Öncelikle bende aldatılan bir kadın olarak geçmiş olsun diyorum ve size yazmak istedim. Allah yardımcınız olsun. Bende hikayemi yazdığımda bazıları yargıladı bazıları bana çok güzel destek oldu. Her açıp yorumlara baktığımda içim rahatlıyor kendimi güçlü hissediyordum. Sizi çok iyi anlıyorum...
Aldatılmak dünyanın en kötü en kötü duygusu birde eşinizin uzun süre birliktelik yaşadığı ve kadına bağlandığını bilmek daha da acı ve daha da kötü bence.. Bunun hafifletilecek bir durumu yok ama benimde başıma geldiğinde eşimin ayaklarıma kapanıp ben hata ettim sen etme demesini çok beklemiştim. Çünkü filmlerde genelde öyle oluyordu :) sanki ...
Ben bir kez değil tam 3 kez affettim. Hemde aynı kadın olduğunu bile bile... Çünkü eşimin benden başka bir kadını seveceğine inanmıyordum inanmak istemiyordum. Taki artık gözlerini bana dikip ben onu seviyorum, ben onu seviyorum deyinceye kadar....
Sizin hikayenizde bence bebeğiniz siizin için muhteşem birşey.. Ben anne olamadım 15 senemi verdim. Şimdi yaşım 40 .. hayatta en çok anne olmak istemiştim

benim hem hayatımı , hem anneliğimi elimden aldılar..
Lütfen ve umarım affetmezsiniz yavrunuza sımsıkı sarılır ve muhteşem bir hayat yaşarsınız...