Cinsel anlamda bir sorunu olsa flört döneminde de yaklaşmazdi sanki ama sonradan psikolojik bir durum da olmuş olabilir, kafam rahat değil diyormuş. Yani duygusal bağım yok diye şaka yapmasa kesinlikle böyle bir duru m vardır denebilirdi o cümle çok kayaç karıştırıcı.
Nişanlıyken de hissetmişsiniz çünkü soğukluğu, acaba o dönemde biriyle tanışmış olabilir mi?
Benim başıma gelmişti tanıştığım biri bana nişanlı olduğunu söylemedi bana 5 Ay sonra itiraf etti ama ben başka sebeplerle ayrılmıştım. Açık açık anlaticam her şeyi neden böyle davrandığımi demişti bi gün, ben de aynı gün ondn tamamen kurtulmak için eski sevgilimle barışicaz sanırım yalanını söylemeye gitmiştim. O söylemeden ilk ben söyledim, sonra onun gözleri doldu itiraf etti 1 ay sonra düğünü olduğunu ama hiç hesapta olmadan bana aşık olduğunu falan anlattı ben tabi şok oldum. kız 6 senedir tanıdığı biriymiş biraz mecburi evlilik gibi anlattı aileler tanışmış çünkü. Düğün günü bana sen tamam dersen gitmiycem o düğüne, gitme demem yeter demişti pis bencil. Artık hiçbir mesajına cevap vermememe rağmen balayindan iki gün içinde dönmüş apar topar, daralmış o tatil köyünde. Evde sürekli huzursuz kavga gürültü, alt üst oldum ona da(eşine) hayatı zindan ediyorum diye yazıyordu hep. Aklıma direkt bu geldi. İnşallah böyle bir durum değildir.