2 aylık hamilelik denemem

Aysepeksar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
14
1
36
Arkadaşlar selam,

2 aydır hamilelik için deneme yapıyoruz.adet günüm her zaman 28 günde 1 idi.bazen erkende olabiliyordu.
ilk ay yumurtlama döneminde(13 14 15 denedik ,5 gün sonra pembemsi lekelenme(ilk defa) olmuştu, umutlanmıştık.bekledik ama adetim 30. Günde oldu.

Bu ay yine 11 12 13 14 15 17 . Günler deneme yaptık 15 tede gene pembemsi lekelenmem olmuştu.
adetimin 28. Günümde perşembe hafif pembemsi ve kahverengi çok az akıntı gelmeye başladı cuma cmta pazar böyle az ve pembe kahverengi oldu, bugün ise adetim normal gibi gelmeye başladı.

Acaba ne yaşıyorum yerleşme veya üstüne görme gibi birşey mi.idrar testleride negatif bu arada. Allah herkese bebek nasip etsin tez zamanda :)

Yumurtlama donemi 2gunde bir yapmak daha verimli olmuyor muydu..ben mi yanlış hatırlıyorum..

12 14 16 18 gibi..

:) evet öyle deniliyor ama bu şekilde denedik ayrıca bu adet şaşmaları ovulasyon kanaması veya adetimin bu şekilde başlaması ilk defa yaşadığım şeyler..

biz de 3 aydir deniyoruz. Ilk ay once pembe akintim oldu sonra iki gun kahverengi camur gibi lekelenme oldu hatta acama dedim ustune mi goruyorum ve ardindan adet oldum. Gecen ayda ayni sey tekrarlandi. hep 26-27 gunde bir adet oluyordum bu ay 4 unde adet olmam gerekirken olmadim. test yaptim negatif cikti. Asiri bir siskinlik var karnimda. Akintimda var habire hah bu sefer oldu diye tuvalete gidiyorum. Hic daha once gecikme olmamisti ama test negatif cikinca 8 ine kadar bekleme karari aldim. O zamana kadar adet olmazsam eger bir daha test yapicam insallah cikar. Sen de gelismelerden haberdar edersin. Insallah cok bekletmeden gelir bebisler :)

Evet garip olan bunların daha önce hiç yaşanmaması, hamile olmayabilirim tabiki ama hamile imişim gibi beliren ilk belirtiler insanı gerçekten yoruyor.ilk adet arası pembemsi adrtin uzaması adetin ilk başlarında gelen pembe ve kahverengi akıntılar yada adet gününün şaşması vs.Bilemiyorum belki vucut kendini hamileliğe hazırlıyor, inşallah mutlu haberlerimizi de paylaşıyor oluruz... :)

Evet garip olan bunların daha önce hiç yaşanmaması, hamile olmayabilirim tabiki ama hamile imişim gibi beliren ilk belirtiler insanı gerçekten yoruyor.ilk adet arası pembemsi adrtin uzaması adetin ilk başlarında gelen pembe ve kahverengi akıntılar yada adet gününün şaşması vs.Bilemiyorum belki vucut kendini hamileliğe hazırlıyor, inşallah mutlu haberlerimizi de paylaşıyor oluruz... :)
Canim oncelikle rabbim yuzunu tez zamanda guldursun hayirli bir evlat nasip etsin insallah mesajlarini okudum da soylemek istedim psikolojik olarak kendimizi cok cok etkiliyoruz ondan dolayi bu anlattiklarin olabilir bir ihtimalde kimyasal gebelikler gecirmis olabilirsin diye dusunuyorum

günaydın bayanlar benim size tavsiyem yumurtlama günlerinizi iyi biliyorsanız gün aşırı değil hemen hemen hergün ilişki şansınız artar

:KK48:
günaydın bayanlar benim size tavsiyem yumurtlama günlerinizi iyi biliyorsanız gün aşırı değil hemen hemen hergün ilişki şansınız artar
Gunaydin canim :) bence kastikca olmuyor ya anneme o gun sordum anne dedim ya sen onkadar cocugu nasil tutturdun biz ugrasiyoz olmuyor yok gun tutmasi yok oyle boyle ne biliyim kizim yapiyoduk rabbiim veriyordu sizi diyor yaninbiz cok kasiyoruz sanki bende basta olmak uzere

:KK48:
Gunaydin canim :) bence kastikca olmuyor ya anneme o gun sordum anne dedim ya sen onkadar cocugu nasil tutturdun biz ugrasiyoz olmuyor yok gun tutmasi yok oyle boyle ne biliyim kizim yapiyoduk rabbiim veriyordu sizi diyor yaninbiz cok kasiyoruz sanki bende basta olmak uzere
aynen canım kafamızdan attığımız an hamile kalınıyor herkesin dediği gibi.Allah tez zamanda sağlıkla bebek nasip etsin isteyen herkese

ben adetım bıttıkten bı gun sonra baslayarak tekrar adet gunume kadar 2-3 gunde bır denedık,
2 ayda tuttu.
ustelık tam yumurtlamayı bılemıyoruz ...mesela benım adetım bıttıkden 1 hafta sonraymıs yumurtlamam ,
ayın ortası dıye dusunseydım daha uzun surerdı heralde.
yumurta 1 gun yasıyor, sperm 2 gun... ıllakı tanısır kaynasırlar :)
sadece yumurtlama gunlerınde olunca sankı gorev gıbı oluyor.
allahım ısteyen herkesı saglıklı sıhhatlı evlat nasıp etsın ...
herkesın bebısı olsun karnı elı kolu kucagı dolsun ınsallaaahhhh

merhaba canım bende basımdan gecenleri anlatayım bende 27 28 günde bi adet olurum gecen ay hiç bi sancı bi sıkıntı bişey hissetmedim herhalde tamm hamişim dedim 28.günün gecesi oldum ama okadar az gelmiş ki gece oldum sabah kalktığımda çok azdı 3-5 damla belki sonra gün içinde yine cok az oldu ertesi gün olmadım 3.gün cok sancılı bi şekilde yine geldi hiç böle olmamıstı yerleşme kanaması olabilir die düşündüm adet bitti hemen 1 gün sonra idar testi yaptım negatif sonra bu ay yine calışmalarımız devam etti adet olmama 1 hafta varken sıkıntılar başladı kasık agrım kasıklarımda dolgunluk tabi bunlar ara ara oldu fakat bu belirtiler bende hep adetten 2gün önce felan olurdu simdi bi hafta önceden oldu ve ilk defa bu ay gögüslerim acıdı uçları hemde cok acıdı hiç olmamıstı böle sonra adet günüm geldi olmadım 2 gün gecti olmadım dün gece dayanamadık test aldık akşam yaptım çift çizgiyi gördük allahın izniyle

merhaba canım bende basımdan gecenleri anlatayım bende 27 28 günde bi adet olurum gecen ay hiç bi sancı bi sıkıntı bişey hissetmedim herhalde tamm hamişim dedim 28.günün gecesi oldum ama okadar az gelmiş ki gece oldum sabah kalktığımda çok azdı 3-5 damla belki sonra gün içinde yine cok az oldu ertesi gün olmadım 3.gün cok sancılı bi şekilde yine geldi hiç böle olmamıstı yerleşme kanaması olabilir die düşündüm adet bitti hemen 1 gün sonra idar testi yaptım negatif sonra bu ay yine calışmalarımız devam etti adet olmama 1 hafta varken sıkıntılar başladı kasık agrım kasıklarımda dolgunluk tabi bunlar ara ara oldu fakat bu belirtiler bende hep adetten 2gün önce felan olurdu simdi bi hafta önceden oldu ve ilk defa bu ay gögüslerim acıdı uçları hemde cok acıdı hiç olmamıstı böle sonra adet günüm geldi olmadım 2 gün gecti olmadım dün gece dayanamadık test aldık akşam yaptım çift çizgiyi gördük allahın izniyle
Allah tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla,
Peki bu ay değişiklik varmıydı aynı şekilde mi devam ettiniz, ovulasyon dönemlerine vs dikkat ettiniz mi? Merak ediyorum.

tabikide ovulasyon günlerinden çalışmalarımız aralıksız sürdü ayıptır sölemesi :)cünkü istioduk ve hani bi gün yap bi gün bekle diolar ya beklemedik zaten yapman gereken günler sayılı riske atamazdım.bu ay tabikide değişiklikler oldu hayatımda mesele midem cok bulandı ama bunun gebelikle alakası var mı bilmiom mide bulantım öğleden sonra ve akşamları oldu hatta bi gün öğleden gece yatana kadar devam edince gece acile gittik ama acilde malum insanın suratına bile bakmiyolar sonra kokularda midem bulanıodu ama dediğim gibi bu bulantıların gebelikle alakası var mı bilmiom sonra iştahım çok arttı genelde kahvaltı yapar akşama kadar pek bişi yemezdim ama bu ay midem kazındı resmen öğün sayım 4 e yükseldi sonra dediğim gibi adet sancılarımı 1 hafta önceden yasadım hayatım boyunca ilk defa gögüslerim hassaslaştı ilk defa gögüs uçlarım cok acıdı halada acıyo böle işte

tabikide ovulasyon günlerinden çalışmalarımız aralıksız sürdü ayıptır sölemesi :)cünkü istioduk ve hani bi gün yap bi gün bekle diolar ya beklemedik zaten yapman gereken günler sayılı riske atamazdım.bu ay tabikide değişiklikler oldu hayatımda mesele midem cok bulandı ama bunun gebelikle alakası var mı bilmiom mide bulantım öğleden sonra ve akşamları oldu hatta bi gün öğleden gece yatana kadar devam edince gece acile gittik ama acilde malum insanın suratına bile bakmiyolar sonra kokularda midem bulanıodu ama dediğim gibi bu bulantıların gebelikle alakası var mı bilmiom sonra iştahım çok arttı genelde kahvaltı yapar akşama kadar pek bişi yemezdim ama bu ay midem kazındı resmen öğün sayım 4 e yükseldi sonra dediğim gibi adet sancılarımı 1 hafta önceden yasadım hayatım boyunca ilk defa gögüslerim hassaslaştı ilk defa gögüs uçlarım cok acıdı halada acıyo böle işte
Bişey sorucam adetın bıttıkten kaç gun sonra basladınız ve yumurtlama zamanında hergunmu ılıskıye gırdınız cnm?

X