya bi arkadaşa sattım. Yani 55 oluyor. 50 lira bu seferlik olsun. Ve de hediye t-shirt ler.
Uzun kollu üstler 10 lira hırka da 15 lira. Markalar gap panco Benetton. Daha önce bu üstlere benzer 6 parçayı 65 liraya bi arkadaşa sattım. Yani 55 oluyor. 50 lira bu seferlik olsun. Ve de hediye t-shirt ler.
Ben hiç uyku Tulumu kullanmadım. Hırka ya da yelek kullandım o nedenle maalesef yok. Altlar 2-3 yaş için büyük olur. 3-4 var. Başka üst de var ama 3 yaşa daha uygun kalıpları