2:32 / 3:41 Türkiye'de neden bilim adamı yetişmiyor? İle Gündeme Gelen Küçük Bedirhan, Deneyini Tama

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Bir şişe su, bir balon, bir mum ve bir çakmakla deney yapmak isterken, "Ben o suyu içiyorum" diyen anneannesinin müdahalesiyle deneyi yarım kalan, ilkokul öğrencisi 10 yaşındaki Bedirhan Aydın, yarım kalan deneyini tamamladı.

http://o nedio.com/haber/bedirhan-yarim-kalan-deneyini-tamamladi-560921

Safligi,temizligi ses tonundan bakislarindan belli.Bedirhan gibi cocuklari/ogrencileri konusturmak,cesaretlendirmek,opup koklamak cok ayri bir keyif..Ogrenci ayrimi yapmasam da boyle cocuklara karsi sevgimi malesef belli ediyorum okulda.Napayim tipe bak sevilmez mi bu :KK68:

Safligi,temizligi ses tonundan bakislarindan belli.Bedirhan gibi cocuklari/ogrencileri konusturmak,cesaretlendirmek,opup koklamak cok ayri bir keyif..Ogrenci ayrimi yapmasam da boyle cocuklara karsi sevgimi malesef belli ediyorum okulda.Napayim tipe bak sevilmez mi bu :KK68:

Cocuk biraz sanki yesilcam filmindeymis gibi konusuyor :-)

Harbiden cook tatli yaa :KK68:

Ahah, yazık teyzeye yav, kadın kamuoyuna açıklama yapıp kendini savunmuş bildiğin.

Turkiyede neden mi bilim adami yetismiyor.. Iste onlarin basindakilerin soylemleri, iste bizimkiler..

Ya kahkahalarla guldum ama resmen trajedi.Adamlar tablet dagittilar diye ulkeye dunya bilisim üssü kurmus gibi senelerce dillerine doladilar ki Fatih projesi de tarihin tozlu raflarinda koca bir husranla yerini aldi.

Off ne tatlisin sen, gozleri nasil ışıldıyor. Allahim boyle cocuklarimiz hic eksilmesin, gelecegi cok basarili olur insallah. Bilim adami Bedirhan bey bu videoyu da izler izler güler ilerde:KK53:

X