Merhaba arkadaslar,konuma yazan ilgi gösteren kisilere cok tesekkür ederim,haftasonu cok yogundum ve esim hep evdeydi yazamdim.Pazar günün belki de benim acimdan bi dönüm noktasi oldu diyebilirim.Gün aslinda gayet sakin gecti,ta ki gece yatana kdr sonra ben bayagi kötü oldum aglamaya basladim,bu sefer nefesim kesildi resmen ara sira,ve yarim sa 1 sa icinde inanilmaz dercede sisti ,gözlerim torba torba oldu.Önceden halimi görüp noldu nie agliorsun diyen insan ,simdi direk sarilip ya da senin icin cok daha zor biliyorum dedi.Ben de yine hickirarak konustum en zoru da dedim hani oturup konustuk ya ayrilacagiz söyle falan diye,o dedim canimi cok yakiyor,cunku dedim suanda bu evdeyim,ya da esyalrimla ama sonrasi belli degil,acaba 1 sene sonra nerde ve ne yapiyor olacagiz dedim.
Ben dedi seni mutsuz ediyorum buna hakkim yok dedi,farkindayim iyice artik,biz bunun icin evlenmedik,bööyle sürekli aglamak ,bilmiyorum dedi belki de böylesi hayirli olur bizim icin dedi.Ben de dedim ki eger birgün biterse tek diyecegim su olacak,beni sevmedi.CÜnkü dedim Sevgi varsa her yolu denersin,sabredersin,muhakkak birseyler yaparsin dedim.Hayir tabiki seni seviyorm dedi,sevmesem ben neden evlenyeim dedi.Bak ben 36 yasindayim dedi benim icin de cok zor olacak dedi,ne kadr mutsuz olacgimi,seni kaybettigim icin pisman olacgimi biliyorum dedi,ailemin ,arkadslrimin neler diyecgni,siz tulliple ne güzel anlasiyordunuz niye böyle oldu diye soracklarini . Ben de dedim ki madem simdiden pisman olacagini biliyorsun ozman neden elindne geleni yapmiyorsun,biliyorum senin de vicdanin rahat olmucak hep diceksin,daha Dogru Düzgün bir doktora bile gitmedm,hicbisey olmadi diye.Bunun pismanligiyla gerckten yasayabilecmisin dedim.
Ben dedi artik kendime yetmiyorum,bu lanet ise takili kaldim mecburum,artik dedi is de bulamam baska,geldim akc yasima,mümkün degil zaten bircok basvuruda da bulundum ama olmuyor hepsinden red geldi bana dedi.Maddi sikinti bir yana isnden dolayi kaynaklanan cok büyük bir manevi sikintisi oldugnu,daha dogrusu bence gerckten depresyonda oldugunu anlamis oldum böylece.Gelecgine karsi o Kadar karamsar ki,hicbisey istedigim gibi olmuyor ve ben artik cok yoruldum dedi bana.
Ilk doktora gittiginde de tüm olanlari anlatamamis,sadece demiski 3 aydir esimle hicbirsey yasayamiyorum,söyleyemdim dedi en basindan beri hicbirsey yasamadik die.Ona sadece sorunumuz icin degil,kendi psikoljisi icin de psikooga gitmesini önerdim,bana psikolog ne ypabilir ki,reeli ne kadr degistirebilir dedi,benim mutsuz isimi degisterbilir mi dedi.O kadarumutsuz bir insana dönüsmüs ki,karsimda 2 uni bitirip master ini yapan bir mühendis var ama psikolog ne ise yarayackki dior bana.
Pazar gününden beri aramizda daha Garip bise olustu,olumlu pozitif bir enerji gibi,sanki üstesinden geleckmisiz gibi bu osrunun cunku ben yilmak istemiyorum hala,sonunda ayrilsam bile icim rahat olsun istiyorum,elimden geleni yaptim diyebilmek icin,bir arkads yazmsiti,bir cift bosaninca ars titrermis diye,kolay mi öyle bir aileyi silmek,belki de cok mutlu olablirdik elimden geleni yapsaydim pismanligi öyle hafife alinack bir yük mü ki?
Annem bu hafta geliyor bilirosnuz ki,bir arkadsinda yazdigi gibiister istemz esime tavir alacak,ve ben cinseligin c si ile ilgili en ufak bise konusmdim annmle bugune kadr,cok kapaliyim bu konulrda,o da konusmadi tabiki,sadece otele gittigmiz aksam yani dügün gecmizde bir baktim ki ne olur ne olmaz die,iki parca bez koymustu cantama,ne söyledi ne sonrasini sordu,atamadimd a onlari hala da bende

((Anneme söylemek hem beni rahatlatack belki ama ayni zamanda da pandoranin kutusu gibi yasanck ne varsa sacilack ortaya.Ok yaydan firlamis olack bir kere,belki de dayanamayip babama anlatacak,hatta hic dayanmyip sen beim kizimla bu yüzden mi evlendin deyip Hazir yüzyüzeyken esime catacak ben de bilmyiroum.Ve tabiki her anne gibi cok üzülecek,artik tansiyonu kaca firlar ben bilemiyoruu bile.
Evet elimde hicbirsey yok esimi savuncak cinsel anlamda,sadece o bir gece haric arkadaslarimizda oldugumuzun disinda,ama hala bi tarafim eskiden bu Adam mutlu normak psikoljiis düzgündü ve bu yöndende hersey normaldi diyor,belki umut var diyor,ama bos bos bekleyerek degil bu kez cidden uzmanlara giderek konusarak en azindan bir seyler yaparak.Bir yanim da niye böyle yipraniyorsun tullip belki de ayrilmaniz hayirlisdir,evet bosanmak da kolay degil,ama belki de sen böyle fedakerlik yaparak kaderini zora sokuyosun,belki de bu Adam coktan cikti kaderinden diyor.Icimde iki ayri tullip,ikisi de birbiriyle savasiyor,benim tek bildigim ise esimi gercekten sevdigim ve onun da beni sevdigi, ama naparim yoluna girecekse bile nasil yaprim hic bilmiyorum,ve ona da dedim bu kdr didindim 10 ay olack artik nerdeyse 9 da bitti bitiyor,bari sonu iyi olsaydi,ona da raziyim ben,derim ki ne zor zamanalrdan gectik senle biz,ama neyseki halloldu hepsi.Gelecegimi de de evliligimin akibetini de bilmiyorum.Allah ikimizin de yardimcisi olsun!