Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 2 aylık bebeğimin yanaklarında alnında ve çenesinde kızarıklık ve kabarcıklar oluştu. yardımcı olun lütfen çok üzülüyorum haline yüzüne baktıkça canım acıyor
Canım eğer emziriyorsan sütünden sür. Sık sık duşaldır. Islak mendil kullanma ve gül suyuyla da silebilirsin:) geçmiş olsun canım. Baba sakallıysa öpmicek. Hatta kimse öpmesin. Asıl sebep o oluyor.
arkadaşlar 2 aylık bebeğimin yanaklarında alnında ve çenesinde kızarıklık ve kabarcıklar oluştu. yardımcı olun lütfen çok üzülüyorum haline yüzüne baktıkça canım acıyor
Benimde bebeğim dediğin gibiydi Dr alerjik egzama dedi kortizonlu bi krem verdi onu sürünce geçer gibi olup bırakınca tekrar geliyordu biri Oriflame tender kremini tavsiye etti kullandım biri de 40 ında adetli biri bakmış tekrar adetli biri yıkarsa geçer dedi ben onuda yaptım ertesi gün yüzü epeyce duzelmisti neyin yaradığını bilmiyorum ama çocuk kurtuldu şükür