Arkadaslar evet annem geldi,farkettiigniz gibi cok da giremiyorum,ya da ayri ayri cevap yazamiyorum,alinmayin lütfen.Annem geldi ama henüz hicbirsey söylemedim,suanda söyleyecek hali de bulamiyorum kendim de.Annem yanimda cok mutlu telefonda fln konusrken bile kizim evlendi yanindayim falan diyo tanidiklara,hicbiseyden haberi yok,onun bu ttail günlerini ona zehir edemicem,zaten beklediigm kdr bekledim,annem söylemek bnei rahatlatmicak kisa vadede,burda yüyüze bakiyoruz.Ama bu demek degil ki ben herseyi unuttum, ve günlük güneslik,gece kendi odamiza gecince baslior benim izdirabim annem yan odada uyurken,süzülyor yaslarim gözümden,bir de ayrilan bir komsumuzun kizi vardi o da 2.evliligni yapmis onu anlatti bana,ne Kadar da zor diyor insanda ayni heves kalmaz bile falan,ben de anne öyle deme dedim hayirlisi olsun dedim herseyden önce,bir de bir tanidik var 39 yasinda ve hic evlenmedi,yakinda olacak dügünüonunla ilgili konusnca yine dedim anne herseyin hayirlisi,erken evlenmek marifet degil,sürmesi önemli.
Esimleyse aramiz limoni gibi,ister istemz annem böyle kizinin süper bir evliligi var damadim söyle de böyle de düsününce ben de oldukca etkileniorum,dün mesela o yatagin bir kösesinde ben bir kösesinde uyudum,zaten Sabah kalkip ise gidior,biz de annmle evde kalip kahvalti yapip disari fln cikiyoruz.
Durumlar böyle arkadaslar simdilik,firsat buldukca girecegim kk´a , destegini esiregemeyenlere tesekkür ederim.
Esimleyse aramiz limoni gibi,ister istemz annem böyle kizinin süper bir evliligi var damadim söyle de böyle de düsününce ben de oldukca etkileniorum,dün mesela o yatagin bir kösesinde ben bir kösesinde uyudum,zaten Sabah kalkip ise gidior,biz de annmle evde kalip kahvalti yapip disari fln cikiyoruz.
Durumlar böyle arkadaslar simdilik,firsat buldukca girecegim kk´a , destegini esiregemeyenlere tesekkür ederim.
Son düzenleme: