Allah bu derdi düsmanima dahi vermesin,kimse bilmez gercekte kimin ne yasadigini,ne sanslisin hem okuyorsun hem geziyorsunuz,esin cok iyi bir insan,cok yakismissiniz diyorlar,bekarlar ne güzel evlendin yuvani kurdun ,yasitlarim coluk cocuga karisti ben daha evde kaldim diyorlaar,annem zavllaim ne bilsin planlar yapior gelecgmizle ilgili,bebegi yeni olan cift ise cok da geciktirmeyin Yas da önemli diyor,bense gecen hafta gittigimiz bir dügünde uzaklara dalip dalip gidiyorum,benim de hayallerim geliyor aklima,benim de o Beyaz gelinligi giydigim an,elime yakilan kinam geliyor,hersey..Geline bakiyorum ne Kadar mutlu,ben de gelin oldum ben de nasil mutluydum..
Evliligim yürmuyor diye baslik atmis biri,bir digeri evliligim catirdiyor diye,bense düsünuorum benimki evlilik bile degil,ev arkadasligi resmen,böyle bir eziyet var midir ki,evliligm sallantida hatta devami gelmicek büyük ihtimalle,ben yapamiorum cunku bu sekilde,o ise ben de ney nasil olacak bilmiyorum dior,biz nerde yanlis yaptik dior..
Olmuor icime sindiremiyorum,esim kelimesinin ici ölesine bos ki,canimi acitor,yatak odasi sadece uyku demek bizim icin,baska hicbirsey.Evin her tarafinda dügün fotolarmiz albümlerim..Eksik hissediorum kendimi tuhaf,yarim yamalakmis gibi hayatim,evliligim,ruhum,yasantim,yasadiklarim ve hatta yasamadiklarim..Evet evlilik kolay degildi,ben hep icimden dedim ki toz pembe bir dünya degil bu sorunlrmizda olacak belki cok büyük sorunlar,ama bu öyle birseydegil ki,birine anlatmayi cok isterdim,ama ertesi günde unutsun hemen,cunku sorup durmasin e noldu diye.
Aynalara bakiyorum,zaman gecior,gencligim akip gidiyor resmen ellerimden ,bir arkadas demis ki,seni kaybetmekten korkmuyor cünkü,bunu ben de bilmiorum,neyine güveniosun dedim,,düsüncen tullip tabiki cekicek anlayis göstericek bana mi ,neler gecior kafandan..Vevap yok sessizlik,son iki gündür yine ufak tefekte olsa konusuodum,belki de bosuna ugrasioruz tasima suyla degirmen dönmuor ki diye,amasimdi bu son kaza masrafi herseyi daha da altüst etti,belki konusamaycz bile ,az para da degil bende farkindayim 6000 tl sonucta bu,ki para biriktiriorduk yeni araba alacaktik,cok kötü oldu.Sanki dipsiz bucaksiz bir kuyunun icindeyim,yaklasan aci sonu görüyor gibiyim............