2.5 cm kese var yolk sac ve bebek yok :(

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
Kızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok :KK43:( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı :KK43:

Öyle huzursuzum ki beynim allak bullak dış gebeliğimde acı cektim bunda da cekmek istemiyorum çok zor bi dönem suan da ama yinede Herşey Allah tan yapacak birşey yok nasip değil belki de. Yorum için teşekkür ederim.

Kızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok :KK43:( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı :KK43:
Ben 5 haftalıkken keseyi de bebeği d görmüştüm. Bence bekleyin sizinki geç döllenme olabilir, o yüzden görünmeyebilir.

6+2 de cumartesi günü can çekiştim hastanede resmen. Makina eskiymiş.kese var yolk sac var bebeği daha doğrusu embriyoyu göremedi uğraştı uğraştı. ama ne uğraşmak.Başladım ağlamaya tmm dedim kese boş. Ama doktor ben gibi değil pes etmedi. Bu makina dedi eski, daha yeni bir makinayla bakalım, uzun uğraşlar sonucu kalp atışını aldık cnm. Ama doktorun pes etmemesi, öngörüsü (kesenin büyümesinden kesinlikle boş olmayacağını düşündüm boş kese büyümez dedi), gerekse hastanedeki donanım bunu sağladı.Görünmeyebiliyor çok erken.Benim btüün arkadaşlarım 8 haftalıkken gördüler.

Bende kese dışında hiç bişey görünmemesi şüphe yaptı en azından yolk sac kesesi görünse ihtimal daha yüksek olduğunu biliyordum. Devlet hastanesine gittim gerçekten cok eski cihazdı doktrorun baktığı. Cuma günü de özele gidip baktırıcam gerekirse alttan muayne istiyeceğim o zaman kesin sonuc en azından yolk sac kesesini görmeyi umuyorum. :(

Bende kese dışında hiç bişey görünmemesi şüphe yaptı en azından yolk sac kesesi görünse ihtimal daha yüksek olduğunu biliyordum. Devlet hastanesine gittim gerçekten cok eski cihazdı doktrorun baktığı. Cuma günü de özele gidip baktırıcam gerekirse alttan muayne istiyeceğim o zaman kesin sonuc en azından yolk sac kesesini görmeyi umuyorum. :KK43:
ben özele gittim ve ilk eski dediği makinada yolk sacıda görememiştik.

5+2 de keseyi gördüm 6 +2 de bebeği ve kalp atışını..ama geç görenler var çok okudum öyle şeyler.hayırlısıyla bebeğinizi de görürsünüz inşallah

Devlet hastanesinin doktoru 10 gün sonra çağırdı fakat benim bu ayın 3 ünde özel hastanede kontrolüm var ona gideceğim şu durumda alttan muaynede de cıkmazaa kesin tanı koyulur mu?

Devlet hastanesinin doktoru 10 gün sonra çağırdı fakat benim bu ayın 3 ünde özel hastanede kontrolüm var ona gideceğim şu durumda alttan muaynede de cıkmazaa kesin tanı koyulur mu?
aynen özel hastane mantıklı devletin ultrasonlar çok vasat oluyor.vajinal ultrasonla belli olur

Kızlar her bebeğin döllenmesi ve gelişimi farklı oluyor. Başkalarıyla kıyaslamamalı. Ve 9. 10. Haftada görünen bebekler var. Sabırlı davranın ve bebeğinizi stres hormonlarıyla yormayın. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bebeklerimizi bize bağışlasın.

Sevgiler.

Kızlar her bebeğin döllenmesi ve gelişimi farklı oluyor. Başkalarıyla kıyaslamamalı. Ve 9. 10. Haftada görünen bebekler var. Sabırlı davranın ve bebeğinizi stres hormonlarıyla yormayın. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bebeklerimizi bize bağışlasın.

Sevgiler.
Güzel duaların için teşekkür ederim inşaallah boş gebelik geçirmiyorumdur dış gebelik geçirdim şimdi de boş gebelik geçirmek ağır gelecek ama Allah dan umut kesilmez mübarek cuma günü bana hayırlı gelir ve buradan müjdeli haberi duyururum inşaallah

Can'ım sıkma bakalım Canını benim kini de yaklaşık 6 haftadayken görememişti devlet hastanesinde bi doktor hatta hamile falan değilsin ya da düşük yapmışın demişti. Meğer dandik ultrasondanmış . Güzel haberlerle gelirsin inşallah

Güzel duaların için teşekkür ederim inşaallah boş gebelik geçirmiyorumdur dış gebelik geçirdim şimdi de boş gebelik geçirmek ağır gelecek ama Allah dan umut kesilmez mübarek cuma günü bana hayırlı gelir ve buradan müjdeli haberi duyururum inşaallah
Ben de 6 .haftada gorcem diye gittim gorunmedi .bi kac gin sonra baskadoktora gittim .6.hafta gorulcek en erken tarihlerden ondan gorulemmitir dedi bi kac gun sonra gittigim doktor.gordu ve cok kucuk dedi.bi kac gun bekle panik yapma bosuna sen de benim gibi.

Ben de 6 .haftada gorcem diye gittim gorunmedi .bi kac gin sonra baskadoktora gittim .6.hafta gorulcek en erken tarihlerden ondan gorulemmitir dedi bi kac gun sonra gittigim doktor.gordu ve cok kucuk dedi.bi kac gun bekle panik yapma bosuna sen de benim gibi.
Umudum Cuma gününe çünkü o zaman tam 7 haftalık oluyor alttan da muayne edince kesin sonucu alıcam inşaallah hayırlısıyla

Merhaba ben grcen yil bos gebelij gecirdim ve kurtaj oldum.suandada ayni durumdal olabilirim.8+4 hamileyim en son gecen hafta dr gittim.yolk sac ve bebek görünmüyor.kesem 15 mm ve beta hcg yavasda olsa artiyor ve 30000 küsur olmus.kesenin durumu cok iyi.dr agrin ve kanaman olana kadar beklicez dedi.bende bekliyorum.haftaya pazartesi tekrar gidecem.bakalim ne diyecekler

Canım Selam, öncelikle çoğu kişinin dediği gibi stress yapma uzak dur stressten. Denildiği gibi geç döllenme olabilir. Benim sat'ıma göre bugun 7+6. günüm ama geçtiğimiz perşembe doktora gittiğimde 7+1dim ama ultrasonda 6+5 çıktı bebeğim. kalp atışını duydum bebeği gördüm. illaki kötü bişey vardır diye üzme kendini. Bende endişeliyim seni tanımasam da anne adayı arkadaşımsın. Dilerim rabbimden bir sıkıntın yoktur da sağlıkla sıhhatla kucağına alırsın evladını. (dileğim tüm anne adaylarına İnşAllah) :KK200:

Back
X