Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 2.5 yasinda kres sizce uygun mu ve fikirleriniz?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Yasim 33 ve ikinci cocugu dusunuyorum Rabbim nasip ederse. Kizim 2 yasinda. Su an calismiyorum ama en azindan ikinciyi dusunene kadar enazindan bir bucuk sene calismam gerek . Cocugumun 3 yasina gelmesini beklesem bu defada ikinci cocuk dusundugum icin pek calisamayacagim. Babannesi bakacak durumda degil. Ananesi calisiyor. Bakici istemem. Lutfen bi yorum yazin acaba yasimdan dolayi daha fazla ikinci cocuk icin beklemesem mi? Yasim genc olsa hadi neyse de. Krese ilk baslarda onunla gidip geleyim diyorum alisana kadar.

Yasim 33 ve ikinci cocugu dusunuyorum Rabbim nasip ederse. Kizim 2 yasinda. Su an calismiyorum ama en azindan ikinciyi dusunene kadar enazindan bir bucuk sene calismam gerek . Cocugumun 3 yasina gelmesini beklesem bu defada ikinci cocuk dusundugum icin pek calisamayacagim. Babannesi bakacak durumda degil. Ananesi calisiyor. Bakici istemem. Lutfen bi yorum yazin acaba yasimdan dolayi daha fazla ikinci cocuk icin beklemesem mi? Yasim genc olsa hadi neyse de. Krese ilk baslarda onunla gidip geleyim diyorum alisana kadar.
Tatlim 2.5 yas sanki kres biraz kucuk degil miii 😌 Bence 3 yasini bekle... Ayricaa bence bakici istemiyorsan (calistigim zamanlar ben de bakiciya guvenemiyordum) taniyip guvendigin birinden yardim isteyebilirsin 😍😍 2inci cocuk icin de cok beklemene gerek yok tatlim hazirsan yap bencee :)) Yasinda genc meraklanma :)))

merhabalar canım, çalışmak zorunda değilsen bence hemen 2. çocuğu düşünmelisin yaş ilerledikçe insanın tahammülü sabrı azalıyor maalesef, eğer ki düşünmez işe başlamayı tercih edersen de güvenebileceğin evine gelebilecek bakıcı olursa daha iyi olur kanaatindeyim çünkü benim oğlum tam 3 yaşında kreş başlamak zorunda kaldık 1 sene oldu ama hala alışamadı, okulu sevmiyorum diyor özellikle kış aylarında karanlık soğukta çocuğu çıkarıp götürmek işkence oluyordu hem bana hem çocuğa

Bilemedim napsam once oyun gruplaryla baslasam diyorum

Back
X