konunu baştan beri sessiz takip ediyordum yazmaya karar verdim.Durumun zor canım.Hele de eşinin bunun için çabalamaması çok kırıcı.Eşin senin gibi iyi huylu biriyle evlendiği için çok şanslı.Çok naif,ne konuştuğunu bilen bir insansın ayrıca çok sabırlısın.Bu senin büyük bir imtihanın sonunda umarım kazanan sen olursun.
Sana örnek vereyim bir komşumuz vardı.Ben çocuktum o zaman çok güzel bir düğünle severek evlendiler ancak aynı sizin durumunuz gibi 1 yıl hiçbir şey yaşanmadı ve ayrıldılar.Sonra karşısına bekar birisi çıktı maddi olarak çok iyi değildiler.Evlendiler.2 çocuğu oldu ve eşi işinde çok yükseldi zengin oldu.Anlatırdı abla nerden nereye geldim diye.Çok mutlu şimdi.
Sen inşaallah çok mutlu olursun.Dersine yoğunlaş canım.Ona sarıl.Bu durumu da artık önemsemiyormuş gibi davran.En değerli sensin kendin için iyi olmalısın.Ramazan hürmetine Allah hakkında hayırlısını versin.Sevgiler.
cok tesekkür ederim ecetuba84 güzel dileklerin icin,komsunuza da cok sevindim ne mutlu ona ki hayatini tekrar kurmus,benim ise akibetim belli bile degil,hakkimda hayirliis artik.