2 aydır her gün ağlıorum...

PaSSioNn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
148
0
37
Merhaba kızlar;
Anlam veremiorum bu olanlara...Lütfen fikir verin..
Bir senelik bir ilişkim vardı...Herşey çok güzeldi,üstüme titriodu.Kendi aramızda yüzük taktık..Ailesiyle tanıştırmak ve ailemle tanışmak için can atıodu.Zorluodu hatta.Asla bitmeyeceğini düşünüodum.Ve herkes imrenerek bakıodu ilişkime.Çok değer veriodu.Mezun olacağı için balosu vardı ve sensiz gitmem diodu.Sonra zaman geçtikte kıvırmaya başladı.Senle gidersem dışarıya çıktığımız bi gece olcak,senle ilgilenmek zorunda kalcam orda dedi bi gün.Ve birlikte finallere çalışıoduk o gün.Ben saatlerce ağladım,hatta ilk kez ağladım yanında.Sonra gitti ve aramamaya başladı,hep ben aradım,resmen kovaladım.O her defasında bi bahane buldu.5 dk yanımda durdu,durmadı.Bu arada son senesi ve 5 dersten kaldı.Bu yüzden beni suçladı,oda aileside.Sonra bi gün ayrılmayı düşündüm ama vazgeçtim affedebilcekmisin beni dedi.Herşey düzeldi dedim.Teline baktım o gün.Eski kız arkadaşını kaydetmiş.Bu kim dedim?Ne yani eski kız ark.mı sandın dedi,yemin etti hatta.Sonra onun olduğunu öğrendim turkcelle msj attım.Tabi hemen aradım hesap sordum.Kızın erkek ark. varmış hal hatır sormak için arckmış.Telini ortak ark. vermiş.Okul bitti ve bana defalarca bu ayrılık bize iyi gelcek,hayatımdaki zorlukları düzeltcm,ilişkimide düzeltcm dedi.Ama ben ailemin yanına geldiğimde 3 gün güzelse 4. gün herşey kötü oluodu.Ailesi baskı yapıodu.Aradığımda meşgule atıodu,bana müsade et herşey daha kötü olcak yoksa diodu.En sonunda dayanamadım ayrıldım ama senin yapmaya çalıştığın bu diyerek.Bana bi cvp bile yazmadı.15 gün geçti üstünden uzun bi mail attım.Sonra bana bende ne yazcağımı bildiğimde cvp yazsam olur mu dedi?Ve ona yakın olmak için oynadığı online bi oyun vardı ona girdim.Söyledim de.Beni orda buldu.Yardım etti felan.Çocukça şeyler.Ordan konuştu felan.Sonra ben bi gece facebooku karıştırırken arkadaşımın hesabından onu gördüm.Eski kız ark.da eklemiş.Ama profil resmine manzara resmi koymuş.Ve bende oyunada girmedim ondan sonra.O kızla birlikte sanırım.Bunun başka bi açıklaması yok :bbo: ama neden benle oyunda konuşmaya devam etti?Çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın :kedi:
 
o kızla birlikte olduğunun garantisi yok.
ama aklını karıştıran biri veya birileri var bu kesin.
sadece zaman verelim diye ilişki bitmez,
muhtemelen aklı o kızda olabilir şuan.
bence hiç peşine düşme.
aksine takmıyor gibi davran. erkeklere bu tür davranışlar daha çok koyar.
eğleniyor gibi gözük, msnde ona inat iletiler falan yazma.
silelim birbirimizi falan derse ,sen sil bence durmanın sakıncası yok, de.
unuttuğunu düşünsün, takmadığını hissettir.
ne olacak canım,30 yıllık evlilikler bitiyor falan de.
konuyu açmaya çalışırsa, (ilişkiniz konusunu) bu konuda konuşmak istemiyorum artık de..
sinir oldum bu çocuğa ben.
dediğim gibi muhtemelen aklını karıştıran birileri var. sen de ezdirme kendini o yüzden.
 
ıki ay boyunca yaptıklarını anlatsam daha çok sinir olursun canım.Ama kendime kızıorum.Resmen benimle oynadı,dalga geçti ve bende buna izin verdim.O müsade et dedikçe ben aradım,yalnız kalmasın dedim bu kadar derdi varken.Ama benden gizli face açması we o kızı eklemesi aklımı başıma getirdi.Bu kadar büyük sözler verip böyle ortada bırakması onu tanımama iyi fırsat oldu.Ben ayrıldığımda msnine msn adresimi sildim,şifrelerimi değiştirdim.Ne kadar ciddi olduğumu,beni kaybedeceğini anlasın istedim ama cvp vermek yerine şifrelerini değiştirmekle yetindi..Okul açılınca ne olck bilmiorum.Bu yaptıklarını yüzüne vurmak istiorum,içim nefretle doldu.
 
anlıyorum seni cnm ama günlerce ağlamana değecek bi adam yok karşında kendinde diyorsun iki ay boyunca yaptıkları çok sinir bozucuydu,işte beni aramadı,dalga geçti vs. nefretini noktasına kadar maile yaz ve gönder bana kalırsa kusura bakma ama adam değilmiş bu çocuk seni kaale almayanı sen hiç alma okul açılıncada yüzüne bile bakma bence ,ooo erkekler ne sözler verir .....gözyaşlarına yazık kendini bu insan için harap etmeye değmez bende 6 ay oldum ayrılalı hala unutmadım ama artık ağlamıyorum hani derlerya ağlamaya değecek olan insan zaten ağlatmaz diye çok doğru yerimseniben
 
Evet canım,asla değmez hemde.Bunu gösterdi bana saolsun.Kendimi hazır hissettiğimde maili atcm.ınşallah benim çektiklerimi çeker dua ediorum..Ağlamamın sebebi artık kendim için.Nasıl bu kdr aptal olabildim,görmemezlikten geldim die..
 
Evet canım,asla değmez hemde.Bunu gösterdi bana saolsun.Kendimi hazır hissettiğimde maili atcm.İnşallah benim çektiklerimi çeker dua ediorum..Ağlamamın sebebi artık kendim için.Nasıl bu kdr aptal olabildim,görmemezlikten geldim die..

Aşk insanı kör ediyor hemde nasıl ,çantada keklik hesabı yapıyorlar ...kör aşık hala herşeye tamam demeye devam ediyor ,baksınlar şimdi başlarının çaresine mutlu olsunlar başka bişey demiyorum :teselli:
 
bencede kafasını karsıtıran biri var sanki iki arada kalmıs gibi geldi bana bence bırak gitmek isteyen gider aslada yüz verip konusma anlasın onsuzda mutlu olabilidğini
 
Hep derim taparsan teper, tepersen tapar diye, valla git ondan iyisini bulursun sen canım. ınan bazen iyi insan olmak iyi kız, iyi kızarkadaş olmak gerçekten yaramıyor. Hayırlısı olsun çok üzerine düşme. Kafanı dağıt hayatının merkezi o olmasın. Diğer kızla birlikte olduğunu düşünmüyorum ama belli ki kafası ya ailesinden ya derslerinden yada başka bişeyden dolayı karışmış erkek arkadaşının. Akışına bırak dönerse dönsün. Yoksa bırak. Belki belli bir zaman sonra o istese sen istemeyeceksin kim bilir. Allah yardımcın olsun güzel arkadaşım.a.s.

Diğer mesajlarını da sonradan okudum erkekler hatalarının ve SALAKlıklarının yüzlerine vurulmasından nefret eder. Sen ona kinle nefretle bakmak yerine gül geç okul açlınca. Süslen püslen ve içtenlikle gülümse adama :) Hiç önemi olmadığını sanki hayatında hiç yokmuş hiç olmamış gibi hissetsin kendini :) ınan bana bu onu daha çok sinir eder, acıtır pişman eder sonra da derki ben bu kızı niye kaybetmişim :) yaşasın kötülük senden hiçbirşey kıymetli değil tatlım bunu unutma. :) a.s.
 
Özünü yitirip çevresine aldandığı için onun adına üzülüorum.Yaptığı tercihten bi gün pişmanlık duyar umarımda anlar onurun,erkekliğin,ahlakın ne demek olduğunu..Benim,ailemin ve dostlarımın da ahını aldı.Oyunda benle konuşuodu.Artık oyuna girmiorum.Benden haber alabileceği hiç bi yer yok artık..
 
Esra'cım zaten bu kdr üstüne düştüğüm ve asla onsuz yaşayamayacağımı belli ettiğim için böyle oldu..Bunu kullandı.Bi gün dönerse eğer ki bunu çok istiyorum asla barışmayacağım.Dediğin gibi beni görmesini istiorum.Onun için vazgeçtiklerime tekrar sahip olunca ve beni öyle görünce eminimki içi sızlayacak.Keşke son senesi olmasaydı canım.Okulu bitti onun.Benim son senem bu sene.O yüzden göremeyecek beni..Biliorum bu çok kötü bişey ama inş. 1. ve 2. dönem birer dersten kalırda görür gününü diorum.Bunu demeyi kendime yakıştırmıorum ama bu güne kadar yakışan şeyleri yaptımda ne oldu?
 
o kızla olup olmadıgını bilemessin cunku tam olarak elinde bişe yok canım uzaklık hep sorundur ilişkilerde benim 3 yıllık ilişkim bu yüzden bitti daha yakın bi zamanda yürümedi dedin gibi 3 gün iyiyse 4 gün kötüydü onun kafasını karıstıran bazı seylerde olablir cunku erkeklerin kafası karısınca kacarlar görüşmek istemezler bunuda unutma sakın canımm :teselli::teselli:
 
Şuan 5 kalın hukuk kitabıyla uğraşıodur.Yarın sınawları başlıo.aklının ucuna bile gelmem biliorum.Okul açılınca aynı şehirde olucaz.ınşallah karşılaşırızda görür ne kdr güçlü olduğumu,olmasamda..bunu bilemeyecek artık..Canım o karışıklık geçerde beni ararsa ozmn devran döncek...Ayrıldıktan sonra seni aradımı,çabaladı mı canım?
 
tabiki hayır ben msne girdiysem yazdı girmediysem aramadı msnde bikes onu özledimi sölicektim sevdimi sölicektim sonra konusalım dedi bende sustum tamam dedim bidahada sölemedim degmiceni anladım baskada bi cabası olmadı farklı sehirlerdeydik biz internetten tanıstık sevdigini sölüordu agladı bikackes ama peşinden gittim kac kes o benim için hiç gelmedi bikac kvgada ben kimse için gelmem dedi onuda sindirdim sindirdim öle seler varki yazsam ohooo :) o yüzden hiçbirni hatırlamak istemiorum cunku cok yoruldum artık
 
Benimde sindirdiğim çok şey oldu,o yüzden çok iyi anlıyorum.ıllaki yorulmamız gerekiomuş arkadaşım.Yoksa anlamıoruz.Ben yaptığım fedakarlıklara,aldığım sorumluluğa yanıorum..
 
yanına kar kalıyormu peki hayır hiçbişi kalmıor kar olarak cunku güsel gunlerin sana üzüntü olarak geri dönüyor böyle kahrediorsun kendini işte canım ama böyle zamanlarda ailenle cok vakit gecir cunku onlarla vakit gecirmekcok büyük psikolojik destek cunku ben 3 yılda onların degerini unutmustum ilgilenmez olmustum kuzenlerim amcalarım kısaca tüm ailem yeni yeni gözlerim acılıo ama cekmem gereken acı cok büyük Allah yardımcım olsun seninde öyle
 
cnmmm vallaaaa bencee onunla konuşmak için hiç ugraşma o dönüp dolaşıp sana gelecekk öle düşünüyorumm..eger dönmese bile hiç üzülme zararın neresinden dönersen kardır hesabı...
 
Ailemleyim şuan,bana çok destek oluolar.Ama inanıorum ki zamanla geçicek herşey.Seninde geçicek.Teşekkür ederim canım.Allah hepimizin yardımcı olsun..
 
Nemcim facebookta eski kız ark.nı eklediğini görünce bnm için herşey bitti zaten.Oyundan konuşuoduk onuda bıraktım.Bi gün geleceğini biliorum,buna inanıorum bende.Ama olurda gelmezse gerçekten hiç değmezmiş yaptıklarıma..
 
X