Bebek Beslenmesi 2 aylık bebekte kaka sıklığı??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
Kızlar yenidoğan bebeğim var bikaç güne iki aylık olcaz bebeğim 2-3 günde bir kaka yapıyor ama oldukça fazla yapıyor iki bez birden batıyor. Normalde hergün bikaçkez mi yapması gerek acaba doymuyormu diye düşünüyorum

Benim kızım da 2 ay 10 günlük günde iki kez kaka yapıyor bir sabah bir de akşam,6-7 kere de çiş,her bebek farklı olabiliyor kimi günde bilaç kez yaparken kimi 2 güne bir yapıyor.kilo alımı ve boy uzunluğunda sorun yoksa doyuyor demektir ama yine de bu durumu doktorunuza bir söyleyin.bu arada anne sütüyle mi besleniyor?

Ha bu yaptığında eğer katı değil de normalse endişelenecek bir durum yok,doktorumuz bize bebekler de yalancı kabızlık olabileceğini söylemişti,gün aşırı değilde toplayııp 2-3 güne bir yaparlar ama bezden taşar demişti:)karın kaslarının zayıf olmasının ve yatarak yapmasının etkisiymiş,güçlendikçe düzelebiliyormuş:)

Benim kızım da 2 ay 10 günlük günde iki kez kaka yapıyor bir sabah bir de akşam,6-7 kere de çiş,her bebek farklı olabiliyor kimi günde bilaç kez yaparken kimi 2 güne bir yapıyor.kilo alımı ve boy uzunluğunda sorun yoksa doyuyor demektir ama yine de bu durumu doktorunuza bir söyleyin.bu arada anne sütüyle mi besleniyor?
Evet cnm anne sütüyle besleniyor ama hergün yapmıyor işte 2 günde bir yapıyor ama bezden taşcak gibi çok yapıyor bu seferde doktorumuza sorcam bakalım

Hergün günde 2 3 kez yapıyor bebeegim.degisebilir.cok ilginçtir 4 aylık oldu gaz sancısı sadece 2 kez oldu bende onu merak ediyorum.bagirsaklar iyi çalışıyor heralde.

X