• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebekle boşanma

2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
Kanıtlarını kaybetme de... Tazminat ve nafaka için. Boşannazsan çocuk bu ahlaksızlığa şahit olup normal bulacak, bari onu düşünün.Allah yardımcınız olsun

3.gunu ogrensem 4.gunu bosanma davasini açmıştım...Emin olun tekrar affettigiiniz zaman bu sefer çocuk büyüdü çocuğun ihtiyaçları vs.birakamayacksiniz şimdiden kaçın kurtulun çocuğunuzu da alın tek saçının teline mahrum bırakın.Cok büyük bir saygısızlık daha otesini söyleyemiyorum.
Ayy bir de kiz eve gelmiş tuttuğum gibi yolardım o ikisini...ki asla yapım böyle değildir ama şu an ben bile çok sınır oldum sizi düşünemiyorum.Hayatinizi zehir etmeyin.En ağır tazminat davasin ida acın bir yandan kadına da acabilirsiniz bu arada sizi ve çocuğunuzu mağdur ettiği için.Ablam ayni durumdaydi ve kazandı bu davayı

2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
Ne intikamı
Sizde mi aldattiniz :) ?

Davayı açtım günü de aldım keşke önyargılarımız olmasa ☺️
Onyargi değil inanın..
Buna benzer durumlari hepimiz zaman zaman yasayabiliyoruz çünkü.
Ve tecrübeyle sabit🤗tabi istisnalar kaideyi bozmaz sizin gibi ...Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah AMİN🤲

Aldatılmak gerçekten çok kötü bir duygu ilk seferinde dediğim gibi neden ikna oldum bilmiyorum herkesin hayat görüşü farklıdır ben genel de kimseyi yargılamam büyük konuşmamaya dikkat ederim. Ama son 6 aydır hamile olman sebebiyle ailem de biraz değişik sakin kalmak süreci atlatmak istedikçe battım. Ve delil toplamak istedim topladım da. Çocuk konusuna gelince dediğim gibi sanırım bir daha yapmaz diye düşündüm. Evliliği kurtarmak için falan değil çünkü gerçekten mükemmeldi dışardan bakıldığında. Öğrendiğim de değişti gittikçe değişti süreci kendimce mantıklı yönetmeye çalıştım. Dediğim gibi dipteyim ama çıkarım kendimi biliyorum. Nerelerden çıktım burdan da çıkarım ama bazen insan dertleşmek istiyor amacım buydu buraya yazarken ayrılmalımıyım diye sormak değil birde tabi bi başkasının hayat sorumluluğunu yüklenmek istemiyorum belli başa çıkan yöntem bulan olmuştur dedim.
Ama sanırım burası yanlış yer herkese teşekkürler

Öncelikle bende aldatılan bir kadın olarak geçmiş olsun diyorum ve size yazmak istedim. Allah yardımcınız olsun. Bende hikayemi yazdığımda bazıları yargıladı bazıları bana çok güzel destek oldu. Her açıp yorumlara baktığımda içim rahatlıyor kendimi güçlü hissediyordum. Sizi çok iyi anlıyorum...

Aldatılmak dünyanın en kötü en kötü duygusu birde eşinizin uzun süre birliktelik yaşadığı ve kadına bağlandığını bilmek daha da acı ve daha da kötü bence.. Bunun hafifletilecek bir durumu yok ama benimde başıma geldiğinde eşimin ayaklarıma kapanıp ben hata ettim sen etme demesini çok beklemiştim. Çünkü filmlerde genelde öyle oluyordu :) sanki ...

Ben bir kez değil tam 3 kez affettim. Hemde aynı kadın olduğunu bile bile... Çünkü eşimin benden başka bir kadını seveceğine inanmıyordum inanmak istemiyordum. Taki artık gözlerini bana dikip ben onu seviyorum, ben onu seviyorum deyinceye kadar....

Sizin hikayenizde bence bebeğiniz siizin için muhteşem birşey.. Ben anne olamadım 15 senemi verdim. Şimdi yaşım 40 .. hayatta en çok anne olmak istemiştim :( benim hem hayatımı , hem anneliğimi elimden aldılar..

Lütfen ve umarım affetmezsiniz yavrunuza sımsıkı sarılır ve muhteşem bir hayat yaşarsınız...

Acil boşan geç bile kalmışsın

Öncelikle bende aldatılan bir kadın olarak geçmiş olsun diyorum ve size yazmak istedim. Allah yardımcınız olsun. Bende hikayemi yazdığımda bazıları yargıladı bazıları bana çok güzel destek oldu. Her açıp yorumlara baktığımda içim rahatlıyor kendimi güçlü hissediyordum. Sizi çok iyi anlıyorum...

Aldatılmak dünyanın en kötü en kötü duygusu birde eşinizin uzun süre birliktelik yaşadığı ve kadına bağlandığını bilmek daha da acı ve daha da kötü bence.. Bunun hafifletilecek bir durumu yok ama benimde başıma geldiğinde eşimin ayaklarıma kapanıp ben hata ettim sen etme demesini çok beklemiştim. Çünkü filmlerde genelde öyle oluyordu :) sanki ...

Ben bir kez değil tam 3 kez affettim. Hemde aynı kadın olduğunu bile bile... Çünkü eşimin benden başka bir kadını seveceğine inanmıyordum inanmak istemiyordum. Taki artık gözlerini bana dikip ben onu seviyorum, ben onu seviyorum deyinceye kadar....

Sizin hikayenizde bence bebeğiniz siizin için muhteşem birşey.. Ben anne olamadım 15 senemi verdim. Şimdi yaşım 40 .. hayatta en çok anne olmak istemiştim :( benim hem hayatımı , hem anneliğimi elimden aldılar..

Lütfen ve umarım affetmezsiniz yavrunuza sımsıkı sarılır ve muhteşem bir hayat yaşarsınız...
Son durumunuz nedir? Boşanabildiniz mi?

Back
X