- 23 Mart 2015
- 192
- 67
Lutfen yardim 2,5 yasinda cok zeki aktif uyumlu sosyal insanlarla diyalogu mukemmel bi oglum var fakat benim sikintim oglum onceleri babayi gorunce beni unutuyodu anne sen git ben babayla durcam diyordu ozamanlar sik gormuyodu babasini evdede ben kuralci oldugum icin butun anneler gibi normal goruyodum bu durumu ha bu arada kuralciyim Ama ayni zamanda coookk serbest bi anneyim mesela istedigi gibi oynar kirlenmis dokmus sacmis hic onemli degil gelisimi icin hersey serbest sadece kurallar olmasi gereken yerde misal odasini özgürce dagitip istedigi gibi oynayabilir Ama sonunda eskisi gibi toplanmasi gerektigini bilir oyun icin Parka gittiiysek 1 Saat dediysem Eger ve doldugunda hadi diyince uzamiycani bilir istisnalar disinda kisacasi hayiri sadece sinirini bilsin ve kendiside hayir demeyi ogrensin diye kullaniyorum..asil sikintim suan surekli Ama surekli Baba en ufak biseyde Baba diye agliyo mesela biz bu hafta sonu onu babannesine biraktik seminere gittik 3 Gun dun aksam aldik ozledinmi bizi diyorum babayi ozledim diyo uzuldum diyorum beni ozlemedigin icin ozür dilerim anne bidaha yapmicam diyo Heeeppp ayni Ama cok uzuluyorum diceksiniz seni cok gormuyo kuralcisin baskasi dolduruyo musade et rahat olsun kural koyma bi zmn gozlemle seninle zmn gecirsin vs.ama inanin yapmadigim yok cocugumla ben anlatiyim yorumu size birakiyorum..dogdugunda 4 ay boyunca gazi vardi 4 ay boyunca tuvalete bile onunla gittim anne kokusundan mahrum kalmasin bi an bile daha cok kucuk ozguven yerlessin diye guven duysun diye.her ilkini Tel elimde gezerek bekledim hayatta biseyleri en iyi basarabilsin diye hep Ona odaklandim oyunlar olsun tiyatrolara gideriz at binmeye yuzmeye bisiklet surmeye cocuk gezikeri daha birsuru Sey surekli beraberiz ve her daim onunla ilgilenirim gurur da duyuyorum cunku egitimi icin ugrastigim seylerin sonuclarinida aliyorum bu arada babayida artik sIk goruyo yanina goturuyorum yuvadan sonra..Ama anlam veremiyorum neden beni yok sayiyo nerde yanlis yapiyorum fikirlere ihtiyacim var..hakkinizi Helal edin lüften uzun oldu