- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
ben de konunu bilip ilk defa yazanlardanım,artık bizim bile canımıza tak etti bişeyler yazmak gerek dedik sanırım.
sana bir örnek verceğim. kuzenim çok güzel alımlı bir kadın.eşi de bi o kadar yakışıklı düzgün bir adam. mutlu ve uzun bir ilişki sonrası evlendiler.7 sene evli kaldılar. dışardan o kadar mutlu bir evlilikti ki,içini kimse bilemez tabii ki. duydum ki boşandılar 2 sene önce..çok şaşırdım.kuzenimin ilk beraber olduğu erkekti.o da evlenince...meğer o kadar yıl boyunca sadece 3 kez beraber olmuşlar ve ne yazık ki berbatmış.adam ten uyumu yok demiş.kuzenin de ilk deneyimi olunca gerçekten böyle demek demiş. artık normal saymış o da..artık çocuk isteyince işler kopmuş..
sonuç ne oldu biliyo musun,başka biriyle tanıştı,cinselliğin ne kadar güzel olduğunu keşfettiğini söyledi. yıllarca hata yapmışım dedi. o adamla evlendi,şimdi çocuk istiyorlar.ve çok da mutlu..
kıssadan hisse,senin de artık hayatındaki gerçekleri görmen gerekiyor.anlaşılan o ki kocan düzelmeye niyetli değil,çabalamıyor,ve sen de görmezden gelemiyosun..artık kendini yıpratma ve hayatına başka bir yön çiz...
7 senede 3 defa ilişki miii,
dışardan uyumlu görünen herkes keşke 4 duvar arasında da mükemmel olabilse quartacım.
paylaşımın çok yerinde olmuş.